• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Новините

ЕКАТЕРИНА СТРАТИЕВА УВЕЛИЧАВА АВАНСА СИ ПРЕД ИВАН ГАНЧЕВ

Понеделник, 24 Юли 2006 |
ЕКАТЕРИНА СТРАТИЕВА УВЕЛИЧАВА АВАНСА СИ ПРЕД ИВАН ГАНЧЕВ

СЪСТЕЗАТЕЛКАТА на Астра Рейсинг Екатерина Стратиева (на снимката) увеличи аванса си в класирането на N2 пред пилота на B&B Рейсинг и дебютант в планинските състезания Иван Ганчев, след като в кюстендилското състезание Стратиева спечели втора победа след тази в Благоевград. В момента софийската художничка води с 12 т. (две победи и второ място) на Ганчев.

Ганчев, който в своя клас зае третото място, беше поставен в доста неблагоприятното положение, да заеме третото място на стълбичката, където освен Стратиева, на второто място бе стъпила и втората дама в класирането – Олга Стоянова.

“Ако аз бях на...

МИЛЧО СТЕФЧЕВ – СПЕЧАТЛЯВАЩО НАЧАЛО С НОВИЯ АВТОМОБИЛ

Понеделник, 24 Юли 2006 |
МИЛЧО СТЕФЧЕВ – СПЕЧАТЛЯВАЩО НАЧАЛО С НОВИЯ АВТОМОБИЛ

ПЪРВИЯ старт на Милчо Стефчев-Мичкина (на снимката) с бившия автомобил на Георги Пейчев Пежо 206 S16 се оказа впечатляващо добър. Още повече, че това бяха 40 състезателни километри, които Мичкина направи с толкова професионален автомобил, при това с кола с предно предаване.

В крайното класиране пилотът на Веско Рейсинг завърши на 3-а позиция, на същата, на която Мичкина стоеше от началото на квалификациите в събота и двата състезателни манша в неделя.

“Наистина карах максимално предпазливо, не исках да натоварвам двигателя, който беше подготвен специално за това състезание и в мотора всичко е...

ШАНС ДАВА ВТОРАТА ПОРЕДНА ПОБЕДА НА КОСТАДИН ЩЕРЕВ В ШАМПИОНАТА

Понеделник, 24 Юли 2006 |
ШАНС ДАВА ВТОРАТА ПОРЕДНА ПОБЕДА НА КОСТАДИН ЩЕРЕВ В ШАМПИОНАТА

ТРЕТОТО състезание от националното първенство за планински изкачвания – Осогово ’06 , бе спечелено от младия пловдивчанин Костадин Щерев (на снимката). Това е второто поредно състезание на наричания от колегите си Шпльоки, след като преди 28 той победи в планинското състезание на Узана в Габровския балкан.

Победата на Щерев обаче нямаше да се състои, ако във втория манш в неделя лидерът от съботните тренировки Николай Паунов (тотално преимущество на пловдивчанина в квалификациите) не бе отпаднал от състезанието.

“Всичко е наред с автомобила, само дето продължавам да бъда без амортисьори -...

КОЛЮ ПАУНОВ: ОТТУК ДО ФИНАЛА НЯМАМ ПРАВО НА НИТО ЕДНА ГРЕШКА

Понеделник, 24 Юли 2006 |
КОЛЮ ПАУНОВ: ОТТУК ДО ФИНАЛА НЯМАМ ПРАВО НА НИТО ЕДНА ГРЕШКА

АКО ИСКА да защити титлата си в общото класиране на групите А и N от 2005 г. и през този сезон, Николай Паунов (на снимката) няма право на нито една грешка в оставащите 6 старта от планинския шампионат. “Точно така е, нямам право на нито един пропуск!”, потвърди за RallyXpress пловдивския пилот на Унигруп.

Подобно на състезанието в Габрово през миналата година, когато проблем създаде предна дясна поулоска (отново на метри след старта!), така и сега над село Богослов край Кюстендил Пауна бе принуден да спре малко, след като е започнал втория си състезателен манш. При това, в неговата победа никой и не се...

ЗА СТАРТА СЕ ЗАПАЗВА СТАТУКВОТО ОТ ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ

Неделя, 23 Юли 2006 |
ЗА СТАРТА СЕ ЗАПАЗВА СТАТУКВОТО ОТ ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ

СТАРТЪТ на днешния кръг от планинския шампионат ще има същият ред, каквото бе класирането в първия от трите квалификационни старта в съботния ден. RallyXpress научи това от екипа на Минко Минков (на снимката), които обработват резултатите на състезателите в планинското първенство и в рали шампионата.

Интересен е фактът, че две двойки състезатели – Атанас Божилов (Хонда Сивик Тайп R) и Стефан Кордев (ВАЗ 2105), както и Екатерина Стратиева (Ситроен Саксо) и Иван Ганчев (Пежо 106) – двата в клас N2 са постигнали абсолютно еднакви времена.

Божилов и Кордев във втория манш записали по 3:20.02 мин, а Ганчев и...

«  184 185 186 187 188 189 190 191 192 193  » 
Автобои Неделчев