• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

Ст. Стоев прави втори рекорд, смята, че може още да слиза

Неделя, 23 Септември 2018 | Вр. Столетов, RallyXpress
Ст. Стоев прави втори рекорд, смята, че може още да слиза

ВТОРИ ПОРЕДЕН рекорд на трасето на планинско Шипка-Дамасцена регистрира още при първото си качване от състезателния ден пилотът на АРА Моторспорт Стефан Стоев (на снимката, Силвър Кар EF10). Габровецът спря хронометрите на 2:23.820, подобрявайки вчерашното си постижение с 0.180 сек.

Средната скорост на Дългия при първия манш бе 127.660 км/ч.

„Мисля, че имам резерви – каза веднага след края на манша Стоев. – Имах дребни проблеми с превключването на скоростите, а това ме извади от концентрация и последваха няколко грешки.“

Стоев, който е от категорията пилоти, които никога не се жалват, направи...

„Кюстендил 2.0“ за Манолов, Стефан Георгиев е аут у дома си

Неделя, 23 Септември 2018 | Казанлък, RallyXpress
„Кюстендил 2.0“ за Манолов, Стефан Георгиев е аут у дома си

ПОЧТИ ПЪЛНО повторение на кюстендилската си драма трябваше да изживее вчера и днес сутринта инж. Христо Манолов (на снимката), който до момента е лидер в общото класиране на шампионата и заедно с Юли Телийски (Дунев Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9) основните претенденти за новата титла.

Това е първият случай в кариерата на Манолов, в който той е на прага на основната титла, водейки с 2 т. на действащият шампион Юли Телийски и днешните два манша се очаква да решат в самия финал на първенството дали титлата ще е с нов притежател или пилотът на Дунев Рейсинг ще дублира успеха си от 2017 г.

„Не, не е...

Драми преди финала, Стоев с първи три победни манша

Събота, 22 Септември 2018 | Казанлък, RallyXpress
Драми преди финала, Стоев с първи три победни манша

МИНАЛОГОДИШНИЯТ национален шампион в НС3 и първи български пилот, който закупи реален спортен автомобил от чужбина специално за планинския шампионат – Стефан Стоев (на снимката, АРА Моторспорт, Силвър Кар EF10) записа днес първите си три победни квалификации, в последната от които Дългия счупи рекорда на трасето под Столетов.

В планинско Шипка-Дамасцена, което е късен финал на първенството след дълги и доста спорни дебати около това имали или няма разрешение за старта от държавната администрация и кой или кои се опитвали да пречат на състезанието, Стоев ще стартира в утрешните два...

Силен финал на планинското първенство под вр. Столетов

Сряда, 19 Септември 2018 | София, RallyXpress
Силен финал на планинското първенство под вр. Столетов

ПЛАНИНСКИЯТ шампионат на страната за 2018 г. завършва този уикенд с финала на Шипка-Дамасцена и обещаващия списък от 52 регистрирани за участието под вр. Столетов пилоти.

Както и последните десетина години, това първенство не само бие рекорда по броя на участвалите в него състезатели, но и остава единственото от класическите надпревари все още стабилно както в правилата си, така и най-малко замесено с протести, скандали и нерви, така характерни за другите две дисциплини.

Онова обаче, което ще остане най-характерното за Шипка-Дамасцена е, че тази година това състезание ще бъде и много силен...

110 екипажа от цяла Европа и силно българско участие

Петък, 14 Септември 2018 | от Христомир Николов, Сибо Медия
110 екипажа от цяла Европа и силно българско участие

ДВА ДНИ ПРЕДИ СТАРТА на Балкан Офроуд Рали 2018 всички детайли около 8-ото издание на международния маратон са финализирани.

Надпреварата, често наричана "балканския Дакар", ще се проведе между 15 и 22 септември, със старт в Боровец и финал на брега на Черно море, като ще привлече на старта си над 110 състезателни машини от всички класове - мотоциклети, ATV, високопроходими автомобили, SSV бъгита и камиони.

Традиционно, надпреварата е разделена на две основни категории – крос кънтри за всички типове машини, със скоростни отсечки и навигация по пътна книга (в стила на Дакар и Пътя на коприната).

Втората...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев