• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Планинско

П. ПЕТКОВ: ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА СЛЕД ПОБЕДАТА В ГАБРОВО

Понеделник, 26 Юни 2006 |
П. ПЕТКОВ: ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА СЛЕД ПОБЕДАТА В ГАБРОВО

АНАЛИЗЪТ на резултатите на Петко Петков (на снимката) подсказва, особено след неделния успех на пилота на Етър Рейсинг Тим, че учредилелят на новия автомобилен клуб, по всяка вероятност ще участва и във всички стартове от планинското първенство през този сезон. Етър Рейсинг Тим спечели първата отборна победа в плбанинското първенство в неделя край Габрово.

“Вероятно така и ще направя”, категорично заяви за RallyXpress великотърновецът, който в момента е на четвърто място в общото класиране на групите А и N (9 т.) и с 20 точки от Благоевград и Габрово е непоклатим лидер в шампионата за клас N3.

В...

ДЕЯН ЕНЧЕВ ПРЕДСТАВЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВАРНЕНСКИЯ КЛУБ БУЛБЕТ

Понеделник, 26 Юни 2006 |
ДЕЯН ЕНЧЕВ ПРЕДСТАВЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВАРНЕНСКИЯ КЛУБ БУЛБЕТ

ЗА ПЪРВИ ПЪТ през този сезон варненския клуб Булбет бе представен на старт от планинското първенство от дебютиращият състезател от Балчик Деян Енчев (на снимката). Той направи прощапалника си на 5.8-километровото трасе в местността Узана.

“Както обикновено всичко зависи от финансите, но сега съм тук за да преценя и възможностите на автомобила, и своите възможности”, заяви за RallyXpress 28-годишният пилот.

От седемте автомобила в клас Х3 Деян завърши 6-и (3 т.), което като начало може да се смята за добър показател. Още повече, че и в двете квалификации Енчев показа почти равни времена – пети от всички...

ЗАВРЪЗКА НА ВЪРХА НА ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ, ПАРАШКЕВОВ Е ЛИДЕР

Понеделник, 26 Юни 2006 |
ЗАВРЪЗКА НА ВЪРХА НА ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ, ПАРАШКЕВОВ Е ЛИДЕР

ПРЕМИНАЛИЯТ към търновския автомобилен клуб Етър Рейсинг Тим севлиевчанин Христо Парашкевов (на снимката) спечели не само първото място в клас А6, но и с третото си място от Узана пилотът укрепи позицията си на върха на общото класиране за двете групи А и N (16 т.) Както изглежда оттук нататък интригата в главното класиране тепърва ще се оплита, но Парашкевов със сигурлност ще е едно от главните действащи лица в нея.

Само 4 т. делят Парашкевов от Игнат Исаев (Юве и Ко, ВАЗ 2108) и 6 от победителят в общото класиране Костадин Щерев (Щереви Рали Тим, Субару Импреза WRX).

Игнат Исаев – минути преди решителния...

С РАЗМАЗАН ПАЛЕЦ НА КРАКА БОБИ БОРИСОВ ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО В А5

Понеделник, 26 Юни 2006 |
С РАЗМАЗАН ПАЛЕЦ НА КРАКА БОБИ БОРИСОВ ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО В А5

БОРИС БОРИСОВ (на снимката) спокойно може да влезе в списъка на най-големите спортни инати, след като в двата дни на габровския кръг от планинския шампионат се състезава с размазан палец на десния крак. Въпреки това пилотът на B&B Рейсинг не само успя да запази позицията си на втори в крайното класиране на клас А5, но и да събере 16 т., колкото има и временния водач Тодор Тодоров (Етър Рейсинг Тим, Фолксваген Поло).

“Нелепа работа! – обяснява Боби Борисов. – Тъкмо се радвах на новия крик, който имаме в екипа, вдигнах го и една незакрепена част от него се откачи и падна върху палеца на десния крак. Няма...

ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

Сряда, 21 Юни 2006 |
ДВАДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ПЛАНИНСКОТО УЗАНА ТОЗИ УИКЕНД

ДВАДЕСЕТ са подадените до момента заявки за участие на пилоти във втория кръг от планинското първенство тази събота и неделя в местността Узана край Габрово. Това научи RallyXpress, от хора, близки до организирането на традиционното габровско състезание. Основната работа по устройването на планинските изкачвания вече е приключила.

Традицията на планинските и пистовите надпревари обаче отново е спазена и габровци, познавайки манталитета на българските състезатели, ще приемат заявки за участие до последния момент на техническия преглед в събота сутринта.

Ето и имената на пилотите, които до този...

«  183 184 185 186 187 188 189  »