• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Планинско

EФКО ТИМ ЧАКА МОЩЕН АВТОМОБИЛ ЗА СТЕФАН ГЕОРГИЕВ В КАЗАНЛЪК

Четвъртък, 10 Август 2006 |
EФКО ТИМ ЧАКА МОЩЕН АВТОМОБИЛ ЗА СТЕФАН ГЕОРГИЕВ В КАЗАНЛЪК

ОТБОРЪТ на клуба, домакинстващ юбилейното издание на планинско Шипка 2006 ЕФКО Рейсинг Тим, полага всички усилия неговият пилот – Стефан Георгиев (на снимката) да получи силен автомобил за юбилейния старт на състезанието този уикенд. Засега е ясно единствено, че шампионът в планинското първенство от 2005 г. в генералното класиране на група Х очаква да получи Субару Импреза WRX.

Това ще е познатият добре автомобил на Христо Стоилов-Дракона, с който пловдивчанинът бе форлойфер миналата събота и неделя по време на домашното му рали Хеброс.

“Направихме всички възможни усилия, за да намерим...

УДЪЛЖАВАТ С ДЕН СРОКЪТ ЗА ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ В ПЛАНИНСКИЯ КРЪГ

Четвъртък, 10 Август 2006 |
УДЪЛЖАВАТ С ДЕН СРОКЪТ ЗА ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ В ПЛАНИНСКИЯ КРЪГ

СРОКЪТ ЗА ЗАЯВКИТЕ за петия кръг от планинското първенство - Шипка’06 е увеличен с ден, научи RallyXpress от шефовете на състезанието днес късно след обед. Това означава, че дедлайнът се премества за утре, петък, 11 август в 17 часа. Според предварителната програма на състезанието пилотите можеха да искат място в сткартовия лист до днес.

Според човек, близък до организацията на състезанието причината е, в желанието на казанлъчани да позволят на всички желаещи да използват още един ден за работа по автомобилите си и на старта на юбилейното Шипка да има максимален брой участници.

За същото говори и...

КОИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ЩЕ ВИДИМ НА ТРАСЕТО ПОД БУЗЛУДЖА В СЪБОТА

Четвъртък, 10 Август 2006 |
 RallyXpress

ДЕН ПРЕДИ изтичането на крайния срок за заявките на състезателите в петия кръг от националното първенство за планински изкачвания, сайтът RallyXpress има възможност да предложи на своите читатели първият вариант на списъка на участващите пилоти. До днес вечерта в дирекцията на състезанието за старта в събота са заявили участие общо 43 екипажа.

Ето имената им по реда на пристигането на факса на ЕФКО Рейсинг Тим:

 

Николай Паунов (Мицубиши Лансър Ево 6, N4), Екатерина Стратиева (Ситроен Саксо VTS, N2), Николай Диков (Шкода Фабия, Х1 или N1), Стоян Станчев (Форд Ескорт, Х4) – това е първия старт на Станчев след...

ЩЕРЕВ: ИСКАМ ДА ЗАЩИТЯ МЯСТОТО СИ НА ЛИДЕР В ШАМПИОНАТА

Сряда, 09 Август 2006 |
ЩЕРЕВ: ИСКАМ ДА ЗАЩИТЯ МЯСТОТО СИ НА ЛИДЕР В ШАМПИОНАТА

ПЛОВДИВСКИЯТ пилот на Щереви Рали Тим Костадин Щерев (на снимката) ще стартира през този уикенд с твърдото намерение да защити позицията си на лидер в генералното класиране на групите А и N от шампионата по планински изкачвания. “Залагам на добра подготовка на автомобила”, заяви по телефона за RallyXpress наричаният от колегите си Шльоки.

Младият Щерев спечели две последователни победи в планинското, след като завърши първи на Габрово и в Осогово, възползвайки се от отпадането на прекия си съперник за първото място и шампион в генералното класиране на обединената група за миналата година...

КОЛЬО ПАУНОВ: В НЕДЕЛЯ ОЧАКВАМ ИНТЕРЕСНА БИТКА ПОД БУЗДЛУЖА

Сряда, 09 Август 2006 |
КОЛЬО ПАУНОВ: В НЕДЕЛЯ ОЧАКВАМ ИНТЕРЕСНА БИТКА ПОД БУЗДЛУЖА

ШАМПИОНЪТ на страната в генералното класиране на обединената група А и N за 2005 г. Николай Паунов (на снимката) е категоричен, че петия кръг от планинското първенство този уикенд ще бъде особено силно състезание. В момента Паунов (една победа и едно второ място) е на трета позиция в подреждането.

“Направихме обикновената ревизия след едно състезание – проверка на двата моста, както и обичайните дреболии, които се правят преди старт. Практически състезанието в Панагюрище не беше особено тежко за автомобила, така че смятам Мицубиши-то за готово за старта в Казанлък”, обясни Кольо Паунов.

Повечето...

«  185 186 187 188 189 190 191 192 193 194  » 
Автобои Неделчев