• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Планинско

СТЕФАН СТОЕВ КАЧВА СЕРИЕН МОТОР ОТ ГЪРЦИЯ, РАБОТИ ЗА ПЕТИЯ КРЪГ

Вторник, 08 Август 2006 |
СТЕФАН СТОЕВ КАЧВА СЕРИЕН МОТОР ОТ ГЪРЦИЯ, РАБОТИ ЗА ПЕТИЯ КРЪГ

ТЕЖКИТЕ ДНИ за пилота на АРА Моторспорт Стефан Стоев (на снимката) изглежда на финала си, след като късно снощи габровецът и неговия партньор по тим Христо Димитров минаха границата с Гърция. От Солун двамата носеха нов двигател за Фиеста-та, която Стоев иска да ремонтира за старта в събота.

По време на четвъртия кръг от шампионата – планинско Панагюрище, пилотът не завърши заради повреда в агрегата и пропусна ценни точки за класирането в група Х и своя клас. ВД момента Стоев е на пето място в генералното класиране на хобитата (18 т.) и изостава на 4 т. от временния водач в Х2 Стефан Панчугов (34 т.).

ЩЕРЕВ ПЕЧЕЛИ ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО В ПАНАГЮРИЩЕ

Неделя, 30 Юли 2006 |
ЩЕРЕВ ПЕЧЕЛИ ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО В ПАНАГЮРИЩЕ

КОСТАДИН ЩЕРЕВ (на снимката) спечели първия състезателен манш от четвъртия кръг в планинското първенство Панагюрище 06. Младият пловдивчанин записа време от 2:53.25 сек при неделното изкачване по 5300-метровото трасе и изпревари прекия съперник в класирането си за този кръг от шампионата Николай Паунов с 1.03 сек.

Трети в общото подреждане след първия манш остана друг пловдивчанин – Митко Стойчев, завършил първата част от надпреварата с време от 2:57.45 мин.

“Направихме нов мотор и не мога да кажа, че съм доволен от това, което показва в състезанието”, заяви за RallyXpress местният лидер Илия Царски. Той...

НИКОЛАЙ ПАУНОВ ВЗИМА ПЪРВА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

Неделя, 30 Юли 2006 |
НИКОЛАЙ ПАУНОВ ВЗИМА ПЪРВА ПОБЕДА В ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

ПЛОВДИВЧАНИНЪТ Николай Паунов спечели четвъртото състезание от шампионата по планински изкачвания, побеждавайки във втория манш на Панагюрище 06. Десетте точки, които пилотът на Унигруп взе от това състезание го извеждат на третата временна позиция в класирането на общата група А и N – 18 т. Пауна взе надмощие над по-младия си пловдивски колега Костадин Щуерев при второто изкачване на състезателното трасе. Рутинираният Паунов спечели състезанието с крехката разлика от 0.8 сек.

С втърото си място Щерев излезе на първа позиция във временното класиране на първенството и с 28 т. измести от върха...

КОСТАДИН ЩЕРЕВ ПЕЧЕЛИ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА НА ПАНАГЮРИЩЕ

Събота, 29 Юли 2006 |
КОСТАДИН ЩЕРЕВ ПЕЧЕЛИ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА НА ПАНАГЮРИЩЕ

ПИЛОТЪТ на Щереви Рали Тим костадин Щерев бе най-бързият пилот в първата треноровка за панагюрския кръг от планинскияп шампионат, който стартира днес след обед. За първоят официален старт на това състезание като част от шампионата на страната се заявиха 33 пилоти.

По 5300-метровото трасе край града Щерев (Субару Импреза WRX постигна време от3:02.52 мин, следван от Николай Паунов (Мицубиши Лансър Ево 6) – 3:02.73. Трети в първата квалификация бе местният пилот Илия Царски (ФИАТ Пунто Абарт Супер 1600), който за първи път стартира в състезание от планинския шампионат през тази година. Малкия цар постигна...

ПО СПЕШНОСТ СМЕНЯТ СКОРОСТИ ВЪВ ФОРДА НА МИНКО СТОЙЧЕВ

Събота, 29 Юли 2006 |
ПО СПЕШНОСТ СМЕНЯТ СКОРОСТИ ВЪВ ФОРДА НА МИНКО СТОЙЧЕВ

МИТКО СТОЙЧЕВ (на снимката) от отбора на Автомобилната школа за пилоти на Павел Жеков успя да измине едва 500 метра по трасето на планинското Панагюрище, преди скоростната кутия на неговия Форд да покаже дефект. Стойчев не стигна до първия обратен завой по трасето и отби автомобила встрани от пътя.

“Оказаха се скорости, но ще успеем да се оправим”, заяви за сайта RallyXpress шефът на механиците в екипа на Автоцар Лъчезар Воденичаров. Стойчев стартира последен във втория манш. Във втория манш Стойчев записа 4-о време - 3:03.27 мин.

Това е второто планинско състезание за младия пловдивчанин, който преди...

«  184 185 186 187 188 189 190 191 192 193  » 
Автобои Неделчев