• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Планинско

СЛЕД ФИНАЛА НА ОСОГОВО СТЕФАН СТОЕВ УВЕРЕНО ПОВЕЖДА В Х2

Понеделник, 24 Юли 2006 |
СЛЕД ФИНАЛА НА ОСОГОВО СТЕФАН СТОЕВ УВЕРЕНО ПОВЕЖДА В Х2

ПИЛОТЪТ на АРА Моторспорт Стефан Стоев (на снимката) вече е уверен водач в класирането на Х2 след финала на Осогово ’06 . Победата на габровеца, която той успя да вземе във втория манш на състезанието над казанлъчанина Стефан Панчугов с 0.840 сек вероятно е най-трудния успех, който Стоев е печелил, откакто се състезава с пловдивския Форд Фиеста.

“На финала на втория манш слязох от автомобила и ръцете ми буквално ми трепереха – голям зор беше!”, обяснява пилотът на АРА Моторспорт. След третото състезание Стоев има 30 т., следван от Панчугов – 16 и Веселин Недевски – 12 т.

Стефан Стоев все още не е...

СТОЙЧЕВ СЕ ПУСКА И В ПЛАНИНСКО, НЕ Е ЯСНО КЪДЕ СЕ ЦЕЛИ

Понеделник, 24 Юли 2006 |
СТОЙЧЕВ СЕ ПУСКА И В ПЛАНИНСКО, НЕ Е ЯСНО КЪДЕ СЕ ЦЕЛИ

ЗА ПЪРВИ ПЪТ, след като дебютира на русенската писта, 18-годишният пловдивчанин Димитър Стойчев (на снимката) се появи и на старта на първото си състезание от планинското първенство. Не само заради качествата на рентвания от Автоцар Форд Ескорт, но и заради очевидната висока мотивация на Митко, второто място в общото подреждане и победата му в клас Х4 са напълно логични.

“Много по-трудно е от пистово състезание. Мога да твърдя уверено, че е 10 пъти по-трудна дисциплина” – категоричен е младият пловдивчанин. Митко, който има вече натрупан опит от пистовия шампионат, а преди това – от...

ЕКАТЕРИНА СТРАТИЕВА УВЕЛИЧАВА АВАНСА СИ ПРЕД ИВАН ГАНЧЕВ

Понеделник, 24 Юли 2006 |
ЕКАТЕРИНА СТРАТИЕВА УВЕЛИЧАВА АВАНСА СИ ПРЕД ИВАН ГАНЧЕВ

СЪСТЕЗАТЕЛКАТА на Астра Рейсинг Екатерина Стратиева (на снимката) увеличи аванса си в класирането на N2 пред пилота на B&B Рейсинг и дебютант в планинските състезания Иван Ганчев, след като в кюстендилското състезание Стратиева спечели втора победа след тази в Благоевград. В момента софийската художничка води с 12 т. (две победи и второ място) на Ганчев.

Ганчев, който в своя клас зае третото място, беше поставен в доста неблагоприятното положение, да заеме третото място на стълбичката, където освен Стратиева, на второто място бе стъпила и втората дама в класирането – Олга Стоянова.

“Ако аз бях на...

МИЛЧО СТЕФЧЕВ – СПЕЧАТЛЯВАЩО НАЧАЛО С НОВИЯ АВТОМОБИЛ

Понеделник, 24 Юли 2006 |
МИЛЧО СТЕФЧЕВ – СПЕЧАТЛЯВАЩО НАЧАЛО С НОВИЯ АВТОМОБИЛ

ПЪРВИЯ старт на Милчо Стефчев-Мичкина (на снимката) с бившия автомобил на Георги Пейчев Пежо 206 S16 се оказа впечатляващо добър. Още повече, че това бяха 40 състезателни километри, които Мичкина направи с толкова професионален автомобил, при това с кола с предно предаване.

В крайното класиране пилотът на Веско Рейсинг завърши на 3-а позиция, на същата, на която Мичкина стоеше от началото на квалификациите в събота и двата състезателни манша в неделя.

“Наистина карах максимално предпазливо, не исках да натоварвам двигателя, който беше подготвен специално за това състезание и в мотора всичко е...

ШАНС ДАВА ВТОРАТА ПОРЕДНА ПОБЕДА НА КОСТАДИН ЩЕРЕВ В ШАМПИОНАТА

Понеделник, 24 Юли 2006 |
ШАНС ДАВА ВТОРАТА ПОРЕДНА ПОБЕДА НА КОСТАДИН ЩЕРЕВ В ШАМПИОНАТА

ТРЕТОТО състезание от националното първенство за планински изкачвания – Осогово ’06 , бе спечелено от младия пловдивчанин Костадин Щерев (на снимката). Това е второто поредно състезание на наричания от колегите си Шпльоки, след като преди 28 той победи в планинското състезание на Узана в Габровския балкан.

Победата на Щерев обаче нямаше да се състои, ако във втория манш в неделя лидерът от съботните тренировки Николай Паунов (тотално преимущество на пловдивчанина в квалификациите) не бе отпаднал от състезанието.

“Всичко е наред с автомобила, само дето продължавам да бъда без амортисьори -...

«  192 193 194 195 196 197 198 199 200 201  » 
Автобои Неделчев