• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Планинско

ДВАМА ПИЛОТИ С МЕРАЦИ ЗА ПЪРВО МЯСТО В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ ЗА A/N

Сряда, 19 Юли 2006 |
ДВАМА ПИЛОТИ С МЕРАЦИ ЗА ПЪРВО МЯСТО В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ ЗА A/N

ДВАМА СЪСТЕЗАТЕЛИ – миналогодишният победител в общото класиране на A и N Николай Паунов (Унигруп) и Петко Петков (Етър Рейсинг Тим) имат доста сериозни амбиции за първото място в кюстендилското състезание. Такива изглеждат нещата за момента, защото лидерът в подреждането на обединената група – Христо Парашкевов все още не е подал своята заявка.

Като се има предвид, че той отсъстваше и по време на рали България, много е възможно севлиевчанинът да не е успял да се оправи с ремонта на колата след Узана и да пропусне това състезание. Парашкевов в момента има 16 т., изпреварваш с 4 Игнат Исаев, с 6...

3 ДАМИ НА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО НАД СЕЛО БОГОСЛОВ ТОЗИ УИКЕНД

Сряда, 19 Юли 2006 |
3 ДАМИ НА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО НАД СЕЛО БОГОСЛОВ ТОЗИ УИКЕНД

ЗА ПЪРВИ път в планинския шампионат този уикенд три дами ще застанат на старта. Това са Олга Стоянова (на снимката), нейната дъщеря Дияна Стоянова и вече наложилата се като пистов и рали-пилот софийска студентка Екатерина Стратиева. Според информации на RallyXpress Диана Стоянова трябваше да е една от участниците в Купа Шкода Фабия.

Но както заяви още през април нейния баща, финансовите условия на договора с ЕураТек не го устройват, така че вместо планирания дебют на момичето през април в планинското Благоевград, Диана сега ще направи първия си старт в българския шампионат в клас Х1.

Ето програмата...

ЕДНА ТРЕТА ОТ ТРАСЕТО НА ОСОГОВО С НОВ АСФАЛТ, МИЯТ ГО ЗА УИКЕНДА

Понеделник, 17 Юли 2006 |
ЕДНА ТРЕТА ОТ ТРАСЕТО НА ОСОГОВО С НОВ АСФАЛТ, МИЯТ ГО ЗА УИКЕНДА

ЕДНА ТРЕТА от 5-километровото трасе на третия кръг от планинския шампионат – Осогово 2006, е с нов асфалт. Неговото полагане е приключило преди дни, каза за RallyXpress директорът на състезанието Валентин Микев (на снимката). Състезанието е тази събота и неделя от село Богослов до хижа Студен кладенец.

„Не ни стигна времето, за да поставим и допълнителни мантинели, така че от федерацията решиха да запазим сегашният вариант на състезанието с дължина 5000 м”, допълни Микев. Той твърди, че за момента са подадени неочаквано голям брой заявки – над 15, което е необичайно за практиката на първенството по...

КОСТАДИН ЩЕРЕВ С ПЪРВА ПОБЕДА В ГЕНЕРАЛНОТО НА ПЛАНИНСКО

Понеделник, 26 Юни 2006 |
КОСТАДИН ЩЕРЕВ С ПЪРВА ПОБЕДА В ГЕНЕРАЛНОТО НА ПЛАНИНСКО

ПЛОВДИВСКИЯТ пилот Костадин Щерев (на снимката) спечели първата си победа в общото класиране на втория кръг от планинското първенство край Габрово миналата неделя. Наричаният от колегите си на галено Шпльоки бе най-бърз в двата състезателни манша към Географския център на България, постигайки съответно 3:43.570 и 3:42.000 по 5.8-километровото трасе.

Шпльоки обаче стигна до първата си победа, преминавайки през ада на техническите проблеми (за състезанието той стартира направо от 3-а скорост!) и един удар в предната дясна част на своето Субару Импреза WRX по време на квалификациите.

В тях той бе...

НАШАРИХА ОПЕЛА НА БАТ’КОЦЕ ЗА ТАКСИ, ЗАДЯВКАТА СТАВА СЕРИОЗНА

Понеделник, 26 Юни 2006 |
НАШАРИХА ОПЕЛА НА БАТ’КОЦЕ ЗА ТАКСИ, ЗАДЯВКАТА СТАВА СЕРИОЗНА
ЗАИГРАВАНЕТО между двамата преки съперници за третото място във временното класиране от планинското първенство в клас Х3 – Костадин Пейчинов (12 т., Опел Астра) и Иван Шопов (9 т., Опел Корса) – на снимката - става все по-интересно за зевзеците край трасето.

След като бат’Коце направи здрав бодичек на софиянеца в пистовото състезание край Кюстендил, сега на задното стъкло на Корса-та на Шопов се появи достатъчно ярък и достатъчно голям надпис в жълто “Коце Убиец”

Костадин Пейчинов сочи надписа на задното стъкло на колата
на Опел-а на Шопов.

Снимка: RallyXpress

Пловдивчанинът откри предизвикателството...

«  193 194 195 196 197 198 199 200 201  » 
Автобои Неделчев