• ...НОВА, НЕВИЖДАНА БЕГАЧКА ЗА ПЛАНИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО КАРАТ В ГАБРОВО ОТ ИСПАНИЯ СТЕФАН СТОЕВ И НЕГОВИЯ ЕКИП...

  • ...ГЕРМАНСКИ ИНСТРУКТОР И БЪЛГАРСКИ ПИЛОТ-ДЖЕНТЪЛМЕН НА ДВА ПЪТИ ЧУПЯТ РЕКОРДА НА СЕРЕС...

  • ...ПО КАЗУСА "ДАТИТЕ" МОТОРСПОРТ АКАДЕМИЯ ДАВА ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ НА ПРОБЛЕМА ЗА СЛИВЕНСКОТО РАЛИ...

Рейсинг.БГ разказва в неделя историята за дебюта на Иван

Четвъртък, 27 Юли 2017 | София, RallyXpress
Рейсинг.БГ разказва в неделя историята за дебюта на Иван

СЕНЗАЦИОННИЯТ за нашите географски ширини дебют на 18-годишният български пилот от отбора на пловдивския клуб КА2 Рейсинг Тим Иван Влъчков в първото му състезание от европейските серии в GT4 ще стане още по-широко известен, след представянето на поредния епизод на Рейсинг.БГ. Предаването, което трябваше да бъде излъчено в деня на състезанието на Словакия Ринг преди две недели, но по едни или други причини отпадна, сега ще бъде показано тази неделя по БНТ HD от 18:30 ч. Освен това, в предаването ще има и други интересни мото-новини.

За първи път в кратката си спортна кариера, Иван Влъчков прави дебют не само в спортния автомобил Син R1 GT4, софийският абитуриент за първи път застава пред камера, за да опише първите си усещания от новия автомобил.

Заедно с пилота през дните на уикенда на Словакия Ринг се движи и камерман на националната телевизия, като в предаването на Рейсинг.БГ са включени не само кадрите от квалификациите и двете състезания, в които Влъчков участва, но и най-щастливия момент за българския юноша – стъпването на сребърното стъпало на подиума.

В предаването, разбира се, е отделено специално внимание и на ментора на младия пилот и конструктор на българския болид Росен Даскалов, както и на личния мениджър и баща на Иван – Стамен Влъчков.

Рейсинг.БГ разказва в неделя историята за дебюта на Иван

снимка: официален сайт на словакия ринг

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев