• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Планинско

КОСТАДИН ЩЕРЕВ: УЧАСТИЕТО МИ В СЪСТЕЗАНИЕТО В САМОКОВ Е 50:50

Вторник, 15 Август 2006 |
КОСТАДИН ЩЕРЕВ: УЧАСТИЕТО МИ В СЪСТЕЗАНИЕТО В САМОКОВ Е 50:50

ПЛОВДИВСКИЯТ пилот Костадин Щерев (на снимката) претърпя първата си сериозна техническа повреда в Субару-то си по време на планинския кръг край Казанлък. Тотално ликвидираната турбина на колата сега поставя под въпрос не само участието на Шпльоки в Самоков, но и цялостното му представяне в шампионата.

Щерев е на второ място в генералното класиране на групите А и N, в което подреждане той има равен брой точки с друг пловдивчанин – Николай Паунов, но е втори заради победата на Паунов в последното по време състезание от шампионата.

“Проблемът ми с колата е сериозен, днес до вечерта очаквам да...

В САМОКОВ ЗАДАЧАТА НА СТЕФАН СТОЕВ Е ДА ЗАПАЗИ РАЗЛИКАТА

Вторник, 15 Август 2006 |
В САМОКОВ ЗАДАЧАТА НА СТЕФАН СТОЕВ Е ДА ЗАПАЗИ РАЗЛИКАТА

СТЕФАН СТОЕВ (на снимката), който в момента е на второ място в генералното класиране на група Х ще стартира в Самоков с твърдото намерение да опази разликата между себе си и временния лидер в подреждането Милчо Стефчев (37 т.). “Засега не мога да се надявам, че ще мога да изравня резултата”, каза за RallyXpress габровският пилот на АРА Моторспорт.

В момента Стоев е с 21 т. в това подреждане, но в същото време е категоричен лидер на клас Х2 (четири победи) и 6 т. аванс пред енинецът Стефан Панчугов.

“Това трасе не ми е познато, а и все още не е готов диференциала, с който значително разчитам, че ще мога да...

ИВАН ШОПОВ: В ШИПКА СЕ СЪБУДИХ БЕЗ “КОШМАР”, ПАК ЧАКАМ УСПЕХ

Вторник, 15 Август 2006 |
ИВАН ШОПОВ: В ШИПКА СЕ СЪБУДИХ БЕЗ “КОШМАР”, ПАК ЧАКАМ УСПЕХ

ИЗВЕСТНИТЕ със добронамерените си задявки около класирането на клас Х3 в пистовото и планинското първенство вечни съперници – Костадин Пейчинов и Иван Шопов (на снимката) ще продължат личния си спор тази събота и неделя край Самоков. Това е очакването както на двамата пилоти, така и на феновете, които не само слушат шумните раздувки на Пейчинов, но и внимателно следят ездата на двамата пилоти.

Миналата неделя в планинското Шипка обаче Шопов успя да вземе преднина пред блат’Коце, побеждавайки го не само в състезанието със секунда и половина, но и взимайки тотална преднина по време на...

АТАНАС БОЖИЛОВ ПРИТИСНАТ ЗДРАВО МЕЖДУ БИЗНЕСА И СПОРТА

Вторник, 15 Август 2006 |
АТАНАС БОЖИЛОВ ПРИТИСНАТ ЗДРАВО МЕЖДУ БИЗНЕСА И СПОРТА

ГАБРОВЕЦЪТ Атанас Божилов (на снимката) от АРА Моторспорт е разкъсван между силното желание да стартира в шестия кръг от планинското първенство тази събота и неделя в Самоков и бизнеса, който упражнява пилотът. “Освен това имам проблем с удареното предно ляво колело на Хонда-та”, заяви за RallyXpress състезателят.

До момента в клас N3 Божилов има пет втори места излезе начело в подреждането след Шипка ’06. “Желанието ми е да стартирам, 90 на сто ще карам в Самоков, но първо трябва да открия и отстраня повредата на автомобила”, допълва пилотът на АРА Мотоспрот.

Ударът в предницата на автомобила идва...

РУМЕН ДУНЕВ: НА БЕЛИ ИСКЪР СМЕ, ЗА ДА ДОУТОЧНИМ НЯКОИ НЕЩА

Вторник, 15 Август 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: НА БЕЛИ ИСКЪР СМЕ, ЗА ДА ДОУТОЧНИМ НЯКОИ НЕЩА

НАПЪЛНО неочаквано за всички Румен Дунев (на снимката) ще се появи сред стартиращите пилоти в шестия кръг от планинското първенство край Самоков тази събота и неделя. Пилотът на Дунев Моторспорт практически покрива пълната програма на рали-шампионата и първенството на затворен маршрут и заявката му за Самоков ’06 е доста неочаквана. Защо Дунев се пуска на старта на Бели Искър?

“Причината е, че състезанието е близо и на фона на всяко рали си е направо истинска почивка”, каза в телефонен разговор с RallyXpress в общото класиране на групите А и N до 1600 куб. см в пистовия шампионат и водач във временното...

«  185 186 187 188 189 190 191 192 193 194  » 
Автобои Неделчев