• ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

  • ...ТРЕТИЯТ ОТПАДНАЛ - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ, ФОРДЪТ ИЗДЪХВА ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ЧЕШМАТА НАД СЛИВЕН...

Планинско

ДАНЧО ТОДОРОВ СПИРА В ПЪРВИЯ МАНШ ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИ В МОТОРА

Събота, 29 Юли 2006 |
ДАНЧО ТОДОРОВ СПИРА В ПЪРВИЯ МАНШ ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИ В МОТОРА

ЙОРДАН ТОДОРОВ- Джордана (на снимката) не успя да завърши първия манш на планинското състезание край Панагюрище, след като посредата на трасето дефектира двигателят на неговия Ситроен Саксо. Изкривена шайба провали първият опит на Джордана да се пусне в състезание от 2 сезона насам.

“Работихме до последно, повечето от резервните и новите части за автомобила така и не пристигнаха изобщо”, обясни пред RallyXpress Джордана.

Така работата по префасонирането на редовото Саксо в Супер 1600, въпреки обещанията и клетвите на близки приятели и колеги, не се състоя. Плановете на Тодоров бяха първото му...

НИКОЛАЙ ПАУНОВ С НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ ЗА СТАРТА НА ПАНАГЮРИЩЕ

Събота, 29 Юли 2006 |
НИКОЛАЙ ПАУНОВ С НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ ЗА СТАРТА НА ПАНАГЮРИЩЕ

ШАМПИОНЪТ от 2005 г. в общото класиране на групите А и N от планинското първенство Николай Паунов (на снимката) ще потегли първи в утрешния четвърти старт от новия шампионат на страната. Пловдивчанинът изпревари в третото изкачване своя съгражданин Костадин Щерев (Субару Импреза WRX ) с 3.63 сек.

По този начин Кольо Паунов ще има възможност в двешното състезание да компенсира малшанса си от преди седмица край село Богослов, Кюстендилско. Тогава Паунов отпадна заради повредана задна дясна полуоска в неговото Мицубиши Лансър Ево 6 само на километър и половина от старта на Осогово 06.

Трети в...

СТЕФАН ПАНЧУГОВ: ПЪРВИЯТ ЗАЯВЕН СЪСТЕЗАТЕЛ ЗА НЕДЕЛНИЯ СТАРТ

Четвъртък, 27 Юли 2006 |
СТЕФАН ПАНЧУГОВ: ПЪРВИЯТ ЗАЯВЕН СЪСТЕЗАТЕЛ ЗА НЕДЕЛНИЯ СТАРТ

ПИЛОТЪТ на ЕФКО Рейсинг Тим от Казанлък Стефан Панчугов (на снимката) е първият пилот, който е направил заявката си за участие за старта на Панагюрище ’06 тази събота и неделя. Заедно с него, по традиция, ще се появят поне още шест екипажа от Казанлък, от резултатите на които шефът на клуба Стефан Драганов залага, че ще може да спечели отборната надпревара в четвъртия кръг на шампионата.

Трасето за Панагюрище ’06 предстои да бъде дооформено в дните от днес до петък вечерта. Първите състезатели, които вече тренират по 5300-метровата дистанция са Георги Белчев (BG Рали Тим, Рено Клио Спорт), Екатерина...

ПЛАНИНСКОТО ТЪРГОВИЩЕ – НА НОВИ ДАТИ И ПО НОВО ТРАСЕ

Сряда, 26 Юли 2006 |
ПЛАНИНСКОТО ТЪРГОВИЩЕ – НА НОВИ ДАТИ И ПО НОВО ТРАСЕ

СТАРТЪТ на планинското състезание в Търговище ще бъде на 9 10 септември, научи RallyXpress от шефа на СБА в града и директор на надпреварата Бойко Грозданов. Втората промяна за класическото планинско надбягване е, че тази година то няма да стартира над село Черковна. С две думи – сбогом на атрактивния Цигански завой, на който се изсипваше половината от града по време на автомобилната фиеста.

ПЛАНИНСКОТО ТЪРГОВИЩЕ – НА НОВИ ДАТИ И ПО НОВО ТРАСЕ

СТАРТЪТ на планинското състезание в Търговище ще бъде на 9 10 септември, научи RallyXpress от шефа на СБА в града и директор на надпреварата Бойко Грозданов. Втората...

ЗАРАДИ КОЛОЕЗДАЧНАТА ОБИКОЛКА МЕСТЯТ СТАРТЪТ НА СТАРА ЗАГОРА

Сряда, 26 Юли 2006 | .
ЗАРАДИ КОЛОЕЗДАЧНАТА ОБИКОЛКА МЕСТЯТ СТАРТЪТ НА СТАРА ЗАГОРА
pСТАРТЪТ на най-популярното пистово автомобилно състезание от шампионата – Стара Загора, ще се премести със седмица напред в календара. Вместо традиционните дати 9 и 10 септември, надпреварата ще бъде на 16 и 17. Това каза за RallyXpress един от организаторите на заралийския кръг Дечко Неделчев (на снимката).

Причината според него е, че на познатата на автомобилистите от години дата, Стара Загора ще бъде междинен град в колоездачната обиколка на България. Струпването на две големи спортни прояви поставя на изпитание домакините и от гледна точка на охраната, и от гледна точка на хотелската база. Тя би...
«  185 186 187 188 189 190 191 192 193 194  » 
Автобои Неделчев