• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

Труден уикенд за Кралев на италианската писта Адрия

Понеделник, 30 Октомври 2017 | от Краси Тодоров, Крафт Рейсинг
Труден уикенд за Кралев на италианската писта Адрия

ЗА БЪЛГАРСКИЯ пилот Пламен Кралев (на снимката, Ауди RS3 LMS) и неговият отбор Крафт Рейсинг, с който се представя в шампионата TRC Италия, изминалият състезателен уикенд на пистата Адрия по време на двата старта за европейския трофей на туристическите автомобили се оказа неуспешен. След като завършиха на единадесета позиция от 20 участващи автомобила в съботната квалификация, Пламен трябваше да стартира със своето Ауди от 11-о място в стартовата решетка и в двете 35-минутни неделни състезания.

В първото състезание Пламен изостана на старта и не можа да напредне на „сгънатата“ и позволяваща...

Влъчков и Маршавелов вече са шампиони. Кой ще е в Спорта?

Неделя, 15 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
Влъчков и Маршавелов вече са шампиони. Кой ще е в Спорта?

ОТБОРЪТ НА пловдивският клуб КА2 Рейсинг Тим приключи шампионата предсрочно, печелейки две от трите главни титли в първенството на затворен маршрут днес в Бургас. Към тях двамата му пилоти – Иван Влъчков и Константин Маршавелов (двамата на снимката горе) прибавят отборната титла за годината, а като за гарнитура – и званията си за първенци в своите класове НС3 и НС1*.

Първо най-младият шампион на писта у нас Иван Влъчков (Хонда Сивик) дублира титлата си от 2016 г. в Серия Туринг, а веднага след него това направи, оцелявайки във второто от двете бургаски мелета и взе третата си национална титла в...

Eрменков и Влъчков дублират Зарата, Маршавелов е пробива

Събота, 14 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
  • обновена
Eрменков и Влъчков дублират Зарата, Маршавелов е пробива

АКО В ДНЕШНИТЕ квалификации не Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг Тим, Мицубиши Лансър Ево 10, на снимката), а е Пламен Камбуров (Автотранс, Мицубиши Лансър Ево 9) бе спечелил полпозишъна, то под имената на тримата първенци Стара Загора щеше да бъде поставено истинско индиго.

Но втората сесия в Серия Макси приключи с най-добро време за Маршавелов, като и неговото постижение и тази, записани в сериите Спорт и Туринг, са трите нови рекорда на 2100-мтровото трасето па южния пътен възел в града.

Преди Маршавелов да направи времето си за полпозишъна при второто излизане, още в самото начало на първата...

Печелившият тандем на София Кар МС гост на пистата Бургас

Петък, 13 Октомври 2017 | София, RallyXpress
Печелившият тандем на София Кар МС гост на пистата Бургас

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО успешният тандем на русенския клуб Софи Кар Моторспорт, което направи фурор с появяването си тази година във финалните три кръга на евросериите GT-4 (аматьорска група) – пилотът Иван Влъчков (на снимката) и българският болид SIN R1 GT-4 и менторът на младия пилот – Росен Даскалов ще са гости на бургаското състезание. От утре във ВИП-зоната ще бъде изложен един от автомобилите на Росен Даскалов, както и петте трофея, завоювани от софийския тийнейджър на пистите в Словакия, Холандия и Германия.

Това е най-доброто българско представяне на международната сцена за отминаваща си...

Краят на афиши и плакати, идват електронните портали

Четвъртък, 12 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
Краят на афиши и плакати, идват електронните портали

МНОГО ТОЧНО Е казано в заглавието – дошъл е краят на афиши, плакати, транспаранти, вече е времето на електронните портали – категоричен е уеб-дизайнерът на електронния портал Писта Бургас (виж ТУК) Мирослав Терзиев-Терзо, чиято последна страница от три месеца функционира с такива темпове, че изненадва дори и своя създател.

И също толкова категорично допълва, че за разлика от миналата година, когато електронният вариант на заявките за участие не е бил ползван пълноценно, сега всяка една от постъпилите регистрации е била направена по електронен път.

Това е вторият сайт, който Терзо прави за...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  »