• ...ОЩЕ В ПЪРВИЯ СИ ОПИТ КАТО ТАНДЕМ, ВЛЪЧКОВ И МАРШАВЕЛОВ СТЪПИХА НА ПОДИУМА ЗА ПЪРВОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА СЛОВАКИЯ РИНГ...

  • ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

Планинско

ЗАВРЪЗКА НА ВЪРХА НА ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ, ПАРАШКЕВОВ Е ЛИДЕР

Понеделник, 26 Юни 2006 |
ЗАВРЪЗКА НА ВЪРХА НА ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ, ПАРАШКЕВОВ Е ЛИДЕР

ПРЕМИНАЛИЯТ към търновския автомобилен клуб Етър Рейсинг Тим севлиевчанин Христо Парашкевов (на снимката) спечели не само първото място в клас А6, но и с третото си място от Узана пилотът укрепи позицията си на върха на общото класиране за двете групи А и N (16 т.) Както изглежда оттук нататък интригата в главното класиране тепърва ще се оплита, но Парашкевов със сигурлност ще е едно от главните действащи лица в нея.

Само 4 т. делят Парашкевов от Игнат Исаев (Юве и Ко, ВАЗ 2108) и 6 от победителят в общото класиране Костадин Щерев (Щереви Рали Тим, Субару Импреза WRX).

Игнат Исаев – минути преди решителния...

С РАЗМАЗАН ПАЛЕЦ НА КРАКА БОБИ БОРИСОВ ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО В А5

Понеделник, 26 Юни 2006 |
С РАЗМАЗАН ПАЛЕЦ НА КРАКА БОБИ БОРИСОВ ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО В А5

БОРИС БОРИСОВ (на снимката) спокойно може да влезе в списъка на най-големите спортни инати, след като в двата дни на габровския кръг от планинския шампионат се състезава с размазан палец на десния крак. Въпреки това пилотът на B&B Рейсинг не само успя да запази позицията си на втори в крайното класиране на клас А5, но и да събере 16 т., колкото има и временния водач Тодор Тодоров (Етър Рейсинг Тим, Фолксваген Поло).

“Нелепа работа! – обяснява Боби Борисов. – Тъкмо се радвах на новия крик, който имаме в екипа, вдигнах го и една незакрепена част от него се откачи и падна върху палеца на десния крак. Няма...

ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

Сряда, 21 Юни 2006 |
ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

ДВАДЕСЕТ са подадените до момента заявки за участие на пилоти във втория кръг от планинското първенство тази събота и неделя в местността Узана край Габрово. Това научи RallyXpress, от хора, близки до организирането на традиционното габровско състезание. Основната работа по устройването на планинските изкачвания вече е приключила.

Традицията на планинските и пистовите надпревари обаче отново е спазена и габровци, познавайки манталитета на българските състезатели, ще приемат заявки за участие до последния момент на техническия преглед в събота сутринта.

Ето и имената на пилотите, които до този...

НИКОЛАЙ КАЗАКОВ: ЗАВЪРШИХМЕ С ОСВЕЖАВАНЕТО НА ТРАСЕТО

Сряда, 21 Юни 2006 |
НИКОЛАЙ КАЗАКОВ: ЗАВЪРШИХМЕ С ОСВЕЖАВАНЕТО НА ТРАСЕТО

“МОТОРЪТ” на габровското състезание – Николай Казаков (на снимката) е категоричен, че два дни преди старта на втория кръг от планинския шампионат – Узана 2006, всичко по подготовката на трасето вече е приключило. “Днес завършване освежаването на трасето”, каза Казака за RallyXpress.

Разчертаването на старта и финала е приключило, както и почистването на прорастналите през годината храсти около 5800-метровата писта от площадката на закрития парк при училище “Д-р Тота Венкова” до последните метри при заслона “Дядо Георги”.

Ето графика на втория старт от националното първенство по планински...

ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА

Сряда, 21 Юни 2006 | .
ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБВАМЕ КОЛАТА В РЕАЛНА ОБСТАНОВКА СЛЕД РЕМОНТА
pПРАКТИЧЕСКИ автомобилът в момента е пръснат и се прави ремонт, но сме сигурни, че ще успеем да го съберем за събота и да стартираме в Габрово”, заяви за RallyXpress днес след обед по телефона пилотът на Етър Рейсинг Тим Петко Петков (на снимката).

Механиците на Петков, който отпадна в първия ден на рали Стари столици през миналия уикенд, правят ремонта, за да подготвят Пежо-то за старта на рали България в началото на следващата седмица.

“На практика механиците правят всичко възможно, за да бъдем на старта на Узана. Дано да стане, защото искаме да проверим какво сме постигнали и дали има нещо, което...

«  192 193 194 195 196 197 198  » 
Автобои Неделчев