• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

Григоров/Янакиев се пускат в словенското рали Идрия

Петък, 26 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Григоров/Янакиев се пускат в словенското рали Идрия

УТРЕ И В НЕДЕЛЯ екипажът на Григоров Рейсинг Тим Григор Григоров/Янаки Янакиев (на снимката) стартира в словенското Идрия Рали. Това е първото събиране на пилота с Янаки Янакиев от времето, когато варненският ко-пилот бе партньор на Григоров в едномарковия шампионат Хюндай Рейсинг Трофи преди три години. Те са и дебютните победители в първия от трофеите на Хюндай. Екипажът пристигна днес в центъра на ралито, след като, сменяйки се като шофьори на кервана с натоварения на колесар Пежо 208, направиха 13-часова логистична операция.

„Да, пътуваме без механици – каза тази вечер за сайта с новините в...

С №1 стартират шампионите от Мегапорт РТ, сърбите вече 11

Понеделник, 22 Октомври 2018 | София, RallyXpress
С №1 стартират шампионите от Мегапорт РТ, сърбите вече 11

НАЙ-МАЛКО поради две причини екипажът на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов/Еди Сивов (на снимката) ще бъдат с №1 на старта на петия рали-спринт Вида, чието пето издание е на 3 и 4 ноември.

Едната причина е, че след победата си от Дряново през май двамата са лидери в този шампионат, а отделно преди 8 дни си осигуриха титлата на сраната за 2018 г. в ралитата.

По-важна обаче е третата причина, поради която екипажът на шампионският клуб ще води колоната – яхната Шкода Фабия R5 е най-мощният, но също и най-квалитетният автомобил в заявените до момента участници.

За момента моторът на рали-спринт Вида Иван...

Девет сръбски коли във Вида. Жико казва: „Ще има и още!“

Петък, 19 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Девет сръбски коли във Вида. Жико казва: „Ще има и още!“

ДЕВЕТ СРЪБСКИ екипажа вече са направили заявката си за участие в петото издание на рали-спринт Вида и в петата си година дунавското състезание, освен национално, става и открито международно. „Ще има и още!“, обещаващо обявява пред сайта с новините в българския автомобилен спорт моторът на видинския спринт Иван Иванов-Жико (на снимката), чиято упорита работа по спринта от 2014 г. насам вече има и международно признание. Едната причина за сръбското участие е и това, че Жико-МС миналата неделя направи цвета на планинското състезание в Неготин.

Както вероятно се помни, такива бяха намеренията и...

Ще има две големи промени във формата на спринта Вида

Четвъртък, 18 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Ще има две големи промени във формата на спринта Вида

НАЙ-МАЛКО ДВЕ съществени промени ще бъдат направени в досегашния формат на рали-спринт Вида, който ще стартира край Дунав в началото на следващия месец.

Състезанието по програма е второ за годината, но след като остана за пореден път „вечния боец“ в шампионата и след поредицата от промени в другите първенства, за Вида бе отреден нетипично есенния първи уикенд от следващия месец (3/4 ноември).

По тези причини, а и защото състезанието се вмества в плановете на Община Видин (виж карето вдясно), планираните в града ремонти определят и наложителните промени във формата на състезанието тази...

Виж на живо квалификациите на четиримата наши в Гобио

Събота, 13 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Виж на живо квалификациите на четиримата наши в Гобио

ПРЕДИ МИНУТИ започнаха двете квалификационни сесии от програмата на Хил Клайм Мастърс в италианския град Гобио. Както писа сайтът с новините в българския автомобилен спорт късно снощи, от боксовете към старта на състезанието се правят кервани от по 10-20 автомобила, които се извеждат към началото на 3500-метровото трасе за състезанието. Днес това ще бъде направено в четири сесии – първа и трета, след което – втората и четвърта.

Резултатите на състезателите в Купата на нациите можете да видите ТУК.


%снимка1%

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев