• ...В ТРЕТИЯ СИ ОПИТ КАЛОЯН СТАНЧЕВ СЕДНА В ПРЕЗИДЕНСКИЯ СТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ...

  • ТУК МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ В RALLYXPRESS CHANNEL

  • ...ДЕВЕТИМА ПИСТОВИ ПИЛОТИ УСПЕШНО ПРЕМИНАХА ПРЕЗ СИТОТО НА ИЗПИТА ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПЪРВИ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ЛИЦЕНЗ...

Планинско

ШАНС ДАВА ВТОРАТА ПОРЕДНА ПОБЕДА НА КОСТАДИН ЩЕРЕВ В ШАМПИОНАТА

Понеделник, 24 Юли 2006 |
ШАНС ДАВА ВТОРАТА ПОРЕДНА ПОБЕДА НА КОСТАДИН ЩЕРЕВ В ШАМПИОНАТА

ТРЕТОТО състезание от националното първенство за планински изкачвания – Осогово ’06 , бе спечелено от младия пловдивчанин Костадин Щерев (на снимката). Това е второто поредно състезание на наричания от колегите си Шпльоки, след като преди 28 той победи в планинското състезание на Узана в Габровския балкан.

Победата на Щерев обаче нямаше да се състои, ако във втория манш в неделя лидерът от съботните тренировки Николай Паунов (тотално преимущество на пловдивчанина в квалификациите) не бе отпаднал от състезанието.

“Всичко е наред с автомобила, само дето продължавам да бъда без амортисьори -...

КОЛЮ ПАУНОВ: ОТТУК ДО ФИНАЛА НЯМАМ ПРАВО НА НИТО ЕДНА ГРЕШКА

Понеделник, 24 Юли 2006 |
КОЛЮ ПАУНОВ: ОТТУК ДО ФИНАЛА НЯМАМ ПРАВО НА НИТО ЕДНА ГРЕШКА

АКО ИСКА да защити титлата си в общото класиране на групите А и N от 2005 г. и през този сезон, Николай Паунов (на снимката) няма право на нито една грешка в оставащите 6 старта от планинския шампионат. “Точно така е, нямам право на нито един пропуск!”, потвърди за RallyXpress пловдивския пилот на Унигруп.

Подобно на състезанието в Габрово през миналата година, когато проблем създаде предна дясна поулоска (отново на метри след старта!), така и сега над село Богослов край Кюстендил Пауна бе принуден да спре малко, след като е започнал втория си състезателен манш. При това, в неговата победа никой и не се...

ЗА СТАРТА СЕ ЗАПАЗВА СТАТУКВОТО ОТ ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ

Неделя, 23 Юли 2006 |
ЗА СТАРТА СЕ ЗАПАЗВА СТАТУКВОТО ОТ ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ

СТАРТЪТ на днешния кръг от планинския шампионат ще има същият ред, каквото бе класирането в първия от трите квалификационни старта в съботния ден. RallyXpress научи това от екипа на Минко Минков (на снимката), които обработват резултатите на състезателите в планинското първенство и в рали шампионата.

Интересен е фактът, че две двойки състезатели – Атанас Божилов (Хонда Сивик Тайп R) и Стефан Кордев (ВАЗ 2105), както и Екатерина Стратиева (Ситроен Саксо) и Иван Ганчев (Пежо 106) – двата в клас N2 са постигнали абсолютно еднакви времена.

Божилов и Кордев във втория манш записали по 3:20.02 мин, а Ганчев и...

НИКОЛАЙ ПАУНОВ ПЕЧЕЛИ ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ НАД БОГОСЛОВ

Събота, 22 Юли 2006 |
НИКОЛАЙ ПАУНОВ ПЕЧЕЛИ ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ НАД БОГОСЛОВ

ПИЛОТЪТ на Унигруп Николай Паунов (Мицубиши Лансър Ево 6, гр. N) - на снимката - спечели първата от трите квалификации за утрешния старт от третия кръг в планинското първенство по автомобилизъм, постигайки на 5-километровото трасе време от 3:03.17 мин.

С Мицубиши-то си пловдивчанинът изпревари своя съгражданин и победител от състезанието в Габрово Костадин Щерев (Щереви Рали Тим, Субару Импреза WRX ) с близо 2 секунди и с повече от 3 секунди бе по-бързо от дебютиращият с Пежо 206 S 16 пилот на Веско Рейсинг Милчо Стефчев.

Състезанието Осогово ’06 е първото планинско надбягване, в което стартира и друг млад...

ДЖОРДАНА РАЗДВОЕН ЗА ОСОГОВО, ГАРАНТИРАНО КАРА В ПЛОВДИВ

Четвъртък, 20 Юли 2006 |
ДЖОРДАНА РАЗДВОЕН ЗА ОСОГОВО, ГАРАНТИРАНО КАРА В ПЛОВДИВ

ЙОРДАН ТОДОРОВ-Джордана (на снимката) е на кръстопът заради старта на планинското състезание над с. Богослов тази събота и неделя. „Колата е готова, но имаме разни дреболии да оправяме по предницата, по сходимостта и наистина се двоумя дали да участвам в Кюстендил”, каза за RallyXpress Джордана днес по обед.

Той обаче е категоричен, че в рали Хеброс ще бъде на старта след 17 дни. Пилотът се надава, че до тогава почти двугодишната работа по Ситроен-а ще бъде напълно завършена.

През тази зима Тодоров хвърли много труд и средства, за да превърне колана от обикновена А6 в Супер 1600. Той се надяваше...

«  184 185 186 187 188 189 190 191 192 193  » 
Автобои Неделчев