• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Новините

СТАНОВИЩЕ НА ДУНЕВ МОТОРСПОРТ ПО ПОВОД ГАФА НА ПАУТАЛИЯ

Вторник, 13 Юни 2006 | .
СТАНОВИЩЕ НА ДУНЕВ МОТОРСПОРТ ПО ПОВОД ГАФА НА ПАУТАЛИЯ
pДНЕС НА електронната поща на сайта RallyXpress се получи становището на клуба Дунев Моторспорт по повод на предсрочно прекратеното състезание от третия кръг на пистовата надпревара край Кюстендил. За да спази задължителният за принципите на сайта толерантен тон, RallyXpress публикува по-долу както факсимилето от изпратеното становище, така и пълният тест на становището на мениджъра на тима Бончо Дунев (на снимката).

RallyXpress е длъжен да посочи категорично, че до този момент няма нито един случай, в който макар измерването на всички пистови състезания да се прави от екип на Дунев Моторспорт, това по...

КОЦЕ ПЕЙЧИНОВ: ЛЕКО ПОПРАВИХ РЕЙСИНГЛИНИЯТА НА ИВАН ШОПОВ

Понеделник, 12 Юни 2006 |
 RallyXpress

В ОБЩАТА серия на автомобилите от група “хобикар” пловдивчанинът Коце Пейчинов (на снимката) извади своя съперник в групата – Иван Шопов от играта, запращайки го след елегантно побутване в едно от островчетата по трасето на писта Пауталия. “Само леко коригирах рейсинглинията му!”, обясняваше на финала бат’Коце на събралите се около него журналисти.

“Понеже сме приятели, ударът беше много лекичък. Ако не бяхме приятели, друг на негово място щеше да мине през таван...”, допълва пилотът на Опел-България.

В същото време, за да изглежда картината на раздувката още по-силна, Шопов (на снимката)...

БОРИС БОРИСОВ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ЗА ПИСТОВА ТИТЛА, ЧАКА НОВА КОЛА

Понеделник, 12 Юни 2006 |
БОРИС БОРИСОВ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ЗА ПИСТОВА ТИТЛА, ЧАКА НОВА КОЛА

ПИЛОТЪТ на автомобилния клуб B&B Рейсинг Борис Борисов (на снимката) спечели третата си поредна победа в клас А5 от националното първенство на затворен маршрут край Кюстендил. “Карам още едно пистово състезание и мога да смятам, че съм шампион в класа!”, с чувство на увереност твърди Боби Борисов.

Преди победата на пистата Пауталия той спечели първите места на трасето в Русе и на пловдивската писта край село Калрояново Дракон 1. Във всички три състезания до момента, Боби Борисов е и втори в общото класиране на обединената група A и N до 1600 куб. см.

Борис Борисов - спокоен на кюстендилското трасе,...

РЕШЕНИЕ НА СЪДИИТЕ ПРЕКРАТЯВА СЪСТЕЗАНИЕТО В КЮСТЕНДИЛ

Неделя, 11 Юни 2006 |
РЕШЕНИЕ НА СЪДИИТЕ ПРЕКРАТЯВА СЪСТЕЗАНИЕТО В КЮСТЕНДИЛ

ПОСЛЕДНАТА от петте серии в старта на кюстендилското трасе така и не завърши по програма. Вместо предвидените 18 обиколки стартиралите 22 автомобила направиха 12 тура (20.4 км) преди съдийското ръководство да време решение да спре гонката.

Повод за прекратяването бе завалялият дъжд и възможната опасност за пилотите, заяви човек от ръководството на състезанието пред RallyXpress .

В същото време от отбора на Автоцар, чийто пилот – Митко Стайков започна опасно да се приближава до лидера в класирането Тодор Дунев сметнаха, че прекратяването е единствено с цел да се осигури победата на пилота от Дунев...

ВЕТЕРАНЪТ ТИХОМИР ЗЛАТКОВ НАЙ-ПОСЛЕ ОБРАТНО НА ПИСТАТА

Неделя, 11 Юни 2006 |
ВЕТЕРАНЪТ ТИХОМИР ЗЛАТКОВ НАЙ-ПОСЛЕ ОБРАТНО НА ПИСТАТА

ВЕТЕРАНЪТ ТИХОМИР Златков (на снимката) най-после се появи на старт. След като до последно работеше по колата си преди старта на писта Дракон в средата на миналия месец, сега един от най-титулуваните пилоти на България успя да изправи на крака вехтия Форд Косуърт и да стартира в квалификациите на Пауталия.

Както твърди пилотът, работата е била отново „до последно”, което става причината Златков да мине на прегледа на кюстендилския площад Велбъжд последен, както сам казва „пет минути преди дванадесет.”

 

 

„Събрахме мотора и скоростната кутия, всичко от стари части и колата не беше уточнена...

«  222 223 224 225 226 227 228 229 230 231  » 
Автобои Неделчев