• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Новините

РУМЕН ДУНЕВ: ВЛИЗАМЕ В ТЕЖЪК ПЕРИОД, ВСЯКА НЕДЕЛЯ ИМА СТАРТ

Сряда, 13 Септември 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: ВЛИЗАМЕ В ТЕЖЪК ПЕРИОД, ВСЯКА НЕДЕЛЯ ИМА СТАРТ

ЗА ЛИДЕРА в пистовото първенство (клас до 1600 кум. см) Румен Дунев (на снимката) започва най-тежкият период от сезон ‘06. “Всяка седмица има старт на един от двата шампионата, в които участваме. Това означава, че с тази техника и този финансов ресурс, с който разполагаме, ще търсим рационалното класиране”, каза за RallyXpress пилотът на Дунев Моторспорт.

Анализът на класирането на Дунев до този момент в шампионата на затворен маршрут показва, че след три поредни победи до момента, той най-вероятно ще спечели и състезанието в Стара Загора този уикенд.

За това дават основания както формата на пилота,...

МИТКО СТОЙЧЕВ: ЧАКАМ С ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ СТАРА ЗАГОРА

Сряда, 13 Септември 2006 |
МИТКО СТОЙЧЕВ: ЧАКАМ С ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ СТАРА ЗАГОРА

ДЕБЮТИРАЛИЯТ през април в Русе пловдивчанин Димитър Стойчев (на снимката) твърди, че с огромно нетърпение очаква старта на старозагорското трасе тази неделя. “Естествено ще стартирам в Стара Загора с намерението да спечеля”, заяви за RallyXpress младият пилот.

“Това е любимата ми писта и причината за това е, че край това трасе съм гледал състезанията още от първата гонка”, обяснява Стойчев.

Той обяснява, че причината да харесва този затворен маршрут е както в неговата конфигурация, така и заради голямата и компетентна публика, която се събира вече шеста поредна година на пътния възел в края на...

СТОЕВ/ПАНЧУГОВ: ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СПОРА ОТ ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

Сряда, 13 Септември 2006 |
СТОЕВ/ПАНЧУГОВ: ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СПОРА ОТ ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

ИНТЕРЕСНО продължение на спора в клас Х2 от планинското първенство се очаква тази неделя на старозагорското трасе. Шампионът в този клас за 2006 г. Стефан Стоев (на снимката) ще се опита да се намеси в битката за първото място, което след стартовете в Русе, Пловдив и Кюстендил се оглавява от пилота на казанлъшкия ЕФКО Рейсинг Тим Стефан Панчугов.

 

В момента енинецът има 26 т. (победа в Пловдив), докато габровецът е пети – 10 т. след победата си в Кюстендил. Между двамата са съответно Веселин Недевски (13 т.), Яни Дивом (11 т.) и третият от стефановците – старозагорецът Стефан Георгиев (10 т.).

“Повече няма...

ТОДОР ДУНЕВ: ГОТОВИ СМЕ С ПОРШЕТО, НЕ СЪМ ПРАВИЛ ТЕСТОВЕ

Сряда, 13 Септември 2006 |
ТОДОР ДУНЕВ: ГОТОВИ СМЕ С ПОРШЕТО, НЕ СЪМ ПРАВИЛ ТЕСТОВЕ

ДНЕС ПО ОБЕД пилотът на Дунев Моторспорт Тодор Дунев (на снимката) завърши ревизията на своето Порше 996 Турбо, с което шампионът за 2005 г. в общото класиране на група Х ще стартира в неделното състезание на пистата Стара Загора.

“Не съм карал автомобила от пистата в Кюстендил – каза за RallyXpress Тодор Дунев. – Имахме намерения да направим тестове на пистата Дракона край Калояново, но така и не успяхме да стигнем до трасето на Христо Стоилов.”

Както каза Тодор, основното внимание, което той и екипът му са отделили при ревизирането на автомобила е било скоростната кутия.

В момента Тодор Дунев е на 6 т....

УТРЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ СРОК ЗА ЗАЯВКИ ЗА СТАРОЗАГОРСКАТА ПИСТА

Вторник, 12 Септември 2006 | ,
УТРЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ СРОК ЗА ЗАЯВКИ ЗА СТАРОЗАГОРСКАТА ПИСТА

В СРЯДА 13 СЕПТЕМВРИ, с изтичането на работния ден приключва и последният срок за заявките за старта на старозагорската писта тази събота и неделя. Това заяви Пенчо Стратиев (на снимката), който е шеф на местния клон на СБА и главен организатор на четвъртото състезание от националния шампионат на затворен маршрут.

В момента организирането на състезанието върви почистването на трасето и неговото разчертаване.

„Всъщност големи строителни или ремонтни работи не правим както подготовка за състезанието – каза Стратиев за RallyXpress . – Големите неща бяха свършени преди две години. Сега само...

«  223 224 225 226 227 228 229 230 231 232  » 
Автобои Неделчев