• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Влъчков/Чадуик завършиха 4-и в първия старт в Холандия

Събота, 06 Октомври 2018 | Зандвоорд, Пресслужба Иван Влъчков
Влъчков/Чадуик завършиха 4-и в първия старт в Холандия

РЕЗУЛТАТИТЕ НА ВЛЪЧКОВ
НА ЖИВО В ИНТЕРНЕТ

GT 4 Sent EU Cup
РАЗВОЯТ на утрешното състезание във финала на GT-4 за купата на Централна Европа, което започва в 13:35 ч. (14:45 ч. българско време) можете да видите ТУК.

Иван Влъчков и съотборникът му Крис Чадуик завършиха на 4-о място в класа на аматьорите в първото състезание от последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа, който се провежда на пистата Зандвоорд в Холандия.

Двамата са зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на София Кар Моторспорт на Росен Даскалов. Българският пилот кара за първи път този сезон с Чадуик, като британецът стартира от 6-а позиция в състезанието.

При потеглянето Чадуик започна добре и изпревари един от конкурентите си в класа, излизайки на 5-а позиция. На нея той остана до 27-ата минута след началото на състезанието, когато беше сменен от Влъчков.

Последният веднага направи най-бърза обиколка в състезанието в категорията към момента.

Разликата спрямо 4-ите в класирането Фасиколо/Дал‘Антониа бе твърде голяма - над 20 секунди, и Иван нямаше как да навакса изоставането.

В края той намали темпото, но един от конкурентите в класа пред него получи технически проблем и така Иван завърши 4-и в категорията и 10-и в общото класиране.

Във второто състезание утре от 14:50 ч българско време първо ще кара Влъчков и ще стартира от 2-о място след силна втора квалификация днес, в която изпревари лидерите в шампионата Фасиколо/Дал‘Антониа с Масерати

Влъчков/Чадуик завършиха 4-и в първия старт в Холандия

снимка: личен архив на иван влъчков
НАДЕЖДИ ЗА УТРЕ… По-големите надежди да се придвижи напред в класирането си за Купата на Централна Европа Иван Влъчков пази за неделя, когато ще стартира от втората позоция в решетката

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев