• ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

  • ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

Интригата в Спорт спасена, Веселинов стартира на Серес

Вторник, 14 Ноември 2017 | Русе, RallyXpress
Интригата в Спорт спасена, Веселинов стартира на Серес

ЕДИНСТВЕНАТА голяма интрига в завършващият в неделя в Гърция шампионат на затворен маршрут – това кой ще е шампиона в генералното класиране на Серия Спорт е спасена днес, след като вчера по обед, участвалият в щура гонка с русенските  полицаи пилот на местният АСК Хоби кар Христо Веселинов се оказа без книжка и с конфискувана бегачка. Пълният вариант на информацията за преследването по русенският бул. Христо Ботев можете да видите ТУК, за което първи съобщиха местните електронни издания.

Това пък означаваше, че много малко вероятно е Веселинов, като основен претендентът за титлата и в клас НС4 да се появи на гръцката писта Серес в събота.

Интригата в Спорт спасена, Веселинов стартира на Серес

колаж: rallyxpress
ФАКСИМИЛЕ от електронната страница на Канал 3, съобщила за градската гонка, в която катаджии са преследвали Искрен Веселинов (на малката снимка) по улиците на Русе.


„Успяхме да върнем и книжката, и автомобила, така че ще пуснем Искрен на пистата в събота – каза Пламен Панталеев (на снимката горе), председател на АСК Хоби кар. – Ще понесе тежко наказание, но първо искаме да видим какво ще бъде то от страна на пътната полиция – казва Панталеев.

„Срамното е, че съм им купил дино за 20 000 лв., което да използват безплатно за нуждите на спорта, а те тръгнали да тестват колата по трасето на русенската писта. Отделно имат ремарке, на което да натоварят Сивик-а, да излязат извън града и да направят теста така, както се полага… Наистина срамна работа и наказанието ще е тежко…“

Именно Пламен Панталеев бе човекът, който преди 4 години вкара Веселинов в спорта при първото му участие в планинско Благоевград, където Панталеев му бе поверил собствената си бегачка Фолксваген Поло.

:: В момента в генералното класиране на
пистовия шампионат Веселинов води на
пилота на Джордан рейсинг Тим Ерменко
Ерменков (Ситроен Саксо) с 2 т. (75:73),
а в подреждането на НС4 софиянецът е
с минималната преднина от 1 т. (76:75).

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев