• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Планинско

ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

Сряда, 21 Юни 2006 |
ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

ДВАДЕСЕТ са подадените до момента заявки за участие на пилоти във втория кръг от планинското първенство тази събота и неделя в местността Узана край Габрово. Това научи RallyXpress, от хора, близки до организирането на традиционното габровско състезание. Основната работа по устройването на планинските изкачвания вече е приключила.

Традицията на планинските и пистовите надпревари обаче отново е спазена и габровци, познавайки манталитета на българските състезатели, ще приемат заявки за участие до последния момент на техническия преглед в събота сутринта.

Ето и имената на пилотите, които до този...

НИКОЛАЙ КАЗАКОВ: ЗАВЪРШИХМЕ С ОСВЕЖАВАНЕТО НА ТРАСЕТО

Сряда, 21 Юни 2006 |
НИКОЛАЙ КАЗАКОВ: ЗАВЪРШИХМЕ С ОСВЕЖАВАНЕТО НА ТРАСЕТО

“МОТОРЪТ” на габровското състезание – Николай Казаков (на снимката) е категоричен, че два дни преди старта на втория кръг от планинския шампионат – Узана 2006, всичко по подготовката на трасето вече е приключило. “Днес завършване освежаването на трасето”, каза Казака за RallyXpress.

Разчертаването на старта и финала е приключило, както и почистването на прорастналите през годината храсти около 5800-метровата писта от площадката на закрития парк при училище “Д-р Тота Венкова” до последните метри при заслона “Дядо Георги”.

Ето графика на втория старт от националното първенство по планински...

ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА

Сряда, 21 Юни 2006 | .
ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА
pПРАКТИЧЕСКИ автомобилът в момента е пръснат и се прави ремонт, но сме сигурни, че ще успеем да го съберем за събота и да стартираме в Габрово”, заяви за RallyXpress днес след обед по телефона пилотът на Етър Рейсинг Тим Петко Петков (на снимката).

Механиците на Петков, който отпадна в първия ден на рали Стари столици през миналия уикенд, правят ремонта, за да подготвят Пежо-то за старта на рали България в началото на следващата седмица.

“На практика механиците правят всичко възможно, за да бъдем на старта на Узана. Дано да стане, защото искаме да проверим какво сме постигнали и дали има нещо, което...

АТАНАС БОЖИЛОВ: ГОТОВИ СМЕ, ИМА МАЛКО РАБОТА ПО СЪЕДИНИТЕЛЯ

Сряда, 21 Юни 2006 |
АТАНАС БОЖИЛОВ: ГОТОВИ СМЕ, ИМА МАЛКО РАБОТА ПО СЪЕДИНИТЕЛЯ

ГАБРОВСКИЯТ пилот на АРА Моторспорт Атанас Божилов за първи път ще стартира пред домашна публика и това кара дебютиралият през април в първия кръг от планинските надпрерави в Благоевград състезател грижливо да се готви за старта на Узана.

“Почти сме готови, има малко работа по съединителя, но утре ще сме приключили”, заявява Божилов. По време на пистовото състезание в Кюстендил, където той водеше продължение на епичната битка с другия пилот на Хонда Сивик Тайп R – бургазлията Стоян Апостолов и водеше в надпреварата на N3, Божилов получи повреда и трябваше да се задоволи с второто място.

В...

СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА ВТОРА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

Сряда, 21 Юни 2006 |
СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА ВТОРА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

ПИЛОТЪТ Стефан Стоев (на снимката) се готви да вземе втората поредна победа в клас Х2 по време на предстоящия старт от планинското първенство край Габрово. Това ще е третото поредно състезание, което Стоев ще кара с новия си автомобил Форд Фиеста, напълно обновен от механиците на АРА Моторспорт.

“Плановете ни предвиждаха за Узана да монтирам шпер за Фиеста-та и къс диференциал - обясни за RallyXpress пилотът. – Оказа се, че няма да можем да сложим късият диференциал, ще останем с този, който е 4.4, а не 5.0.”

До този момент от два старта (пистите край Калояново и край Кюстендил) Стефан Стоев има едно...

«  197 198 199 200 201 202 203  » 
Автобои Неделчев