• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

Шампионът с 300 км тестове за загрявка пред неделния финал

Неделя, 12 Ноември 2017 | Серес, RallyXpress
Шампионът с 300 км тестове за загрявка пред неделния финал

БЛИЗО 300 ТЕСТОВИ километри навъртя на гръцката писта Серес този уикенд шампионът в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката). „Това е нещо като загрявка за идните събота и неделя, когато отново сме тук за финала на пистовия шампионат“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът на КА2 Рейсинг Тим.

Още от следващия петък отборът на Влъчков отново ще бъде на  същото трасе, когато осигурилият си предсрочно втората титла Влъчков ще кара бойната си Хонда Сивик. В събота и неделя на Серес е финала на националния шампионат по затворен маршрут писта Диамо.

Тестовете вчера и днес,...

В два уикенда гръцката Серес ще е под българска окупация

Петък, 10 Ноември 2017 | София, RallyXpress
В два уикенда гръцката Серес ще е под българска окупация

В ДВАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ уикенда – този и следващия, гръцката писта Серес ще е под тежка българска „окупация“. С писта Диамо в края на идната седмица ще се сложи финала на окастреният с две състезания шампионат на затворен маршрут. Преди там да завършат споровете около титлата в Серия Спорт обаче, лицензираното за стартове на Ф3 трасе приема вторият Трак уикенд, с който традиционно се закрива автомобилния сезон за „непрофесионалистите“. Така че Серес първо ще събере най-лъскавите и вероятно най-бързите спортни автомобили от страната.

Както и през миналата година, митинга ще  предостави...

Спортен клуб Диамо трескаво се готви за финала на Серес

Четвъртък, 09 Ноември 2017 | Благоевград, пресрелийс на СК Диамо
Спортен клуб Диамо трескаво се готви за финала на Серес

ДЕВЕТ ДНИ преди старта на финалния шести кръг от шампионата на затворен маршрут за 2017 г., благоевградският спортен клуб Диамо трескаво работи за старта на пистата Серес. След един пропуснат сезон през есента на 2016 г., благоевградчани връща традицията пистовият шампионат на страната да има и своето задгранично участие.

Това ще стане следващият уикенд, когато на гръцката писта Серес ще бъдат решени останалите нерешени въпроси около титлата в Серия Спорт и призовите места в трите серии другите две категории - Туринг и Макси, както и в отделните класове.


Организаторите обещават интригуващи...

Победа и първа титла за Ташо Ташев в първата Енеос Къп

Неделя, 05 Ноември 2017 | Калояново, RallyXpress
Победа и първа титла за Ташо Ташев в първата Енеос Къп

ПЪРВА ПОБЕДА във второто състезание от финалния кръг на открития шампионат на писта под цветовете на Енеос и Омникар България днес спечели на пистата Калояново пилотът от сериите Ташо Ташев (на снимката), с което пилотът записва името си в историята на тази проходила през 2017 г. надпреварата като първия официален шампион на Енеос Къп.

39-годишният пловдивски бизнесмен Ташо Ташев е третият различен победител в първия сезон, като в първите два тура от серията победи спечелиха последователно заелият вчера пол-позишъна Венцислав Станев (Калояново) и Христо Чаков (Стара Загора)

Двете...

Иван Влъчков с нов рекорд за Туринг-а в тестове на Дракон

Събота, 04 Ноември 2017 | Калояново, RallyXpress
Иван Влъчков с нов рекорд за Туринг-а в тестове на Дракон

ДРУКРАТНИЯТ шампион на писта в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката) подобри днес по време на тестове на писта Дракон най-доброто постижение за една обиколка от 2048 м., постигайки в петото излизане на трасето време от 1:05.661 мин. (средна скорост от 112.286 км/ч). Предишният рекорд на тази серия също принадлежеше на Влъчков, поставен по време на второто състезание на същото трасе през 2016 г., в организирания от ДИАМО финален кръг от шампионата. Тогава пилотът на пловдивския КА2 Рейсинг Тим записа 1:07.502 мин за тур (най-добра обиколка в състезанието) при средна скорост от 109.223 км/ч.

Постижението на шампиона...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  »