• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

ГЕОРГИ ТАНЕВ И РУМЕН ДУНЕВ С НАЙ-ДОБРИ ВРЕМЕНА В ГРУПИТЕ

Събота, 27 Май 2006 |
ГЕОРГИ ТАНЕВ И РУМЕН ДУНЕВ С НАЙ-ДОБРИ ВРЕМЕНА В ГРУПИТЕ

ГЕОРГИ ТАНЕВ (на снимката) и Румен Дунев спечелиха първите места в първата тренировъчна сесия от втория кръг на националното първенство на затворен маршрут на пистата Дракона край пловдивското село Калояново днес. Танев бе най-бърз от автомобилите в обединената група А и N над 1600 куб. см, пилотът на Дунев Моторспорт пък спечели първото място в същата група, но до 1600 куб. см.

Двете групи караха в една и съща квалификация и Дунев (Форд Пума Супер 1600) бе по-бърз от съперника си с 0.381 сек. – 59.861 мин в 11-ата обиколка. Според неофициалните изчисления времето на Румен Дунев е най-доброто, постигано на...

НИКОЛА ТРАЯН ДЕБЮТИРА СЪС СЕКУНДА АВАНС В ПЪРВИЯ СИ СТАРТ

Събота, 27 Май 2006 | ,
НИКОЛА ТРАЯН ДЕБЮТИРА СЪС СЕКУНДА АВАНС В ПЪРВИЯ СИ СТАРТ

ШВЕЙЦАРЕЦЪТ Никола Траян (на снимката) който е личен мениджър на пилота на Дунев Моторспорт Бончо Дунев, направи впечатляващ първи официален старт при дебюта си като състезател на Дунев Моторспорт днес на пистата Дракона.

Траян, който е първият официално лицензират чужденец в българския пистов шампионат завърши с най-добро време в първата квалификационна сесия – 1:03.067 мин. Той бе по-бърз от пилота на ЕФКО Рейсинг Тим Стефан Панчугов с 1.214 сек и с 1.327 сек по-бърз от пилота на габровския АРА Рейсинг Тим Стефан Стоев.

Никола Траян - първи в серията си и без никако притеснение
от "фаталния" номер...

ТОДОР ДУНЕВ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ, ГАФ С МОТОРА НА МИТКО СТОЙЧЕВ

Събота, 27 Май 2006 | ,
ТОДОР ДУНЕВ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ, ГАФ С МОТОРА НА МИТКО СТОЙЧЕВ

ТОДОР ДУНЕВ (на снимката) който имаше много труден старт в дебюта на своето Порше 996 в Русе, е без конкуренция в най-големия клас Х4 в категорията “хобикар”. Пилотът на Дунев Моторспорт записа първото време (59.662 мин, 102.578 км/ч) в първата свободна тренировка, изпреварил Цветан Илиев (Хонда Сивик, Х3) с 3.184 сек и Милчо Стефчев (ВАЗ 21074, Х3) с 3.659 сек.

Очакването, че ще се получи яростна конкуренция между Дунев и Тихомир Златков, първият победител от Дракона през миналата година по време на откритото състезание Дракон така и не се състоя.

“Не успях да завърша скоростната кутия, практически се отказахме...

РУМЕН ДУНЕВ: ПЪРВИЯТ ДРАКОН Е СЛЕДВАЩОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Четвъртък, 25 Май 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: ПЪРВИЯТ ДРАКОН Е СЛЕДВАЩОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

УЧАСТИЕТО ни във втория кръг от пистовото първенство на страната е следващото предизвикателство за нашия тим, каза по телефона за RallyXpress пилотът на Дунев Моторспорт Румен Дунев (на снимката). В екипа са приключили ревизията три дни преди състезанието и спокойно очакват старта край пловдивското село Дракона. Неделното състезание е първият от двата кръга, които ще се проведат на пловдивското трасе през този сезон като официални състезания от шампионата.

“Направихме основен преглед на Пума-та, направихме и настройки за писта, така че сме готови”, допълва Румен Дунев.

Дунев спечели...

ХРИСТОВ КАРА С НОВО ТУРБО, ДОКТОРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТСЪСТВА

Четвъртък, 25 Май 2006 |
ХРИСТОВ КАРА С НОВО ТУРБО, ДОКТОРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТСЪСТВА

ПИЛОТЪТ на софийския тим Доктор Моторс Александър Христов (на снимката) за първи път през този сезон ще стартира в състезание от националните първенства. Това ще е участието на Христов на писта Дракона, втори кръг от шампионата на затворен маршрут.

Два дни преди квалификацията Сашо Христов е далеч от идеалната кондиция, с която е познат сред колегите си. Пилотът продължава да лекува острата вирусна инфекция на горните дихателни пътища. Пресаташето на тима Борислава Афар обаче се надява, че състезателят ще бъде възстановен за първото си участие.

За Христов то е особено важно, след като...

«  219 220 221 222 223 224 225 226 227  »