• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Новините

КРУМ ДОНЧЕВ: НЕ МИНАВАМЕ ПРЕЗ СОФИЯ, ГОНИМ КЪМ БАЙНА БАЩА

Понеделник, 18 Септември 2006 |
КРУМ ДОНЧЕВ: НЕ МИНАВАМЕ ПРЕЗ СОФИЯ, ГОНИМ КЪМ БАЙНА БАЩА

ВТОРИЯТ във временното класиране на националното първенство по рали и втори в завършилия вчера в Гърция осми кръг от европейския шампионат – рали ЕЛПА, Крум Дончев (на снимката) дори няма да мине през София. “Със Стойко направо гоним Байна Баща, че нямаме никакво време”, каза за RallyXpress пилотът на Интерспийд-Нова генерация.

“Не съм и мечтал за такава мъжка битка с Митко, каквато им показахме на гърците – обяснява Дончев. – Направо им скрихме топката... Странното е, че направихме фурор в едно от топ-ралита от европейския шампионат, а не можем да спечелим българското рали!”

Според Крум...

ДИМИТЪР ИЛИЕВ: КАРАХМЕ СТАРИ ГУМИ, СЕГА ЩЕ ТЪРСЯ ОТ КОЛЕГИ

Понеделник, 18 Септември 2006 |
ДИМИТЪР ИЛИЕВ: КАРАХМЕ СТАРИ ГУМИ, СЕГА ЩЕ ТЪРСЯ ОТ КОЛЕГИ

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ успех в кариерата си на автомобилен състезател – победата в рали ЕЛПА Гърция вчера, пилотът на БАМС Димитър Илиев (на снимката) е записал използвайки само стари гуми. Това сподели лично пилотът пред RallyXpress днес, пристигайки за кратко в София и преди утрешната пресконференция, която екипажът и отбора ще дадат от 12 ч. в Пресклуб България.

“Само взимам багажа за Сърбия и веднага след срещата с медиите заминавам за Байна Баща, защото нямаме никакво време - обясни Митко Илиев. – Сега ще се наложи да търсим гуми от колеги за сръбското рали, защото за нас ЕЛПА, колкото и да беше добро, дойде...

РУМЕН ДУНЕВ – БЕЗ КОМПРОМИС В 4-ИЯ КРЪГ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО

Неделя, 17 Септември 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ – БЕЗ КОМПРОМИС В 4-ИЯ КРЪГ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО

ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА победа от началото на сезона в пистовия шампионат записа пилотът на Дунев Моторспорт Румен Дунев (на снимката), който днес в Стара Загора затвори с една обиколка 8 ос съперниците си, преди да финишира като победител в група А и N до 1600 куб. см.

„Не, не се напрягах изобщо по време на състезанието, дори щадях автомобила – обясни Дунев след финалната 12-ата обиколка на пистата в Стара Загора.- Ако се създава впечатлението, че съм увеличил темпото във втората част, то е защото останалите пилоти изостанаха от мен в постиженията си за една обиколка.”

Състезанието в групата до 1600 куб. см...

ГРИГОРОВ С ПОБЕДА ВЪВ ФАБИЯ, КИПРИНСКИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ

Неделя, 17 Септември 2006 |
ГРИГОРОВ С ПОБЕДА ВЪВ ФАБИЯ, КИПРИНСКИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВОДИ

ТРЕТИЯТ кръг в шампионата на Купа Шкода Фабия има трети по ред победител. След първите места на Кипрински (Дракон 1), Камбуров (Кюстендил), в Стара Загора първото място спечели Боби Григоров. С победата си в третото надбягване във втория едномарков шампионат, видинчанинът излиза на втора позиция във временното класиране с 23 т.

Точка повече има Кипрински, който запазва водачеството си на шампионата. И победата на Григоров, и запазената лидерска позиция на Кипрински обаче се дължат на два факта.

Първо, че спечелилият първата позиция за неделния старт Емил Виденов закъсня за формиращата обиколка и...

ТОДОР ДУНЕВ С ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ХОБИТАТА, ИЗЛИЗА НАЧЕЛО

Неделя, 17 Септември 2006 |
ТОДОР ДУНЕВ С ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ХОБИТАТА, ИЗЛИЗА НАЧЕЛО

ТРЕТА ПОРЕДНА победа в общото класиране на шампионата на група Х спечели днес в Стара Загора пилотът на Дунев Моторспорт Тодор Дунев (на снимката), след което той излезе начело в генералното класиране с 30 т. Втори, след драматичното отпадане на пловдивчанинът Димитър Стойчев 2 обиколки преди финала, стана Цветан Илиев (28 т.).

Тодор Дунев направи класическа езда през всичките 33.6 километра, като остави Стойчев да излезе начело единствено по време на старта и до средата на втората обиколка. Тогава най-младият от фамилията Дуневи пое контрола над колоната, за да не го изпусне до края на...
«  222 223 224 225 226 227 228 229 230 231  » 
Автобои Неделчев