• ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

  • ...ТРЕТИЯТ ОТПАДНАЛ - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ, ФОРДЪТ ИЗДЪХВА ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ЧЕШМАТА НАД СЛИВЕН...

Новините

СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА ВТОРА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

Сряда, 21 Юни 2006 |
СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА ВТОРА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

ПИЛОТЪТ Стефан Стоев (на снимката) се готви да вземе втората поредна победа в клас Х2 по време на предстоящия старт от планинското първенство край Габрово. Това ще е третото поредно състезание, което Стоев ще кара с новия си автомобил Форд Фиеста, напълно обновен от механиците на АРА Моторспорт.

“Плановете ни предвиждаха за Узана да монтирам шпер за Фиеста-та и къс диференциал - обясни за RallyXpress пилотът. – Оказа се, че няма да можем да сложим късият диференциал, ще останем с този, който е 4.4, а не 5.0.”

До този момент от два старта (пистите край Калояново и край Кюстендил) Стефан Стоев има едно...

ПИЛОТИТЕ НА АРА МОТОРСПОРТ СЕ ОКЗАХА ОТ СТАРТА НА ВОДНО

Сряда, 10 Май 2006 |
 RallyXpress

ДВАМА ОТ ПИЛОТИТЕ – Атанас Божилов (на снимката) и Стефан Стоев от габровския тим АРА Моторспорт няма да стартират във второто състезание от календара на националното първенство по планински изкачвания тази събота и неделя край Скопие. Това сайтът RallyeXpress научи от самият Божилов днес по обед.

- Наистина е неоправдано от финансово гледна точка участието ни в Македония – каза Божилов. – Само за пътят и бензина 1500 лв. не биха ни стигнали. В един момент у мен заговори бизнесменът, а освен това е вярно и твърдението, че при четири екипажа да се похарчат толкова пари само за половината от точките,...

«  184 185 186 187 188 189 
Автобои Неделчев