• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Планинско

САМОКОВЦИ УДЪЛЖАВАТ СРОКА ЗА ЗАЯВКИ, ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА НА КРЪГА

Понеделник, 14 Август 2006 |
САМОКОВЦИ УДЪЛЖАВАТ СРОКА ЗА ЗАЯВКИ, ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА НА КРЪГА

СРОКЪТ ЗА ЗАЯВКИ за участие в шестото състезание от планинския шампионат по автомобилизъм се удължава до сряда 20 ч., съобщи за RallyXpres Димитър Рангочев (на снимката), който е заместник директор на надпреварата тази събота и неделя край Самоков.

Причината, която организаторите на Самоков ’06 изтъкват като напълно резонна е, че между финала в Казанлък и старта в Самоков времето е прекалено малко, за да бъдат направени ревизии на автомобилите или евентуалните ремонти, след силното състезание Шипка ’06 миналата неделя.

Освен това, допълни Рангочев, в програмата на състезанието са направени две...

ПЪРВИЯТ САЙТ ЗА ПЛАНИНСКИ СЪСТЕЗАНИЯ СЪЗДАДЕН В САМОКОВ

Понеделник, 14 Август 2006 |
 RallyXpress

ПЛАНИНСКОТО състезание тази неделя в Самоков е първото състезание от националния шампионат, което разполага със собствен електронен сайт. Пълната информация за прлавилника, трасето на състезанието, програмата, както и фотогалерия могат да бъдат намерени на www.planinskosamokov.hit.bg.

Електронния портал е направен преди десетина дни, негови автори са Дарин Иванов и Димитър Рангочев, който бе организаторът и първи директор на планинското Самоков през миналата година.

Факсимиле от сайта на планинско Самоков.

В същото време текущата информация за клуба ще бъде на клубната страница, докато този за...

ДОНЧЕВ И ЦЕКОВ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ НА НОВО ОКАЧВАНЕ В ЮЖНА ПОЛША

Понеделник, 14 Август 2006 |
ДОНЧЕВ И ЦЕКОВ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ НА НОВО ОКАЧВАНЕ В ЮЖНА ПОЛША

ДВАМА ОТ българските пилоти – Крум Дончев (Интерспийд-Нова генерация) и Игнат Цеков (Макс Паур) участваха миналата седмица в Южна Полша в тестове на новото японско окачване Тейн, което се разработва за Субару. Българите са участвали в изпитанията по покана на Лешек Кузай.

Изпитанията са били разделени на две, като в първите два дни на тестовете българите и още трима пилоти, поканени от полякът са изпитвали автомобили Субару Импреза WRX N11 върху асфалт, а другите два дни са били предназначени за опити върху макадамова настилка.

“Доволен съм, защото амортисьорите оставиха у мен прекрасно...

КАЗАНЛЪЧАНИ ОПАЗИХА ТРАДИЦИЯТА НА ПЛАНИНСКО ШИПКА

Понеделник, 14 Август 2006 |
 RallyXpress

НЕДЕЛНИЯТ пети кръг от планинското първенство по автомобилизъм в Казанлък записа рекорд от участващи пилоти (48), но в същото време запази традицията под Бузлужда да се прави едно от най-добрите надбягвания в този шампионат. За втора поредна година Шипка е организирано от местния клуб ЕФКО Рейсинг Тим, комуто тази година се падна задачата да прави състезание в юбилейната за казанлъшкото трасе 25-а година.

В този смисъл Шипка ’06 беше на познатото си равнище, а ако трябва да се обясни рекордното посещение на пилотите, то е заради това, че Казанлък се оказа в половината на календара на планинския...

БЕЛЧЕВ ВЗИМА 3 ПОРЕДНА ПОБЕДА, N3 СТАВА ВЪЗЕЛ В ШАМПИОНАТА

Понеделник, 14 Август 2006 |
БЕЛЧЕВ ВЗИМА 3 ПОРЕДНА ПОБЕДА, N3 СТАВА ВЪЗЕЛ В ШАМПИОНАТА

СЛЕД ПЕТИЯ кръг от планинското първенство, клас N3 се превръща във втория възлов клас тази година. Това стана, след като пилотът на BG Рали Тим Георги Белчев (на снимката) спечели третата си поредна победа в шампионата (Кюстендил, Панагюрище и Казанлък) и се е доближил максимално до лидерите.

Белчев направи два впечатляващи манша миналата неделя в Казанлък, след като по време на тренировките в събота имаше сериозен проблем с хидравликата на автомобила си. По време на второто изкачване Рено-то на пилота бе обвито в бял пушек и на финала Гого Белчев не без притеснение оглеждаше двигателя за...
«  184 185 186 187 188 189 190 191 192 193  » 
Автобои Неделчев