• ...СТЮАРДИТЕ НА САФАРИ КЛАСИК СИ ИГРАЯТ НА ИДИ МИ-ДОДИ МИ, ЗА ДА ОПРЕДЕЛЯТ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ДВАМА ПОБЕДИТЕЛИ...

     

  • ...БЕГАЧКАТА ЗА ПРОДАЖБА, НО БЕЗ КОНТРАКТ ЗА 2018 Г.: СЛЕДВАЩИЯТ СЕЗОН НЕ ИЗГЛЕЖДА РОЗОВ ЗА МАДС ОТСБЕРГ...

     

  • ...ОЖИЕ ПРЕПОДПИСА С М-СПОРТ, НО ДАЛИ В КОНТРАКТА ЗА 2018 Г. НЕ Е СПЕСТЕН ПОДПИСА НА ТРЕТИ УЧАСТНИК В ДОГОВАРЯНЕТО...

Печелившият тандем на София Кар МС гост на пистата Бургас

Петък, 13 Октомври 2017 | София, RallyXpress
Печелившият тандем на София Кар МС гост на пистата Бургас

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО успешният тандем на русенския клуб Софи Кар Моторспорт, което направи фурор с появяването си тази година във финалните три кръга на евросериите GT-4 (аматьорска група) – пилотът Иван Влъчков (на снимката) и българският болид SIN R1 GT-4 и менторът на младия пилот – Росен Даскалов ще са гости на бургаското състезание. От утре във ВИП-зоната ще бъде изложен един от автомобилите на Росен Даскалов, както и петте трофея, завоювани от софийския тийнейджър на пистите в Словакия, Холандия и Германия.

Това е най-доброто българско представяне на международната сцена за отминаваща си автомобилна година.

В рамките на трите състезания, абсолютният дебютант на профи-писти записа една победа (Словакия), две втори места (Словакия и Зантвоорт) и два пъти беше на бронзовото стъпало на подиума (Зантвоорт и Нюрбургринг).

Печелившият тандем на София Кар МС гост на пистата Бургас

снимка: личен архив на иван влъчков
ЗА ПЪРВИ ПЪТ В КОКПИТА НА SIN R1… По време на посещението на президента на ФИА Жан Тот в София, Влъчков седна за първи път зад волана на българския болид. Две седмица по-късно сензационно спечели в дебюта си първо и второ място в аматьорската група на евросериите GT-4.


Петте трофея, разбира се, ще бъдат изложени, заедно с жълтият на цвят промоционален SIN R1 GT-4, който в GP на Словакия бе автомобилът, водещ колоната от състезателни автомобили в евросериите.

Идеята за подобна след сезонна презентация на екипа на Радко Петров, с която много по-широк кръг от фенове ще могат лично да говорят и с пилота, автомобила, участието им в евросериите, както и да научат от Росен Даскалов подробности за тези три старта, останали в бокса на София Кар Моторспорт.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.