• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Планинско

НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ ПОВЕЖДА В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ НА ХОБИКАР

Понеделник, 26 Юни 2006 |
НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ ПОВЕЖДА В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ НА ХОБИКАР

ПИЛОТЪТ НА Проспийд Моторспорт Николай Златков (на снимката) поведе в общото класиране на “хобитата”, печелейки победата и в габровското състезание от програмата на планинския шампионат. Ники Златков бе първи в групата и втори в общото класиране на Благоевград 2006, изпреварен единствено от гърка Бандулис. В момента Златков е с две победи от два старта.

Засега плановете на Златков са свързани единствено с предстоящата ревизия на доста овехтелия Опел Астра GSi, с който най-вероятно ще се пусне в рали България.

Временно Златков е стопирал своята рали програма, която осъществяваше с наетия от GT...

ЕКИПЪТ НА BG РТ С НОВ АВТОМОБИЛ, ГОГО БЕЛЧЕВ ПРАВИ ПРОБИ НА УЗАНА

Понеделник, 26 Юни 2006 |
ЕКИПЪТ НА BG РТ С НОВ АВТОМОБИЛ, ГОГО БЕЛЧЕВ ПРАВИ ПРОБИ НА УЗАНА

НАВРЪХ 23-ия си рождения си ден в неделя, Георги Белчев (на снимката) направи състезателен тест на новия автомобил, с който екипажът на BG Рали Тим ще стартира за първи път по време на рали България (7/9 юли). “Напълно различен е като стоене на пътя и като завиване”, заяви за новото си Рено Клио Спорт студентът от Нов Български университет.

В Боровец Белчев и неговият навигатор Елиян Николов ще бъда на борда на бившия автомобил на Евроком Рали Тим, каран за един сезон от Георги Гвоздейков.

Елиян Николов и Георги Белчев позират с новата си придобивка
преди началото на квалификациите за планинско...

СТЕФАН СТОЕВ – ДВЕ ПОБЕДИ С ДВЕ РАЗЛИЧНИ КОЛИ В ПЛАНИНСКОТО

Понеделник, 26 Юни 2006 |
СТЕФАН СТОЕВ – ДВЕ ПОБЕДИ С ДВЕ РАЗЛИЧНИ КОЛИ В ПЛАНИНСКОТО

СТЕФАН СТОЕВ (на снимката) от отбора на габровския тим АРА Моторспорт спечели втората си победа в планинския шампионат, но този път използвайки новия си автомобил Форд Фиеста. Снабдения с двигател Хонда звяр, наричан от почитателите на “хиксовете” Фонда, донесе и втората поредна победа в рамките на три седмици за габровеца.

По време на кюстендилската пистова надпревара Стоев бе първи в класа си на писта Пауталия.

Стоев е първи в клас Х2 (20 т.) и е на 7 т. зад гърба на водача в общото класиране на хобитата Николай Златков. Първата победа за сезона Стоев взе в Х2 с ВАЗ 2105, която за старта край Габрово...

МЕХАНИК НА АРА МОТОРСПОРТ ДЕБЮТИРА КАТО ПИЛОТ НА УЗАНА

Понеделник, 26 Юни 2006 |
МЕХАНИК НА АРА МОТОРСПОРТ ДЕБЮТИРА КАТО ПИЛОТ НА УЗАНА

ХРИСТО ДИМИТРОВ (на снимката), досегашен механик на пилота от габровския автомобилен спортен клуб АРА Моторспорт Стефан Стоев, направи своя дебют във втория кръг от националния шампионат по планински изкачвания миналата неделя край Габрово.

“Подготвихме колата за мен през зимата, но след като купихме Фонда-та, решението на отбора бе в Габрово с нея да се състезава Христо”, каза за RallyXpress Стефан Стоев.

Христо направи добър прощапалник, печелейки 4-ото място в Х2 и взимайки първите си точки за генералното класиране в хобикар.

Христо Димитров – първото изкачване
по 5.8-километровото трасе на...

П. ПЕТКОВ: ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА СЛЕД ПОБЕДАТА В ГАБРОВО

Понеделник, 26 Юни 2006 |
П. ПЕТКОВ: ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА СЛЕД ПОБЕДАТА В ГАБРОВО

АНАЛИЗЪТ на резултатите на Петко Петков (на снимката) подсказва, особено след неделния успех на пилота на Етър Рейсинг Тим, че учредилелят на новия автомобилен клуб, по всяка вероятност ще участва и във всички стартове от планинското първенство през този сезон. Етър Рейсинг Тим спечели първата отборна победа в плбанинското първенство в неделя край Габрово.

“Вероятно така и ще направя”, категорично заяви за RallyXpress великотърновецът, който в момента е на четвърто място в общото класиране на групите А и N (9 т.) и с 20 точки от Благоевград и Габрово е непоклатим лидер в шампионата за клас N3.

В...

«  197 198 199 200 201 202 203 204  » 
Автобои Неделчев