• ...ОЩЕ В ПЪРВИЯ СИ ОПИТ КАТО ТАНДЕМ, ВЛЪЧКОВ И МАРШАВЕЛОВ СТЪПИХА НА ПОДИУМА ЗА ПЪРВОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА СЛОВАКИЯ РИНГ...

  • ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

Новините

ТОДОР ДУНЕВ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ, ГАФ С МОТОРА НА МИТКО СТОЙЧЕВ

Събота, 27 Май 2006 | ,
ТОДОР ДУНЕВ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ, ГАФ С МОТОРА НА МИТКО СТОЙЧЕВ

ТОДОР ДУНЕВ (на снимката) който имаше много труден старт в дебюта на своето Порше 996 в Русе, е без конкуренция в най-големия клас Х4 в категорията “хобикар”. Пилотът на Дунев Моторспорт записа първото време (59.662 мин, 102.578 км/ч) в първата свободна тренировка, изпреварил Цветан Илиев (Хонда Сивик, Х3) с 3.184 сек и Милчо Стефчев (ВАЗ 21074, Х3) с 3.659 сек.

Очакването, че ще се получи яростна конкуренция между Дунев и Тихомир Златков, първият победител от Дракона през миналата година по време на откритото състезание Дракон така и не се състоя.

“Не успях да завърша скоростната кутия, практически се отказахме...

РУМЕН ДУНЕВ: ПЪРВИЯТ ДРАКОН Е СЛЕДВАЩОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Четвъртък, 25 Май 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: ПЪРВИЯТ ДРАКОН Е СЛЕДВАЩОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

УЧАСТИЕТО ни във втория кръг от пистовото първенство на страната е следващото предизвикателство за нашия тим, каза по телефона за RallyXpress пилотът на Дунев Моторспорт Румен Дунев (на снимката). В екипа са приключили ревизията три дни преди състезанието и спокойно очакват старта край пловдивското село Дракона. Неделното състезание е първият от двата кръга, които ще се проведат на пловдивското трасе през този сезон като официални състезания от шампионата.

“Направихме основен преглед на Пума-та, направихме и настройки за писта, така че сме готови”, допълва Румен Дунев.

Дунев спечели...

ХРИСТОВ КАРА С НОВО ТУРБО, ДОКТОРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТСЪСТВА

Четвъртък, 25 Май 2006 |
ХРИСТОВ КАРА С НОВО ТУРБО, ДОКТОРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТСЪСТВА

ПИЛОТЪТ на софийския тим Доктор Моторс Александър Христов (на снимката) за първи път през този сезон ще стартира в състезание от националните първенства. Това ще е участието на Христов на писта Дракона, втори кръг от шампионата на затворен маршрут.

Два дни преди квалификацията Сашо Христов е далеч от идеалната кондиция, с която е познат сред колегите си. Пилотът продължава да лекува острата вирусна инфекция на горните дихателни пътища. Пресаташето на тима Борислава Афар обаче се надява, че състезателят ще бъде възстановен за първото си участие.

За Христов то е особено важно, след като...

НЕОЧАКВАНА АКТИВНОСТ, 50 КАДЪРА ПОЛУЧЕНИ САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

Четвъртък, 25 Май 2006 |
НЕОЧАКВАНА АКТИВНОСТ, 50 КАДЪРА ПОЛУЧЕНИ САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

ПЪРВИТЕ 50 фотографии, с които любителите ще се състезават за конкурса на Кантек и RallyXpress се получиха в рамките на първите седем дни, откакто бе отворена надпреварата. Естествено, всички те са от първия старт в първенството по рали – Виктори-София.

Предстоящото състезание на Дракона тази събота и неделя е идеално място, от което може да се направят хубави кадри.

Два дни преди началото на втория кръг от шампионата, RallyXpress напомня, че условията за участието в конкурса са точно изложени (виж банера на дясната крайна колона).

Причината за това напомняне е, че за да бъдат спазени условията, за да може...

КАРГО ПРОВИЛ КАРА 18-МЕТРОВИ ИВЕКО СТРАЛИС НА ПИСТА ДРАКОНА

Четвъртък, 25 Май 2006 |
КАРГО ПРОВИЛ КАРА 18-МЕТРОВИ ИВЕКО СТРАЛИС НА ПИСТА ДРАКОНА

ДВА 18-МЕТРОВИ камиона Ивеко-Стралис, които ще се използват за платформи за официалните лица на второт състезание от програмата на пистовия шампионат на Дракона тази събота и неделя, ще бъдат предоставени от пловдивската фирма Карго Профил. Това е част от съвместната работа на Карго Профил с автомобилния клуб Форд-България.

В момента Христо Стоилов и останалите организатори уточняват позицията на двете платформи, след като специално за това състезание е направено преструктуриране на местата на плаца и е определено друго място за бокса на автомобилите. До този момент, в продължение на едно...

«  229 230 231 232 233 234 235 236 237  » 
Автобои Неделчев