• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Новините

БОЙКО БЛАГОЕВ ЗАПОЧВА КАТО КООРДИНАТОР ПРИ РУМЕН ДУНЕВ

Петък, 09 Юни 2006 |
БОЙКО БЛАГОЕВ ЗАПОЧВА КАТО КООРДИНАТОР ПРИ РУМЕН ДУНЕВ

ДОБРЕ ПОЗНАТИЯТ в българските автомобилни среди Байко Благоев (на снимката) ще бъде новият координатор на работата в сервиза на пилота на Дунев Моторспорт Румен Дунев. Информацията бе потвърдена за RallyXpress както от самия пилот, така и от втори независим източник.

“Оказа се, че Любо Данаилов, който е шеф-механикът на тима, просто не може да насмогне на работата с екипа по време на състезание, а в същото време да координира и другите дейности в екипа. Така че, работата на Бойко Благоев ще е насочена към това да облекчи работата на Любо, да бъде в негова помощ”, каза Румен Дунев.

Както обяснява самият...

ТРИ ЕКИПА РЕМОНТИРАТ ПУМА-ТА НА РУМЕН ДУНЕВ, КОЛАТА Е ОПРАВЕНА

Петък, 09 Юни 2006 |
ТРИ ЕКИПА РЕМОНТИРАТ ПУМА-ТА НА РУМЕН ДУНЕВ, КОЛАТА Е ОПРАВЕНА

БЛАГОДАРЕНИЕ на три екипа – Джордан Рейсинг, Иро Рейсинг и Тояга автомобилът на Румен Дунев (на снимката) – Форд Пума Супер 1600 днес пътува към Кюстендил за третия старт от първенството на писта. След като в последния скоростен етап на рали Траянови врати воден поток на пътя праща екипажа в ската, Пума-та е тежко повредена.

“Проблемът беше ужасяващо сложен, защото да работят по Пума-та всеки един от екипите на тези три отбора, бе зависим от онова, което другият трябва да направи”, обяснява деликатното положение, в което е изпаднал пилотът.

Дунев е единственият пилот, който кара в двата най-тежки...

ХРИСТОВ И ТИМА НА ДОКТОР-МОТОРС ПОД ВЪПРОС ЗА ПИСТА ПАУТАЛИЯ

Петък, 09 Юни 2006 |
 RallyXpress

СЛЕД ПРОБЛЕМИТЕ по време на второто състезание от първенството на затворен маршрут – писта Дракона край пловдивското село Калояново, в тима Доктор-Моторс все още не са наясно дали пистовият пилот Александър Христов (на снимката) ще вземе участие в кюстендилския старт тази събота и неделя.

Както писа RallyXpress на Дракона Ланча-та на Сашо Христов бе принудена да прекрати участието си заради повреда в турбокомпресора.

Както съобщи за сайта пресаташето на тима Борислава Афар, все още се очаква новата турбина от DG Турбо Сервиз. В същото време, пише в прессъобщението на тима, по колата е била открита...

ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ЗАЯВКИ ЗА ТРЕТИЯ КРЪГ ОТ ПИСТОВИЯТ ШАМПИОНАТА

Сряда, 07 Юни 2006 |
 RallyXpress

ДВА ДНИ преди старта на третия кръг от шампионата на България на затворен маршрут заявките вече са 25. Това съобщи днес сутринта за RallyXpress директорът на състезанието и шеф на местната организация на СБА в Кюстендил Валентин Микев. В събота и неделя на пътния възел на изхода на града стартира писта Пауталия.

“Като имаме предвид, че само 13 са пилотите, които ще стартират във второто състезание от шампионата Купа Шкода Фабия, листата със заявките ще се увеличи значително в следващите два дни”, каза Микев (на снимката). Той уточнява, че за разлика от предишните години, официалното откриване на...

СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА УСПЕШЕН ВТОРИ СТАРТ С ФИЕСТАТА

Сряда, 07 Юни 2006 |
СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА УСПЕШЕН ВТОРИ СТАРТ С ФИЕСТАТА

ГАБРОВСКИЯТ пилот на АРА Рейсинг Стефан Стоев (на снимката) се надява, че при вторият опит с новия си автомобил Форд-Фиеста (клас Х2) ще има не само повече късмет, но и успех, какъвто автомобила предполага. “Започнах обнадеждаващо на писта Дракон, но прекратих участието си, защото се скъса карето и полуоската”, припомня габровецът своя дебют край Калояново.

В събота и неделя Стоев ще кара на пистата Пауталия край Кюстендил.

“За втория кръг стегнахме колата изцяло – от А до Я, пребоядисахме я, сложихме красивата реклама на спонсорите ни от SECDOOR, нови джанти...” – обяснява Стоев. Той смята, че...

«  229 230 231 232 233 234 235 236 237 238  » 
Автобои Неделчев