• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

На Серес Дончев и Овърдрайв ще закриват скоростния сезон

Петък, 09 Ноември 2018 | София, Прес-служба на Георги Дончев
На Серес Дончев и Овърдрайв ще закриват скоростния сезон

ДАВАТ НАГРАДИТЕ НА
23 НОЕМВРИ В СОФИЯ

Joro Donchev Logo

В РАМКИТЕ НА събитието този уикенд екипът на Овърдрайв Лап Батъл ще сподели и зимната програма с писти в Испания и Португалия, а официалното награждаване на най-добрите е планирано за 23 ноември в изложбената зала на Овърдрайв в София.

Повече 50 супер коли и стотици фенове на високите скорости си дават среща на грандиозен Лап Батъл на пистата в Серес утре и в неделя. Както обикновено, входът е свободен, а Порше Кайман GT4 става рейс такси!

Така в уикенда ще бъде затворено последното за сезона издание на Овърдрайв Лап Батъл, инициативата на пилота Георги Дончев и специалистите по представянето на автомобили от Овърдрайв.

След вълнуващия сезон на писти в Бърно, Хокенхайм и Нюрбургринг, феновете на супер автомобилите от вече доказания формат си дават среща на най-близката до България скоростна писта за шумно и ефектно закриване на сезона.

„Заедно споделихме над 10 000 обиколки на пълна газ, изминахме повече от 50 000 километра в състезателно темпо и пропътувахме пътищата на 6 държави, сега е време да закрием сезона подобаващо“, казват организаторите и споделят, че автомобилната селекция отново ще е спираща дъха.

В списъка са „обичайните заподозрени“ състезателни Порше-та, култови модели на Мерцедес, Лотус, Нисан, Ферари, Форд Мустанг, Додж Вайпър и много други.

Участниците ще могат да ползват съветите на двама немски професионални пилоти – Мануел Лаук и Марвин Дийнст. Последният все още държи рекорда на пистата в Серес, поставен в рамките на миналогодишния Лап Батъл с Мерцедес-AMG GT3 - 1:12.410 мин. (158.416 км/ч.).

На Серес Дончев и Овърдрайв ще закриват скоростния сезон

снимка: прес-служба на георги дончев
ДА ОТБЕЛЕЖАТ БЪЛГАРСКИЯ РЕКОРД НА СЕРЕС… Участнаците в закриването на сезон 2017 г. позират за обща снимка, след като Марвин Дийнст е спрял хронометрите на 1:12.410 мин и в продължение на година това постижение остава наше!2017 OLB Serres raceTAXI

снимка: прес-служба на георги дончев
И ТОЗИ ПЪТ НАЙ-БЪРЗОТО ТАКСИ Е ПОРШЕ за първи път в рамките на събитието ще има и два модела в ролята на рейс такси, изцяло на разположение на зрителите.

Организаторите имат специална изненада за очакваните стотици фенове на високите скорости – както винаги досега, входът за почитатели е свободен, но за първи път в рамките на събитието ще има и два модела в ролята на рейс такси, изцяло на разположение на зрителите.

Срещу символичната сума от 75 лв. всеки желаещ ще може да се повози две скоростни обиколки на един от двата Порше Кайман GT4, а адреналинът е гарантиран.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев