• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

Любо Каменов втори в Телиу, Ицо Манолов 7-и след 20 теста

Вторник, 05 Септември 2017 | Панагюрище/Шумен, RallyXpress
Любо Каменов втори в Телиу, Ицо Манолов 7-и след 20 теста

РУМЪНСКАТА експедиция на двамата български пилоти – Любен Каменов (Мицубиши Лансър Ево 8, на снимката) и Христо Манолов (Мицубиши Лансър Ево 9) затвори този успешен за нашите състезатели уикенд в Телиу с първо и седмо място в генералното класиране. Предвид различните задачи на панагюрецът и шуменецът, завършекът може да се определи като повече от добър, защото Каменов, по неговите неофициални пресмятания качва поне две места към титлата на Н4 и толкова в генералното класиране на румънския планински шампионат.

Победител в Трофей Телиу е Симоне Темпестини (Радикал SR4), а след двата...

Двама наши пилоти ще карат в планинско до Телиу в Румъния

Четвъртък, 31 Август 2017 | София, RallyXpress
Двама наши пилоти ще карат в планинско до Телиу в Румъния

ДВАМА БЪЛГАРСКИ пилоти – бившият трикратен шампион в генералното класиране Любен Каменов (Мицубиши Лансър Ево 8) и двукратният вицешампион за този и миналия сезон – инж. Христо Манолов (на снимката, Боила, Мицубиши Лансър Ево 9) от днес влизат с участието си в планинския Мемориал Еужениу Йонеску-Кристея край с. Телиу. Малкото селце до Брашов дава и името на надпреварата Трофей Телиу. Но и двамата стартират в този кръг от румънския планински шампионат с диаметрално различни цели, които преследват в това състезание.

:: Подробностите около
състезанието виж ТУК.

„Аз не търся класиране в Румъния,...

След 2 сезона Юли Телийски с първата титла в генералното

Неделя, 27 Август 2017 | Кюстендил, RallyXpress
След 2 сезона Юли Телийски с първата титла в генералното

ТОЧНО В 13:25 Ч. днес, на финала на втория си пълен състезателен сезон, пилотът на Дунев Рейсинг Юлиян Телийски (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 9) не само спечели титлата в генералното класиране, но и защити званието си в клас НС2. Състезанието в Кюстендил бе спечелено от Христо Манолов (Боила, Мицубиши Лансър Ево 9, НС1), но второто място на Телийски му гарантира аванса пред конкурентите, който той направи след шипченското състезание.

Вторият манш отново бе спечелен от инж. Манолов с 2:39.20 мин, а авансът между двамата се увеличи на 3.820 сек. Общото време на победителя днес е 5:18.04 мин.

„Искам първо да...

Манолов печели първия манш, разликата с Телийски само 1.3

Неделя, 27 Август 2017 | Кюстендил, RallyXpress
 RallyXpress

ПИЛОТЪТ НА Боила Христо Манолов (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 9, НС1) спечели първия манш от двете днешни финални изкачвания на планинско Осогово и подсили интригата за името на новия шампион на България в генералното класиране. На 1.350 сек от него остана временния лидер в шампионата Юлиян Телийски (Дунев Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9, НС2), на когото в това бягане не достигна по-малко от 1 км/ч. средна скорост, за да измести победителят от първото място.
Това стана, след като Ивелин Йотков (БМВ-Клуб България, БМВ Е30) направи удар отпред вляво, събирайки една от мантинелите и стартиралите след...

Христо Манолов: три победи в голямото съботно надлъгване

Събота, 26 Август 2017 | Кюстендил, RallyXpress
Христо Манолов: три победи в голямото съботно надлъгване

ВТОРИЯТ ВЪВ ВРЕМЕННОТО общо класиране преди утрешните два финални манша за сезона – инж. Христо Манолов (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 9, НС1) спечели и трите квалификационни изкачвания в съботния ден, като завърши с най-добро време от третото преминаване на трасето – 2:40.73 мин.

От началото на сезона в домашното му Мемориал Валери Великов до момента пилотът на Боила е спечелил 15 от всички 18 квалификации.

„Има още какво да искам от себе си, а и колата продължава да ми дава ядове с прекъсването. За последното качване единствената промяна, която направихме бе, да минем на по-широки колела“ (от 240...

«  1 2 3 4 5 6 7  »