• ...МЕГАПОРТИТЕ МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ... И ПЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ...

  • ...СПРИНТЪТ ВЪВ ВИДИН СПРЯН ОЩЕ В ПЪРВИЯ СКОРОСТЕН ЕТАП, МИЦУБИШИТО НА ЦВЯТКОВ/БАГЕРОВА ОБХВАНАТО ОТ ПЛАМЪЦИ...

  • ...БЪЛГАРСАКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ - БЕЗ ЛИЦЕНЗ, НОВИЯТ ИЗДАДЕН НА АВТОМОБИЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ...

Планинско

Ще се стигне ли до сблъсъка Динко Иванов-Митко Божилов

Вторник, 13 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Ще се стигне ли до сблъсъка Динко Иванов-Митко Божилов

ДВЕ ТИТЛИ от спринтовото първенство – за „малката купа“ (за автомобили с две предавателни колела – бел. ред.) и тази в RC4 да бъде решена тази неделя, като и двете звания са на везните между два Ситроен-а. От едната страна е още действащият шампион в шампионата за 2017 г. Динко Иванов (Стара Загора, Ситроен С2 R2), а на другата е пилота на Дунев Рейсинг Димитър (Ситроен Саксо). След като колоната спринтира през Дряново и Видин, на финала на които завършваха в този ред на стълбичката, те са разделени от 14 т. - 50:36 т.

За двамата финалът в Сливен реално ще затвори двойния фронт, на който водеха битка и в...

Ицо Дракона оглежда системи за сигурност в планинско и ЗМ

Четвъртък, 08 Ноември 2018 | Калояново, RallyXpress
Ицо Дракона оглежда системи за сигурност в планинско и ЗМ

БЪРЗА И СТРОГО делова среща е направил инж. Христо Стоилов преди два дни на трасето Дракон край Калояново, посрещайки там литовския директор по продажбите на Геобруг Сейфти Системс, компания която предлага решения за обезопасяване на моторспорт трасета и работеща в тясно сътрудничество с Международната автомобилна федерация (ФИА). „Да, оглеждам такива системи и не само заради пистата, но също и заради шампионата ни в затворения маршрут и при градски услови, както и за другия скоростен шампионат – в планинските изкачвания“, заяви за RallyXpress Ицо Дракона.

Срещата и презентацията на Геобруг...

Григор Григоров доволен от генералната репетиция Идрия

Вторник, 30 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Григор Григоров доволен от генералната репетиция Идрия

НАПРАВЕНОТО в сгъстени темпове участие на екипажа на Григор Рейсинг Тим в словенското Рали Идрия се оказват по-високи от очакването за вицешампиона на България за миналата година Григор Григоров със своето Пежо 208 R2.

В това състезание, което трябваше да е първата стъпка в сработването на състезателя и хората от екипа на OPV, пилотът участва в тандем с първия си навигатор – Янаки Янакиев, с когото Григоров спечели третата от четирите си национални титли.

„Изключително съм доволен от тази – както аз за себе си я нарекох – генерална репетиция с отбора на Рок Турк OPV, работят...

Григоров/Янакиев 14-ти срещу орди местни екипажи в Идрия

Неделя, 28 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Григоров/Янакиев 14-ти срещу орди местни екипажи в Идрия

ЕКИПАЖЪТ на Григоров Рейсинг Тим Григор Григоров и Янаки Янакиев (Пежо 208 R2) завършиха първия ден от рали Идрия на 14-о място в общото класиране на словенското състезание. Двамата наши състезатели участват в състезанието като част от подготвителната работа по сработването на отбора на Рок Турк OPV в следващата година. По думите на вицешампиона за 2017 г. Григор Григоров (на снимката), в бъдеще автомобила му ще бъде обслужван именно от механиците на Турк за програмата на българина идната година.

:: Резултатите могат
да бъдат видени ТУК.

„Бих определил състезанието, в което преобладаващата част не...

Григоров/Янакиев се пускат в словенското рали Идрия

Петък, 26 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Григоров/Янакиев се пускат в словенското рали Идрия

УТРЕ И В НЕДЕЛЯ екипажът на Григоров Рейсинг Тим Григор Григоров/Янаки Янакиев (на снимката) стартира в словенското Идрия Рали. Това е първото събиране на пилота с Янаки Янакиев от времето, когато варненският ко-пилот бе партньор на Григоров в едномарковия шампионат Хюндай Рейсинг Трофи преди три години. Те са и дебютните победители в първия от трофеите на Хюндай. Екипажът пристигна днес в центъра на ралито, след като, сменяйки се като шофьори на кервана с натоварения на колесар Пежо 208, направиха 13-часова логистична операция.

„Да, пътуваме без механици – каза тази вечер за сайта с новините в...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев