• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

С РАЗМАЗАН ПАЛЕЦ НА КРАКА БОБИ БОРИСОВ ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО В А5

Понеделник, 26 Юни 2006 |
С РАЗМАЗАН ПАЛЕЦ НА КРАКА БОБИ БОРИСОВ ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО В А5

БОРИС БОРИСОВ (на снимката) спокойно може да влезе в списъка на най-големите спортни инати, след като в двата дни на габровския кръг от планинския шампионат се състезава с размазан палец на десния крак. Въпреки това пилотът на B&B Рейсинг не само успя да запази позицията си на втори в крайното класиране на клас А5, но и да събере 16 т., колкото има и временния водач Тодор Тодоров (Етър Рейсинг Тим, Фолксваген Поло).

“Нелепа работа! – обяснява Боби Борисов. – Тъкмо се радвах на новия крик, който имаме в екипа, вдигнах го и една незакрепена част от него се откачи и падна върху палеца на десния крак. Няма...

ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

Сряда, 21 Юни 2006 |
ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

ДВАДЕСЕТ са подадените до момента заявки за участие на пилоти във втория кръг от планинското първенство тази събота и неделя в местността Узана край Габрово. Това научи RallyXpress, от хора, близки до организирането на традиционното габровско състезание. Основната работа по устройването на планинските изкачвания вече е приключила.

Традицията на планинските и пистовите надпревари обаче отново е спазена и габровци, познавайки манталитета на българските състезатели, ще приемат заявки за участие до последния момент на техническия преглед в събота сутринта.

Ето и имената на пилотите, които до този...

НИКОЛАЙ КАЗАКОВ: ЗАВЪРШИХМЕ С ОСВЕЖАВАНЕТО НА ТРАСЕТО

Сряда, 21 Юни 2006 |
НИКОЛАЙ КАЗАКОВ: ЗАВЪРШИХМЕ С ОСВЕЖАВАНЕТО НА ТРАСЕТО

“МОТОРЪТ” на габровското състезание – Николай Казаков (на снимката) е категоричен, че два дни преди старта на втория кръг от планинския шампионат – Узана 2006, всичко по подготовката на трасето вече е приключило. “Днес завършване освежаването на трасето”, каза Казака за RallyXpress.

Разчертаването на старта и финала е приключило, както и почистването на прорастналите през годината храсти около 5800-метровата писта от площадката на закрития парк при училище “Д-р Тота Венкова” до последните метри при заслона “Дядо Георги”.

Ето графика на втория старт от националното първенство по планински...

ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА

Сряда, 21 Юни 2006 | .
ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА
pПРАКТИЧЕСКИ автомобилът в момента е пръснат и се прави ремонт, но сме сигурни, че ще успеем да го съберем за събота и да стартираме в Габрово”, заяви за RallyXpress днес след обед по телефона пилотът на Етър Рейсинг Тим Петко Петков (на снимката).

Механиците на Петков, който отпадна в първия ден на рали Стари столици през миналия уикенд, правят ремонта, за да подготвят Пежо-то за старта на рали България в началото на следващата седмица.

“На практика механиците правят всичко възможно, за да бъдем на старта на Узана. Дано да стане, защото искаме да проверим какво сме постигнали и дали има нещо, което...

АТАНАС БОЖИЛОВ: ГОТОВИ СМЕ, ИМА МАЛКО РАБОТА ПО СЪЕДИНИТЕЛЯ

Сряда, 21 Юни 2006 |
АТАНАС БОЖИЛОВ: ГОТОВИ СМЕ, ИМА МАЛКО РАБОТА ПО СЪЕДИНИТЕЛЯ

ГАБРОВСКИЯТ пилот на АРА Моторспорт Атанас Божилов за първи път ще стартира пред домашна публика и това кара дебютиралият през април в първия кръг от планинските надпрерави в Благоевград състезател грижливо да се готви за старта на Узана.

“Почти сме готови, има малко работа по съединителя, но утре ще сме приключили”, заявява Божилов. По време на пистовото състезание в Кюстендил, където той водеше продължение на епичната битка с другия пилот на Хонда Сивик Тайп R – бургазлията Стоян Апостолов и водеше в надпреварата на N3, Божилов получи повреда и трябваше да се задоволи с второто място.

В...

«  175 176 177 178 179 180 181  »