• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

Краят на афиши и плакати, идват електронните портали

Четвъртък, 12 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
Краят на афиши и плакати, идват електронните портали

ПРЕДАВАТ БУРГАС ОНЛАЙН,
А РЕЗУЛТАТИТЕ – НА ЖИВО

2016 BUR Starj Maxi
ПЕТИЯТ СТАРТ от шампионата на затворен маршрут –Писта Бургас ще се излъчва онлайн в сайта www.pistaburgas.com, където можете да откриете подробна информация за логистиката на състезанието, пилотите и техните автомобили. В същото време, на познатия адрес на времеизмервачите - http://www.results.bg/, може да следите резултатите от съботните 6 квалификации и неделните три старта в сериите в неделя.

МНОГО ТОЧНО Е казано в заглавието – дошъл е краят на афиши, плакати, транспаранти, вече е времето на електронните портали – категоричен е уеб-дизайнерът на електронния портал Писта Бургас (виж ТУК) Мирослав Терзиев-Терзо, чиято последна страница от три месеца функционира с такива темпове, че изненадва дори и своя създател.

И също толкова категорично допълва, че за разлика от миналата година, когато електронният вариант на заявките за участие не е бил ползван пълноценно, сега всяка една от постъпилите регистрации е била направена по електронен път.

Това е вторият сайт, който Терзо прави за бургаското състезание, като преди това през годините информацията за морската писта е била качвана на сайта на Вромос Рейсинг.

„Но решихме, че двете неща, така да се каже – двата бранда – да бъдат разделени, което позволява по-широка читателска аудитория – обяснява уеб-майсторът. – Работих по новия вариант около 2-3 седмици, като първата беше, за да се направи основата, а останалото време, за да бъдат доизкусурени нещата.

Краят на афиши и плакати, идват електронните портали

снимка: личен архив на мирослав телзиев-терзо
И ТОВА Е ПОДОБРЕНО!  ДРУГИТЕ НОВОСТИ – МАЛКО ПО-КЪСНО… Мирослав Терзиев победно е вдигнал дясната ръка със сочещ нагоре показател, след като е завършил доизкусуряването на последният от модулите на новата платформа.


„Сегашният вариант е на базата на уърлд-прес, но частично доработен, което дава добър резултат.“

Терзо е силно мотивиран за работата по сайта и за онова, което платформата може да даде на състезанието.

„Да, именно с по-голяма мотивация и малко повече усилия, за да се направи нещо много добро, работите стават и няма начин да не бъдат успешни. Платформата, когато е правилно направена, вярно насочена и точно менажирана, няма начин да не дава резултат и да не е успешно.“

Терзо е твърдо убеден, че подобна интернет платформа е задължителна вече за организаторите на състезанията.

„Но не погрешното приеманото просто съществуване на сайта, а съществуването на работещ сайт за състезанията. Целта е повече полезност за онези, които се интересуват от дадено събитие.“

По тази причина има сегменти, които в сайта на писта Бургас могат помогнат на зрителите да стигнат до трасето, а онези, които ще участват в четвъртото състезание от шампионата на затворен маршрут, лесно да намерят хотелите, които в платформата са селектирани така, че да са в услуга на всички ангажирани в надпреварата.

Терзо го казва на шега, но това реално може да стане: дори и да не знаеш нищо, Google сам ще те заведе на самата писта на Пътен възел Юг в Бургас.

2017 BUR Site New 001

снимка: личен архив на мирослав телзиев-терзо
ТАКА ИЗГЛЕЖДА ЕДИН ОТ МОДУЛИТЕ, които Мирослав и партньорите му в бъдеще още ще усвършенстват.

„Да не говорим, че афишите и плакатите вече отдавна не само са демодирани, че и разлепянето на плакати донякъде е незаконно, но също така е и нерентабилно – допълва Терзо. – Една електронна платформа много бързо възвръща инвестицията си.

„Работя с едни от най-добрите IT специалисти и тепърва ще има промени по сайта. Или както се казва – „Най-доброто [за сайта бургаската писта] тепърва престои…“

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев