• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Шуменци намаляват таксата, лададжиите плащат половина

Понеделник, 05 Март 2018 | Шумен, RallyXpress
Шуменци намаляват таксата, лададжиите плащат половина

СПЕЦИАЛНИ КУПИ
ЗА ЛАДАДЖИИТЕ

2017 SHU Shenkov BIG DP
СПЕЦИАЛНИ награди са предвидени за участниците, които на старта под Пивовара ще бъдат с легендарните в не толкова далечното минало лади. Освен ниските такси за участие, лададжиите в трите класа (до 1300, до 1600 и над 1600 куб. см) ще бъдат стимулирани със специални трофеи. Условието обаче е, техните автомобили да бъдат с двигатели на ВАЗ.

ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА бъдем спокойни около бюджета на Мемориал Валери Великов – каза днес по обед директорът  на първия старт от шампионата в скоростните планински изкачвания Димитър Георгиев-Полицая.

„Вчера си направихме оперативка с Живко Николов, Петър Петров-Делона, Петър Методиев от Сънсистемс и Валери Балабанов и установихме, че имаме 17 спонсора, които ще подпомогнат мемориалното състезание.“

Това позволило на домакините на откриващото сезона планинско надбягване да намалят таксата за участие с една трета, като вместо регламентираните 140 лв. на пилот, за Шумен състезателите ще платят само 100.

Отделно заявените за старта лададжии ще платят наполовина по-малка такса за участие.

В първия ден след празниците, шуменци ще патят таксата си като организатори към БФАС, както и в офиса на федерацията ще бъде изпратен допълнителния правилник на състезанието.

Шуменци намаляват таксата, лададжиите плащат половина

колаж: rallyxpress
ФАКСИМИЛЕ от Допълнителния правилник на Мемориал Валери Великов, на която са отбелязани таксите за участие в първото за годината планинско състезание.


И тази година шуменци са предвидили вход за състезанието, като билетът от 5 лв. ще важи както за съботните квалификации, така и за неделните състезания.

Сега обаче всеки от зрителите, които притежава ценния билет, ще участва в разиграването на петте награди от по 100 лв., които ще бъдат изтеглени по време на награждаването на първенците и техните подгласници в неделния ден.

2017 SHU Chapanov DP 005

снимка: драгомир петров/apix
МНОГО И СИЛНИ СПОМОЩЕСТВОВАТЕЛИ… Както във всяка от досегашните години, след възстановяването на Мемориал Валери Великов, шуменци могат да разчитат, че качествата на надпреварата осигуряват стабилна и видима подкрепа от авторитетни спонсори.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев