• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Новините

Трибуналът каза тежката си дума по казуса от Дракон-а

Вторник, 09 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Трибуналът каза тежката си дума по казуса от Дракон-а

ОТ ДНЕС НА САЙТА на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) е публикувано Решение №3/2018 на Националния спортен трибунал, с което „криво седящите и право съдещи“ спортни магистрати отменят решението на комисарите от 16 септември 2018 г. по казуса с наказанието на пилота на КА2 Рейсинг Тим Константин Маршавелов за писта Стара Загора (виж ТУК).

:: На сайта на БФАС решението може
да бъде видяно в оригинал ТУК.

Точно десет дни след спорното решение на комисарите на писта Стара Загора, както и общото напрежение през тази и предишните три години около класиранията и оспорваните резултати в...

Технически проблем спря Иван Влъчков за втората надпревара

Понеделник, 08 Октомври 2018 | Зандвоорт, Пресслужба на Иван Влъчков
Технически проблем спря Иван Влъчков за втората надпревара

ТЕХНИЧЕСКИ проблем попречи на Иван Влъчков (на снимката) да завърши второто състезание от последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа, което се проведе на пистата Зандвоорт в Холандия в събота и неделя. Този уикенд Иван кара с нов съотборник Крис Чадуик, като двамата управляваха българския болид Sin Car R1 за екипа на Sofia Car Motorsport на Росен Даскалов. Вчера в първото състезание двамата завършиха 4-и.

В неделната надпревара Иван стартира от 2-а позиция в класа си и я запази при потеглянето, като бе 5-и в общото класиране.

15 минути след началото на състезанието обаче се скъса главината на...

Влъчков/Чадуик завършиха 4-и в първия старт в Холандия

Събота, 06 Октомври 2018 | Зандвоорд, Пресслужба Иван Влъчков
Влъчков/Чадуик завършиха 4-и в първия старт в Холандия

Иван Влъчков и съотборникът му Крис Чадуик завършиха на 4-о място в класа на аматьорите в първото състезание от последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа, който се провежда на пистата Зандвоорд в Холандия.

Двамата са зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на София Кар Моторспорт на Росен Даскалов. Българският пилот кара за първи път този сезон с Чадуик, като британецът стартира от 6-а позиция в състезанието.

При потеглянето Чадуик започна добре и изпревари един от конкурентите си в класа, излизайки на 5-а позиция. На нея той остана до 27-ата минута след началото на...

Иван Влъчков с втора позиция във финалната на Зандвоорт

Събота, 06 Октомври 2018 | Зандвоорт, Пресслужба Иван Влъчков
Иван Влъчков с втора позиция във финалната на Зандвоорт

ПИЛОТЪТ НА АСК Дамасцена-Алба Иван Влъчков (на снимката) ще стартира от втора позиция в класа на аматьорите във второто състезание от последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа. Двата старта ще провеждат на пистата Зандвоорт в Холандия.

Този уикенд българският пилот се състезава за първи път в тандем с британеца Крис Чадуик.

Двамата са зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на Sofia Car Motorsport на Росен Даскалов.

Днес Чадуик кара в първата квалификация и записа 6-о време в класа и 12-о в общото класиране. Така в първото състезание по-късно днес (виж карето горе вдясно) той ще...

Влъчков с нов съотборник за последния кръг на Зандвоорт

Сряда, 03 Октомври 2018 | Зандвоорт, Пресслужба Иван Влъчков
Влъчков с нов съотборник за последния кръг на Зандвоорт

БЪЛГАРСКИЯТ пилот Иван Влъчков (на снимката) ще има нов съотборник за последния кръг от сезона в сериите GT4 за Централна Европа, който ще се проведе на пистата Зандвоорт в Холандия идния уикенд. Това ще бъде британецът Крис Чадуик. Дуото ще се състезава зад волана на българския болид Sin Car R1 за екипа на Sofia Car Motorsport на Росен Даскалов. Чадуик вече е карал за тима в Унгария през 2016 г., като завършва на подиума и познава качествата на автомобила Sin Car R1.

Сега задачата му ще бъде да се представи максимално добре и да помогне на Иван в битката за титлата в класа на аматьорите.

Преди последните две...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев