• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Иван Влъчков с втора позиция във финалната на Зандвоорт

Събота, 06 Октомври 2018 | Зандвоорт, Пресслужба Иван Влъчков
Иван Влъчков с втора позиция във финалната на Зандвоорт

РЕЗУЛТАТИТЕ НА ВЛЪЧКОВ
НА ЖИВО В ИНТЕРНЕТ

GT 4 Sent EU Cup
РАЗВОЯ на днешното състезание във финала на GT-4 за купата на Централна Европа, както и двете състезания – първият 60-минутен старт днес от 16:50 (17:50 ч. българско време) и утрешната надпревара 13:35 ч. (14:45 ч. българско време) можете да видите ТУК.

ПИЛОТЪТ НА АСК Дамасцена-Алба Иван Влъчков (на снимката) ще стартира от втора позиция в класа на аматьорите във второто състезание от последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа. Двата старта ще провеждат на пистата Зандвоорт в Холандия.

Този уикенд българският пилот се състезава за първи път в тандем с британеца Крис Чадуик.

Двамата са зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на Sofia Car Motorsport на Росен Даскалов.

Днес Чадуик кара в първата квалификация и записа 6-о време в класа и 12-о в общото класиране. Така в първото състезание по-късно днес (виж карето горе вдясно) той ще потегли от тази позиция, след което ще бъде заменен от Иван.

Във втората надпревара утре първо ще кара Влъчков, който и ще стартира от 2-о място след силна втора квалификация днес.

В нея софийският студент остави зад себе си лидерите в класа Джузепе Фасиколо/Роми Дал‘Антониа, но бе изпреварен с 0.4 сек от Мачей Марчинкиевич с Масерати.

Преди последните 2 състезания Влъчков е 2-и в общото класиране със 121 точки, и изостава на 12 т. от италианския екип, който се състезава с Масерати Гранд Туризмо MC.

„Мисля, че можех да бъда още по-бърз, но се опитвам и да пазя гумите - каза Влъчков след финала на пресявката. – Ще се борим да се изкачим в класирането в първото състезание днес. Трябва да сме пред екипажа с номер 77 (Фасиколо/Дал‘Антониа) и пред този с №7 (Марчинкиевич)."

Иван Влъчков с втора позиция във финалната на Зандвоорт

снимка: личен архив на иван влъчков
GBR & BGR Новият тандем на Росен Даскалов събира в едно пилот от Великобритания и България. Крис Чадуик и Иван Влъчков позират в бокса с тренировъчния автомобил на София Кар Моторспорт.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев