• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

Новините

ПЕТКО ПЕТКОВ ОТБЕЛЯЗВА 2-ГОДИШНА КАРИЕРА В ПЛАНИНСКИТЕ

Сряда, 09 Август 2006 |
ПЕТКО ПЕТКОВ ОТБЕЛЯЗВА 2-ГОДИШНА КАРИЕРА В ПЛАНИНСКИТЕ

ПИЛОТЪТ на Етър Рейсинг Тим Петко Петков (на снимката) ще отбележи тази събота и неделя втората си годишнина като автомобилен състезател в планинските надпревари. Великотърновецът започна кариерата си в спорта именно от старта край Казанлък през лятото на 2004 г., когато за първи път бе представен на сегашните си колеги от Емил Денев-Прокурора.

“До утре Пежо-то ще остане в гаража и по него няма да се правят нинакви промени след ралито в Пловдив. Тръгваме за планинското Шипка с намерението да правим непрекъснати промени по време на тренировките – каза Петко Петков за RallyXpress. – Предполагам, че...

В КАЗАНЛЪК ГОТВЯТ ЮБИЛЕЙНОТО ПЛАНИНСКО СЪСТЕЗАНИЕ

Вторник, 08 Август 2006 |
 RallyXpress
НАПРЕГНАТИ дни предстоят на домакините от ЕФКО Рейсинг Тим, които за втора поредна година са организатори на планинското състезание Шипка. За казанлъчани този уикенд ще отбележи юбилейния старт на надпреварата, която е в календара на националното първенство вече четвърт век.

Както научи RallyXpress, само до този момент, са подадени 18 заявки за участие. Както обаче е известно, бройката на участниците ще се увеличи минимум два пъти до четвъртък, когато завършва срокът за записване на състезателите.

“Ще се постараем да удължим максимално този срок, със сигурност ще направим и изключения за някои...

ЗА ПЪРВИ ПЪТ МОНТИРАТ ТРИБУНИ ЗА ПЛАНИНСКИ СТАРТ В КАЗАНЛЪК

Вторник, 08 Август 2006 |
ЗА ПЪРВИ ПЪТ МОНТИРАТ ТРИБУНИ ЗА ПЛАНИНСКИ СТАРТ В КАЗАНЛЪК

ЗА ПЪРВИ ПЪТ по време на планинското състезание Шипка в събота и неделя, за зрителите ще бъде монтирана специална трибуна на едно от най-ефектните места по 6800-метровото трасе. В близос до хотел Тонзос екипът на ЕФКО Рейсинг Тим и хора от общината в Казанлък ще монтират конструкция със седящи места за около 300 човека.

Това е една от придобивките на състезанието, което твърдо може да влезе в топ-три на най-добре организираните надпревари в този шампионат.

Да припомним, че в края на 90-те години Казанлък имаше амбицията да направи от планинско Шипка кръг от европейския шампионат по планински...

ТРАСЕТО КЪМ БУЗЛУДЖА ПОЧИСТЕНО И ПОДГОТВЕНО ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Вторник, 08 Август 2006 | ,
ТРАСЕТО КЪМ БУЗЛУДЖА ПОЧИСТЕНО И ПОДГОТВЕНО ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ

ЕДНО ОТ НАЙ-БЪРЗИТЕ но в същото време и най-технични трасета от планинското първенство на страната – от село Крън до подстъпите към връх Бузлуджа, е напълно готово да приеме състезателите в 25-ото издание на планинското състезание Шипка. “Практически вече няма какво да правим по трасето”, заяви Стефан Драганов (на снимката), директор и организатор на петия кръг от шампионата.

Той е категоричен, че пътят е изкърпен, прорастналите край мантинелите храсти са изсечени е остава да се чака началото на тренировъчните стартове в събота.

Ето програмата на планинско Шипка по дни и часове:

Събота, 12...

КАЗАНЛЪЧАНИ КАНЯТ ВСИЧКИ РАЛИ-ПИЛОТИ ДА УЧАСТВАТ В ШИПКА 2006

Вторник, 08 Август 2006 |
КАЗАНЛЪЧАНИ КАНЯТ ВСИЧКИ РАЛИ-ПИЛОТИ ДА УЧАСТВАТ В ШИПКА 2006

ОРГАНИЗАТОРИТЕ на петия кръг от планинското първенство по автомобилизъм са отправили покана за участие към всички рали-пилоти, които имат желание да стартират в Казанлък 2006. Това научи RallyXpress от организаторите и бе потвърдено от мениджъра на Евкором Рали Тим Злати Златев (на снимката). Най-вероятно е Георги Гвоздейков да бъде един от стартиращите над село Крън.

“Почти сигурно е, че ще стартираме в Казанлък, въпросът е с каква кола ще го направим”, заяви Златев. Както е известно миналият екипажът Гвоздейков/Христов отпадна от рали Хеброс, след като пилотът разби задната част на...

«  175 176 177 178 179 180 181 182 183 184  » 
Автобои Неделчев