• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

ПЕТДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ТРАСЕТО ПАУТАЛИЯ ТАЗИ НЕДЕЛЯ

Петък, 09 Юни 2006 | .
ПЕТДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ТРАСЕТО ПАУТАЛИЯ ТАЗИ НЕДЕЛЯ
pПЕТДЕСЕТ са заявените пилоти, които този уикенд трябва да са на пистата Пауталия край Кюстендил, обяви за RallyXpress директорът на третия кръг от шампионата на затворен маршрут Валентин Микев (на снимката). Според сметките на сайта, това ще е второто състезание, след пловдивската писта Дракон, на което се събират толкова много състезатели.

До момента само състезателите от клас “хобикар” са двадесет и един, а като се знае практиката на българските пилоти да заявяват участието си непосредствено преди старта, много вероятно е “хиксовете” ще надхвърлят бройката от 22 автомобила. Това пък ще наложи...

МИТКО СТОЙЧЕВ: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА КЮСТЕНДИЛ, ПЪТУВАМ ОЩЕ ДНЕС

Петък, 09 Юни 2006 |
МИТКО СТОЙЧЕВ: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА КЮСТЕНДИЛ, ПЪТУВАМ ОЩЕ ДНЕС

ВРЕМЕННИЯТ лидер в общото класиране на група Х, 18-годишният пловдивчанин Димитър Стойчев (на снимката) категорично заяви, че няма търпение да стартира в третото си състезание от пистовия шампионат в неделя на пътния възел край Кюстендил. “Още днес заминавам за пистата Пауталия”, каза по телефона младежът.

Като победител от първия старт от шампионата – преди месец в Русе, Митко Стойчев изглеждаше силно разочарован от факта, че на писта Дракон завърши втори. За два старта пловдивчанинът има в актива си 18 т.

Първата си победа Стойчев спечели на трасето в Русе, където
направи два рекорда -...

БОЙКО БЛАГОЕВ ЗАПОЧВА КАТО КООРДИНАТОР ПРИ РУМЕН ДУНЕВ

Петък, 09 Юни 2006 |
БОЙКО БЛАГОЕВ ЗАПОЧВА КАТО КООРДИНАТОР ПРИ РУМЕН ДУНЕВ

ДОБРЕ ПОЗНАТИЯТ в българските автомобилни среди Байко Благоев (на снимката) ще бъде новият координатор на работата в сервиза на пилота на Дунев Моторспорт Румен Дунев. Информацията бе потвърдена за RallyXpress както от самия пилот, така и от втори независим източник.

“Оказа се, че Любо Данаилов, който е шеф-механикът на тима, просто не може да насмогне на работата с екипа по време на състезание, а в същото време да координира и другите дейности в екипа. Така че, работата на Бойко Благоев ще е насочена към това да облекчи работата на Любо, да бъде в негова помощ”, каза Румен Дунев.

Както обяснява самият...

ТРИ ЕКИПА РЕМОНТИРАТ ПУМА-ТА НА РУМЕН ДУНЕВ, КОЛАТА Е ОПРАВЕНА

Петък, 09 Юни 2006 |
ТРИ ЕКИПА РЕМОНТИРАТ ПУМА-ТА НА РУМЕН ДУНЕВ, КОЛАТА Е ОПРАВЕНА

БЛАГОДАРЕНИЕ на три екипа – Джордан Рейсинг, Иро Рейсинг и Тояга автомобилът на Румен Дунев (на снимката) – Форд Пума Супер 1600 днес пътува към Кюстендил за третия старт от първенството на писта. След като в последния скоростен етап на рали Траянови врати воден поток на пътя праща екипажа в ската, Пума-та е тежко повредена.

“Проблемът беше ужасяващо сложен, защото да работят по Пума-та всеки един от екипите на тези три отбора, бе зависим от онова, което другият трябва да направи”, обяснява деликатното положение, в което е изпаднал пилотът.

Дунев е единственият пилот, който кара в двата най-тежки...

ХРИСТОВ И ТИМА НА ДОКТОР-МОТОРС ПОД ВЪПРОС ЗА ПИСТА ПАУТАЛИЯ

Петък, 09 Юни 2006 |
 RallyXpress

СЛЕД ПРОБЛЕМИТЕ по време на второто състезание от първенството на затворен маршрут – писта Дракона край пловдивското село Калояново, в тима Доктор-Моторс все още не са наясно дали пистовият пилот Александър Христов (на снимката) ще вземе участие в кюстендилския старт тази събота и неделя.

Както писа RallyXpress на Дракона Ланча-та на Сашо Христов бе принудена да прекрати участието си заради повреда в турбокомпресора.

Както съобщи за сайта пресаташето на тима Борислава Афар, все още се очаква новата турбина от DG Турбо Сервиз. В същото време, пише в прессъобщението на тима, по колата е била открита...

«  231 232 233 234 235 236 237 238 239 240  » 
Автобои Неделчев