• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Новините

РУМЕН ДУНЕВ: ПЪРВИЯТ ДРАКОН Е СЛЕДВАЩОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Четвъртък, 25 Май 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: ПЪРВИЯТ ДРАКОН Е СЛЕДВАЩОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

УЧАСТИЕТО ни във втория кръг от пистовото първенство на страната е следващото предизвикателство за нашия тим, каза по телефона за RallyXpress пилотът на Дунев Моторспорт Румен Дунев (на снимката). В екипа са приключили ревизията три дни преди състезанието и спокойно очакват старта край пловдивското село Дракона. Неделното състезание е първият от двата кръга, които ще се проведат на пловдивското трасе през този сезон като официални състезания от шампионата.

“Направихме основен преглед на Пума-та, направихме и настройки за писта, така че сме готови”, допълва Румен Дунев.

Дунев спечели...

ХРИСТОВ КАРА С НОВО ТУРБО, ДОКТОРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТСЪСТВА

Четвъртък, 25 Май 2006 |
ХРИСТОВ КАРА С НОВО ТУРБО, ДОКТОРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТСЪСТВА

ПИЛОТЪТ на софийския тим Доктор Моторс Александър Христов (на снимката) за първи път през този сезон ще стартира в състезание от националните първенства. Това ще е участието на Христов на писта Дракона, втори кръг от шампионата на затворен маршрут.

Два дни преди квалификацията Сашо Христов е далеч от идеалната кондиция, с която е познат сред колегите си. Пилотът продължава да лекува острата вирусна инфекция на горните дихателни пътища. Пресаташето на тима Борислава Афар обаче се надява, че състезателят ще бъде възстановен за първото си участие.

За Христов то е особено важно, след като...

НЕОЧАКВАНА АКТИВНОСТ, 50 КАДЪРА ПОЛУЧЕНИ САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

Четвъртък, 25 Май 2006 |
НЕОЧАКВАНА АКТИВНОСТ, 50 КАДЪРА ПОЛУЧЕНИ САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

ПЪРВИТЕ 50 фотографии, с които любителите ще се състезават за конкурса на Кантек и RallyXpress се получиха в рамките на първите седем дни, откакто бе отворена надпреварата. Естествено, всички те са от първия старт в първенството по рали – Виктори-София.

Предстоящото състезание на Дракона тази събота и неделя е идеално място, от което може да се направят хубави кадри.

Два дни преди началото на втория кръг от шампионата, RallyXpress напомня, че условията за участието в конкурса са точно изложени (виж банера на дясната крайна колона).

Причината за това напомняне е, че за да бъдат спазени условията, за да може...

КАРГО ПРОВИЛ КАРА 18-МЕТРОВИ ИВЕКО СТРАЛИС НА ПИСТА ДРАКОНА

Четвъртък, 25 Май 2006 |
КАРГО ПРОВИЛ КАРА 18-МЕТРОВИ ИВЕКО СТРАЛИС НА ПИСТА ДРАКОНА

ДВА 18-МЕТРОВИ камиона Ивеко-Стралис, които ще се използват за платформи за официалните лица на второт състезание от програмата на пистовия шампионат на Дракона тази събота и неделя, ще бъдат предоставени от пловдивската фирма Карго Профил. Това е част от съвместната работа на Карго Профил с автомобилния клуб Форд-България.

В момента Христо Стоилов и останалите организатори уточняват позицията на двете платформи, след като специално за това състезание е направено преструктуриране на местата на плаца и е определено друго място за бокса на автомобилите. До този момент, в продължение на едно...

66 АВТОМОБИЛИ ЗА СТАРТА НА ПИСТАТА КРАЙ СЕЛО КАЛОЯНОВО

Сряда, 24 Май 2006 |
66 АВТОМОБИЛИ ЗА СТАРТА НА ПИСТАТА КРАЙ СЕЛО КАЛОЯНОВО

НАД 60 СА ЗАЯВКИТЕ, които са получени в спортния клуб Форд-България за неделния пистов старт край пловдивското село Калояново. Това съобщи за RallyXpress главният организатор на второто състезание от шампионата на затворен маршрут Христо Стоилов (на снимката). Пловдивчанинът обясни, че днес към края на деня ще бъдат поставени и кербовете в първия ляв завой след старт/финала.

“Те ще имат обратен наклон и фуги, така че да предизвикват подскачане на колелата и пилота в автомобила да може да получи още една представа, че навлиза в неправилна траектория”, каза Стоилов.

След като изсъхнат местата на...

«  231 232 233 234 235 236 237 238 239  » 
Автобои Неделчев