• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

СТАРТЪТ В БУРГАС СЕ ОТЛАГА С ТРИ СЕДМИЦИ, СТАВА ФИНАЛ НА ШАМПИОНАТА

Събота, 30 Септември 2006 |
СТАРТЪТ В БУРГАС СЕ ОТЛАГА С ТРИ СЕДМИЦИ, СТАВА ФИНАЛ НА ШАМПИОНАТА

СТАРТЪТ на бургаското трасе ще бъде отложен с две седмици и практически ще стане финал на шампионата. По предварителната програма на БФАС състезанието бе предвидено за 21/22 октомври. Възможността обаче на тази дата да има балотаж за президентските избори кара бургазлии на насрочат датата на кръга за 12 ноември. Това каза пред RallyXpress главният организатор на състезанието Радко Петров (на снимката).

По този начин не писта Дракон 2 (4/5 ноември), а Бургас 2006 ще стане фактическият финал на пистовото първенство на страната.

„Предупредил съм хората от федерацията за намеренията ни, говорил съм лично и с...

ЗАДАВА СЕ СТРАХОВИТА БИТКА ЗА ГЛАВНОТО КЛАСИРАНЕ НА ХИКСОВЕТЕ

Събота, 30 Септември 2006 |
ЗАДАВА СЕ СТРАХОВИТА БИТКА ЗА ГЛАВНОТО КЛАСИРАНЕ НА ХИКСОВЕТЕ

УТРЕШНИЯТ пети старт от шампионата на затворен маршрут ще има страховито развитие в групата на хисковете, след като в днешните квалификации Тодор Дунев (на снимката) безапелационно спечели първото място на стартовата решетка, изпреварвайки ветерана Тихомир Златков с 1.881 и дебютанта в автомобилния шампионат Димитър Стойчев с 4.333 сек.

Според хора, следили отблизо битката между най-мощните автомобили на 2400-метровото трасе под Бояна, Тошко Дунев напълно изпълнил тактическите указания на своя баща Бончо Дунев и по средата на втората квалификация свали близо секунда от времето си.

„Не съм в...

ПЕТИМА НЯМА ДА СТАРТИРАТ УТРЕ В НАДПРЕВАРАТА НА ГРУПА ХОБИКАР

Събота, 30 Септември 2006 |
ПЕТИМА НЯМА ДА СТАРТИРАТ УТРЕ В НАДПРЕВАРАТА НА ГРУПА ХОБИКАР

ПЕТИМА ПИЛОТИ – Евгени Семерджиев (ЕФКО Рейсинг Тим, Мазда 323), Димитър Стоилов (Делта Рейсинг, ВАЗ 2105), Иван Кожарски (Спийд Мастър, ВАЗ 2105), Иван Проданов (Форд-България, Застава Юго) и Божидар Цветков (Старт енд Моторспорт, Опел Кадет) утре няма да бъдат на стартовата решетка на петия кръг от шампионата на затворен маршрут под Бояна.

Причината е, че капацитетът на пистата е 28 автомобила, а петимата състезатели не успяха да запишат времена, които да им осигурят място на старта. Такива са правилата, така е написан – добър или лош – правилника за тази година.

Проблемът, за който RallyXpress написа за първи...

СТАРТЪТ ПОД БОЯНА РЕШАВАЩ ЗА ТИТЛИТЕ В ДВЕ ГРУПИ И ТРИ КЛАСА

Четвъртък, 28 Септември 2006 |
 RallyXpress

В ДВЕ ГРУПИ и два от класовете на националното първенство на затворен маршрут тази неделя ще се решат титлите за 2006 г. на трасето под Бояна. При победа или класиране на второ място в петия кръг от пистовата надпревара, Румен Дунев (Дунев Моторспорт, Форд Пума Супер 1600) ще си осигури предсрочно титлите в група А и N до 1600 куб. см и клас А5. Същото се отнася за Борис Борисов (B&B Рейсинг Тим, Форд Пума) в клас А5.

Третият пилот, който може да си гарантира шампион, който може да си гарантира титлата е Стоян Апостолов (Елена Рейсинг Тим, Хонда Сивик Тайп R). Както Дунев и Борисов, бургазлията е с 4 победи в клас N3...

ПОСЛЕДЕН ЛИ ЩЕ Е 16-ИЯ СТАРТ НА СОФИЙСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ?

Четвъртък, 28 Септември 2006 |
ПОСЛЕДЕН ЛИ ЩЕ Е 16-ИЯ СТАРТ НА СОФИЙСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ?

СЪЩЕСТВУВАТ доста сериозни съмнения, че шестнадесетото по ред автомобилно състезание на затворен маршрут под Бояна може да се окаже и последното за софийската публика. Причините – прозаични финансови и административни. По време на днешната пресконференция, заместник-председателят на БФАС инж. Георги Славейков (на снимката) поясни, че от общината са определили плащането на такси за “парко-места” по време на надбягването.

“За момента не знаем каква е таксата”, обясни Славейков. Това е първият случай, в който от 16 години насам БФАС ще трябва да плаща и такава такса.

От друга страна, само за да...

«  223 224 225 226 227 228 229 230 231 232  » 
Автобои Неделчев