• ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

  • ...ТРЕТИЯТ ОТПАДНАЛ - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ, ФОРДЪТ ИЗДЪХВА ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ЧЕШМАТА НАД СЛИВЕН...

Новините

КАТЕТО СТРАТИЕВА ДЕБЮТИРА В КУПА ШКОДА ФАБИЯ ТОЗИ УИКЕНД

Петък, 09 Юни 2006 | ,
КАТЕТО СТРАТИЕВА ДЕБЮТИРА В КУПА ШКОДА ФАБИЯ ТОЗИ УИКЕНД

ЕКАТЕРИНА Стратиева (на снимката) която се появи в автомобилния спорт точно преди година със старта си в планинското Панагюрище, този уикенд ще направи третия си дебют в рамките на един непълен състезателен сезон. На кюстендилското трасе Пауталия младата абсолвентка от художествената академия в София ще стартира в Купа Шкода Фабия.

Преди това, на 19 май Стратиева за първи път участва в кръг от националното първенство по рали Виктори-София.

Както научи RallyXpress от бащата и мениджър на Катето Ивайло Стратиев в отбора Астра Рейсинг, тя ще се състезава на кюстендилското трасе само три дни, след като...

ПЕТДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ТРАСЕТО ПАУТАЛИЯ ТАЗИ НЕДЕЛЯ

Петък, 09 Юни 2006 | .
ПЕТДЕСЕТ ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА НА ТРАСЕТО ПАУТАЛИЯ ТАЗИ НЕДЕЛЯ
pПЕТДЕСЕТ са заявените пилоти, които този уикенд трябва да са на пистата Пауталия край Кюстендил, обяви за RallyXpress директорът на третия кръг от шампионата на затворен маршрут Валентин Микев (на снимката). Според сметките на сайта, това ще е второто състезание, след пловдивската писта Дракон, на което се събират толкова много състезатели.

До момента само състезателите от клас “хобикар” са двадесет и един, а като се знае практиката на българските пилоти да заявяват участието си непосредствено преди старта, много вероятно е “хиксовете” ще надхвърлят бройката от 22 автомобила. Това пък ще наложи...

МИТКО СТОЙЧЕВ: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА КЮСТЕНДИЛ, ПЪТУВАМ ОЩЕ ДНЕС

Петък, 09 Юни 2006 |
МИТКО СТОЙЧЕВ: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА КЮСТЕНДИЛ, ПЪТУВАМ ОЩЕ ДНЕС

ВРЕМЕННИЯТ лидер в общото класиране на група Х, 18-годишният пловдивчанин Димитър Стойчев (на снимката) категорично заяви, че няма търпение да стартира в третото си състезание от пистовия шампионат в неделя на пътния възел край Кюстендил. “Още днес заминавам за пистата Пауталия”, каза по телефона младежът.

Като победител от първия старт от шампионата – преди месец в Русе, Митко Стойчев изглеждаше силно разочарован от факта, че на писта Дракон завърши втори. За два старта пловдивчанинът има в актива си 18 т.

Първата си победа Стойчев спечели на трасето в Русе, където
направи два рекорда -...

БОЙКО БЛАГОЕВ ЗАПОЧВА КАТО КООРДИНАТОР ПРИ РУМЕН ДУНЕВ

Петък, 09 Юни 2006 |
БОЙКО БЛАГОЕВ ЗАПОЧВА КАТО КООРДИНАТОР ПРИ РУМЕН ДУНЕВ

ДОБРЕ ПОЗНАТИЯТ в българските автомобилни среди Байко Благоев (на снимката) ще бъде новият координатор на работата в сервиза на пилота на Дунев Моторспорт Румен Дунев. Информацията бе потвърдена за RallyXpress както от самия пилот, така и от втори независим източник.

“Оказа се, че Любо Данаилов, който е шеф-механикът на тима, просто не може да насмогне на работата с екипа по време на състезание, а в същото време да координира и другите дейности в екипа. Така че, работата на Бойко Благоев ще е насочена към това да облекчи работата на Любо, да бъде в негова помощ”, каза Румен Дунев.

Както обяснява самият...

ТРИ ЕКИПА РЕМОНТИРАТ ПУМА-ТА НА РУМЕН ДУНЕВ, КОЛАТА Е ОПРАВЕНА

Петък, 09 Юни 2006 |
ТРИ ЕКИПА РЕМОНТИРАТ ПУМА-ТА НА РУМЕН ДУНЕВ, КОЛАТА Е ОПРАВЕНА

БЛАГОДАРЕНИЕ на три екипа – Джордан Рейсинг, Иро Рейсинг и Тояга автомобилът на Румен Дунев (на снимката) – Форд Пума Супер 1600 днес пътува към Кюстендил за третия старт от първенството на писта. След като в последния скоростен етап на рали Траянови врати воден поток на пътя праща екипажа в ската, Пума-та е тежко повредена.

“Проблемът беше ужасяващо сложен, защото да работят по Пума-та всеки един от екипите на тези три отбора, бе зависим от онова, което другият трябва да направи”, обяснява деликатното положение, в което е изпаднал пилотът.

Дунев е единственият пилот, който кара в двата най-тежки...

«  223 224 225 226 227 228 229 230 231 232  » 
Автобои Неделчев