• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

БОРИС БОРИСОВ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ЗА ПИСТОВА ТИТЛА, ЧАКА НОВА КОЛА

Понеделник, 12 Юни 2006 |
БОРИС БОРИСОВ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ЗА ПИСТОВА ТИТЛА, ЧАКА НОВА КОЛА

ПИЛОТЪТ на автомобилния клуб B&B Рейсинг Борис Борисов (на снимката) спечели третата си поредна победа в клас А5 от националното първенство на затворен маршрут край Кюстендил. “Карам още едно пистово състезание и мога да смятам, че съм шампион в класа!”, с чувство на увереност твърди Боби Борисов.

Преди победата на пистата Пауталия той спечели първите места на трасето в Русе и на пловдивската писта край село Калрояново Дракон 1. Във всички три състезания до момента, Боби Борисов е и втори в общото класиране на обединената група A и N до 1600 куб. см.

Борис Борисов - спокоен на кюстендилското трасе,...

РЕШЕНИЕ НА СЪДИИТЕ ПРЕКРАТЯВА СЪСТЕЗАНИЕТО В КЮСТЕНДИЛ

Неделя, 11 Юни 2006 |
РЕШЕНИЕ НА СЪДИИТЕ ПРЕКРАТЯВА СЪСТЕЗАНИЕТО В КЮСТЕНДИЛ

ПОСЛЕДНАТА от петте серии в старта на кюстендилското трасе така и не завърши по програма. Вместо предвидените 18 обиколки стартиралите 22 автомобила направиха 12 тура (20.4 км) преди съдийското ръководство да време решение да спре гонката.

Повод за прекратяването бе завалялият дъжд и възможната опасност за пилотите, заяви човек от ръководството на състезанието пред RallyXpress .

В същото време от отбора на Автоцар, чийто пилот – Митко Стайков започна опасно да се приближава до лидера в класирането Тодор Дунев сметнаха, че прекратяването е единствено с цел да се осигури победата на пилота от Дунев...

ВЕТЕРАНЪТ ТИХОМИР ЗЛАТКОВ НАЙ-ПОСЛЕ ОБРАТНО НА ПИСТАТА

Неделя, 11 Юни 2006 |
ВЕТЕРАНЪТ ТИХОМИР ЗЛАТКОВ НАЙ-ПОСЛЕ ОБРАТНО НА ПИСТАТА

ВЕТЕРАНЪТ ТИХОМИР Златков (на снимката) най-после се появи на старт. След като до последно работеше по колата си преди старта на писта Дракон в средата на миналия месец, сега един от най-титулуваните пилоти на България успя да изправи на крака вехтия Форд Косуърт и да стартира в квалификациите на Пауталия.

Както твърди пилотът, работата е била отново „до последно”, което става причината Златков да мине на прегледа на кюстендилския площад Велбъжд последен, както сам казва „пет минути преди дванадесет.”

 

 

„Събрахме мотора и скоростната кутия, всичко от стари части и колата не беше уточнена...

КУПА ШКОДА ФАБИЯ: КАМБУРОВ НАЙ-БЪРЗ НА ПИСТА ПАУТАЛИЯ

Неделя, 11 Юни 2006 | .
КУПА ШКОДА ФАБИЯ: КАМБУРОВ НАЙ-БЪРЗ НА ПИСТА ПАУТАЛИЯ
pВТОРИЯТ кръг от едномарковия шампионат Купа Шкода Фабия завърши с убедителна победа на софийският пилот Пламен Камбуров (на снимката). Във днешния трети старт от пистовото първенство на страната той спечели убедително първото място с време 19:34.739 мин.

Втори, на секунда и половина от него се класира появилият се след близо 3-годишно отсъствие от пистовите трасета Емил Виденов, трети е първенецът от пловдивското състезание Александър Кипрински – на 4.247 сек от Камбуров.

Следват – Борис Григоров (1:54.038), стартиралият от последната редица Николай Диков (19:54.805), Красен Желев (20:03.329), Георги Стойков...

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КЮСТЕНДИЛ: ДВА ПЪТИ ДУНЕВ И ГЕОРГИ ТАНЕВ

Неделя, 11 Юни 2006 |
 RallyXpress

КЮСТЕНДИЛСКАТА мокро-суха гоненица на трасето Пауталия днес завърши по възможно най-предвидимия начин. Две от първите места бяха спечелени от братята Румен Дунев (Форд Пума Супер 1600, група А и N до 1600 куб. см) и Тодор Дунев (Порше 996, група „хобикар”) и Георги Танев (GT Рейсинг Тим, Субару Импреза WRX STi N10 ). Това бяха най-бързите пилоти в неделното състезание.

С дъх на шампанско: (отляво надясно) – Стоян Апостолов, Румен и Тодор Дуневи и Георги Танев.

Снимка: RallyXpress

Практически Румен Дунев и Жоро Танев стъпиха на финалната права към титлите в генералното класиране на двата обединени класа, след като и...

«  229 230 231 232 233 234 235 236 237 238  » 
Автобои Неделчев