• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

Изненадата: Влъчков vs Стоев дебютантът печели с 0.02 сек

Събота, 26 Август 2017 | Кюстендил, RallyXpress
Изненадата: Влъчков vs Стоев дебютантът печели с 0.02 сек

ИЗНЕНАДВАЩО начало в първия тренировъчен манш на финалния кръг от планинския шампионат Осогово 2017! Лидерът на шампионата Христо Манолов (на снимката, Боила, Мицубиши Лансър Ево 9, НС1) успя да се наложи над прекия си съперник за генералното класиране – Юлиян Телийски (Дунев Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9, НС2) с 3.95 сек и с това направи сериозна психологическа атака по пътя към титлата.

Времето на шуменският инженер в първия манш е 2:43.83 мин (средна скорост от 109.870 км/ч), а софиянецът стигна от с. Богослов до местността Студен за 2:56.780 мин.

Третата позиция и най-бърз измежду всички осмина пилоти в НС4...

Асовете с тежки технически трудодни преди Кюстендил

Петък, 25 Август 2017 | София, RallyXpress
Асовете с тежки технически трудодни преди Кюстендил

ФИНАЛЪТ НА скоростния шампионат в планинските изкачвания от доста време не се очертава така напрегнат, както тазгодишното последно състезание от програмата на „планинарите“. Развоя на казанлъшкото Шипка-Дамасцена се размина с очакването, че под Столетов ще се решат най-малко четири от титлите и така интригите се преместиха за последния августовски уикенд над с. Богослов. Неофициалните изчисления на RallyXpress показват, че в пет индивидуални титли и спорът за отборната надпревара разликите между сегашните лидери и опонентите им са в рамките на критични точки.

При това толкова лесно заличими,...

Днес и утре отново „къпят“ 5-те километра на Осогово

Четвъртък, 24 Август 2017 | Кюстендил, RallyXpress
Днес и утре отново „къпят“ 5-те километра на Осогово

ДНЕС И УТРЕ дългото 5000 метра трасе за финалния кръг от планинското първенство ще бъдат измити още един два пъти, научи сайтът с новините в българския автомобилен спорт от директорът на състезанието Диана Стоянова. „Причината това да на стане бързо и кратко е, че в района има режим на водата и пълненето на цистерните за миенето става по-бавно и съобразено с часовете“, обясни благоевградчанката. Тя уточнява също, че и в момента цистерните били на трасето между старта над село Богослов и местността Студен кладенец, където е финала на надпреварата.

Междувременно вчера вечерта, на електронната...

42 коли за старта в Осогово, очакват се още три-четири

Сряда, 23 Август 2017 | Кюстендил, RallyXpress
42 коли за старта в Осогово, очакват се още три-четири

НЯМА НАЧИН ДА не сме доволни от този списък със заявки – каза днес по обед директорът на финалното състезание от планинския шампионат Диана Стоянова (на снимката). – И причината за това са, че Осогово 2017 е финал, второ – че в списъка няма обичайния „наплив“ на местни пилоти и, трето, че Кюстендил е най-отдалечената точка в календара на шампионата.“

Списъкът със заявените пилоти бе публикуван от домакините днес и в него са имената на 38 състезатели, които ще „катерят“ последните 5 манша за точките в първенството.

Три дрифтаджийски автомобила от клуб Мирафиори и форлойфера Мирослав Минчев...

Късно снощи: връщат лиценза на Царски, губи казуса Шипка

Събота, 19 Август 2017 | София, RallyXpress
Късно снощи: връщат лиценза на Царски, губи казуса Шипка

ЛИЦЕНЗЪТ НА МУЛТИШАМПИОНЪТ на мултишампионът на България Илия Царски ще бъде върнат и панагюрският състезател ще има правата да се състезава и в бъдеще, обяви вчера късно вечерта Националният спортен трибунал на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) с решение №2/2017 след продължило близо 6-часа заседание. Това решение бе първото обнародвано на страницата на федерацията в 21:50 ч. (виж ТУК двете страници на решението). Според това решение, заедно с лиценза, който трябва да бъде върнат на пилота незабавно, ще бъде и възстановената в пълен размер и внесената за обжалването таксата от 1000...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  »