• ...МЕГАПОРТИТЕ МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ... И ПЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ... И ПЕЧЕЛЯТ...

  • ...СПРИНТЪТ ВЪВ ВИДИН СПРЯН ОЩЕ В ПЪРВИЯ СКОРОСТЕН ЕТАП, МИЦУБИШИТО НА ЦВЯТКОВ/БАГЕРОВА ОБХВАНАТО ОТ ПЛАМЪЦИ...

  • ...БЪЛГАРСАКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ - БЕЗ ЛИЦЕНЗ, НОВИЯТ ИЗДАДЕН НА АВТОМОБИЛНА ФЕДЕРАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ...

Планинско

Полицая: 100 на 100 готови, още днес може да стартираме

Четвъртък, 28 Март 2019 | Шумен, RallyXpress
Полицая: 100 на 100 готови, още днес може да стартираме

ВРЪЩАЙКИ СЕ назад в последните пет сезона от планинския шампионат, за RallyXpress се налага извода, че за първи път шуменци са готови със състезанието точно седмица, преди първите пилоти да са започнали с частните си опознавателни изкачвания край Кьошковете.

„Да, ако се наложеше и днес можеше да стартираме – заяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт Димитър Георгиев-Полицая, директорът на Мемориал Валери Великов.- Готови сме 100 на 100, състезанието може да стартира.“

Георгиев твърди категорично, че всичко по схемата е завършено, като и обичайните плащания към контрагентите от...

Екипът на Телийски готов за два от кръговете в планинския

Сряда, 27 Март 2019 | София, RallyXpress
Екипът на Телийски готов за два от кръговете в планинския

НАПЪЛНО СМЕ готови за старта в Мемориал Валери Великов“ – каза днес след обед за сайта с новините в българския автомобилен спорт националния шампион в планинските изкачвания за миналата година и първенец в НС1 Юлиян Телийски (на снимката, Дунев Рейсинг).

Пилотът обяви това пред RallyXpress веднага, след като приключи двучасовите си тестове на пистата Дракон край с. Калояново.

„Тази вечер изпращаме заявката, направихме резервацията за хотела, ще караме в Шумен и сме напълно готови за още едно от състезанията в първенството тази година“, допълни шампиона.

Да припомним, че пилотът на Дунев...

Мемориалът подготвен по-добре от софийските паркове?

Вторник, 26 Март 2019 | Шумен, RallyXpress
Мемориалът подготвен по-добре от софийските паркове?

ТАЗИ ГОДИНА трасето на Мемориал Валери Великов е подготвено така добре, че дори и някои от софийските паркове биха завидели заради чистота – категоричен е директорът на Мемориал Валери Великов Димитър Георгиев-Полицая (на снимката).- За да бъда честен, така добре беше почистено и подредено трасето преди четири години, когато възобновихме състезанието на новото му трасе при Пивовара.“ Че Полицая е прав, лесно може да се убедите от поместените по-долу снимки, направени по време и след „освежаването“ на пистата.

По традиция с мемориалното състезание, посветено на един от най-тачените...

Гоце Делчев: ново ловно поле в планинския шампионат '19

Вторник, 12 Февруари 2019 | София, RallyXpress
Гоце Делчев: ново ловно поле в планинския шампионат '19

ДВЕ НАПЪЛНО независими едно от друго събития за шампионата в планинските изкачвания се случват на 6 януари 2019 г. В този ден сайтът с новините в българския автомобилен спорт RallyXpress публикува анализа Задава се брутална промяна в географията на планинските? (виж ТУК).

Точно по същото време в офиса на софийския Дунев Рейсинг печатат и подготвят документите за предстоящия управителен съвет на БФАС, с които отбора на именития пилот Румен Дунев (на снимката) предлага организирането на второто по дата и петото в скромния до този момент „каре-календар“ планинско изкачване в Гоце Делчев.

„Безспорно...

Правят музей на Радо Петков на етаж в сервиза в с. Енина

Неделя, 10 Февруари 2019 | с. Енина, RallyXpress
Правят музей на Радо Петков на етаж в сервиза в с. Енина

ВЧЕРА БЛИЗКИТЕ и приятелите автомобилен ас Радослав Петков (на снимката) в гробищния парк на с. Енина, отслужиха панехида за 40-те дни от кончината за бляскавия български състезатели. Радо Петков напусна колоната на най-известните в близкото ни минало звезди в ралитата след тежко и продължително боледуване на втория ден от тази година. Повече от 30 души изслушаха заупокойните молитви на очето от черква Свети Георги в Енина, а повечето от тях получиха и специални възпоменателни плакети,  направени от Петър Стоянов, човекът, който остана до последно най-близо до легендата.

„Такива плакети...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев