• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

Влъчков/Чадуик завършиха 4-и в първия старт в Холандия

Събота, 06 Октомври 2018 | Зандвоорд, Пресслужба Иван Влъчков
Влъчков/Чадуик завършиха 4-и в първия старт в Холандия

Иван Влъчков и съотборникът му Крис Чадуик завършиха на 4-о място в класа на аматьорите в първото състезание от последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа, който се провежда на пистата Зандвоорд в Холандия.

Двамата са зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на София Кар Моторспорт на Росен Даскалов. Българският пилот кара за първи път този сезон с Чадуик, като британецът стартира от 6-а позиция в състезанието.

При потеглянето Чадуик започна добре и изпревари един от конкурентите си в класа, излизайки на 5-а позиция. На нея той остана до 27-ата минута след началото на...

Иван Влъчков с втора позиция във финалната на Зандвоорт

Събота, 06 Октомври 2018 | Зандвоорт, Пресслужба Иван Влъчков
Иван Влъчков с втора позиция във финалната на Зандвоорт

ПИЛОТЪТ НА АСК Дамасцена-Алба Иван Влъчков (на снимката) ще стартира от втора позиция в класа на аматьорите във второто състезание от последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа. Двата старта ще провеждат на пистата Зандвоорт в Холандия.

Този уикенд българският пилот се състезава за първи път в тандем с британеца Крис Чадуик.

Двамата са зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на Sofia Car Motorsport на Росен Даскалов.

Днес Чадуик кара в първата квалификация и записа 6-о време в класа и 12-о в общото класиране. Така в първото състезание по-късно днес (виж карето горе вдясно) той ще...

Влъчков с нов съотборник за последния кръг на Зандвоорт

Сряда, 03 Октомври 2018 | Зандвоорт, Пресслужба Иван Влъчков
Влъчков с нов съотборник за последния кръг на Зандвоорт

БЪЛГАРСКИЯТ пилот Иван Влъчков (на снимката) ще има нов съотборник за последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа, който ще се проведе на пистата Зандвоорт в Холандия идния уикенд. Това ще бъде британецът Крис Чадуик. Дуото ще се състезава зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на Sofia Car Motorsport на Росен Даскалов. Чадуик вече е карал за тима в Унгария през 2016 г., като завършва на подиума и познава качествата на автомобила Sin Car R1.

Сега задачата му ще бъде да се представи максимално добре и да помогне на Иван в битката за титлата в класа на аматьорите.

Преди последните две...

Маршавелов отказва защита на титлата, спира състезанията си

Сряда, 26 Септември 2018 | София, RallyXpress
Маршавелов отказва защита на титлата, спира състезанията си

БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН случай в историята на българския автомобилен спорт – трикратният шампион на страната в серия Макси от Първенството на затворен маршрут Константин Маршавелов (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 10, НС1) се отказва от защита на титлата си и няма да стартира в оставащите две състезания от първенството за 2018 г. – писта Дракон и гръцката Серес. За това си трудно решение пилотът на пловдивския КА2 Рейсинг Тим уведомява днес както националната спортна влас, така и спортните медии в страната.

От откритото писмо (виж долу) се разбира, че фактическият повод за отказа от състезания е...

Сериозен тест и тежък старт за Дончев в рамките на 4 дни

Сряда, 19 Септември 2018 | София, RallyXpress
Сериозен тест и тежък старт за Дончев в рамките на 4 дни

РЕАЛНО ОТ ДНЕС ПО ОБЕД за българския пилот Георги Дончев (на снимката) започват тежкият уикенд на предпоследната септемврийска седмица, в която той ще трябва да направи напрегнат и сериозен еднодневен тест с Порше от отбора на Хюберт Рейсинг Юниън на пистата Хокенхайм.

„След това ще стартирам на същото трасе, за да си получа „сериите шамари“ на пилотите от Порше Карера Къп“, каза днес Дончев, непосредствено преди да замине за Германия.

Без да е максимално конкретен в детайлите, от думите на пилота се разбира, че и теста, и участието му в състезанията в събота и неделя на Хокенхайм е повече...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев