• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Новините

Шампионът Иван Влъчков вече записан студент в Академията

Сряда, 27 Юни 2018 | София, RallyXpress
Шампионът Иван Влъчков вече записан студент в Академията

ДВУКРАТНИЯТ ШАМПИОН на България за последните две национални първенства на затворен маршрут в Серия Туринг и клас НС3 и шампион по картинг за 2014 г. Иван Влъчков (на снимката с Жан Тот, на входа на НСА) от днес може да се смята за пълноправен студент в Националната спортна Академия Васил Левски в София, след като в ранния след обед, в присъствието на своя баща и мениджър Стамен Влъчков, пилотът подаде документите си в канцеларията на Академията. Разбира се, специалността на Влъчков, която ще изучава в следващите ще е авто-мото.

„Остава да изчакаме по обяд на 16 юли, за да видим обявеното общо...

Кошмарен състезателен уикенд за Георги Дончев Ред Бул Ринг

Четвъртък, 21 Юни 2018 | София, Прес-служба на Георги Дончев
Кошмарен състезателен уикенд за Георги Дончев Ред Бул Ринг

Като „море от смесени чувства и емоции“ описа изминалия кръг от Порше Спортс Къп Георги Дончев (на снимката). Вторият кръг от едномарковия шампионат се проведе на пистата Ред Бул Рейсинг в Австрия и предложи редица диаметрално противоположни емоции, като финалният етюд бе подиум и едно първо място в класа, но с кола под наем и много изгубени нерви, време и ресурси.

Петъчният ден за българския пилот бе изпълнен с отлични резултати и сериозна заявка за челни позиции – с първо време в свободните тренировки в класа и второ в генералното класиране състезанието за отбора на Овърдрайв...

Максимални драми в Русе, дебютант печели първа победа

Неделя, 17 Юни 2018 | Русе, RallyXpress
Максимални драми в Русе, дебютант печели първа победа

НЯМА ДА ИМА ПРОМЯНА в генералното класиране на Макси след русенската писта, след като и двамата топ-пилоти в серията – действащият шампион Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг Тим, Мицубиши Лансър Ево 10) и вторият в подреждането след Бургас и Хасково Пламен Камбуров (Автотранс, Мицубиши Лансър Ево 9) не финишираха в обединената група на Макси и Туринг.

„Предаде ме автомобилът, точно се готвех да го изпреваря [Пламен] – нещо е станало от удара при първия завой – обясни за сайта с новините в българския автомобилен спорт пловдивчанинът. – Удари ме вляво, прагът е разбит, пораженията стигнаха до...

Без големи изненади в събота, писта Русе подготвена добре

Събота, 16 Юни 2018 | Русе, RallyXpress
Без големи изненади в събота, писта Русе подготвена добре

НИКАКВИ ГОЛЕМИ изненади не поднесоха съботните квалификации за третия кръг от първенството на затворен маршрут в Русе, всичко изглежда е на мястото си, както и победителите от отделните серии изглеждат логично след общо десетте сесии на пътния възел в града.

Също както и съвсем нормално е, че Русе Кар Моторспорт, като организатор на пистовото състезание и този път се представя на висока с добрата си организация.

Всъщност русенци, първи – и единствени до момента направиха надпревара, в която не само приеха едновременно и стандартните 3 серии, и двете нови допълнения за сезона – Купа Енеос и...

Кой от пилотите на Енеос Къп ще е автор на първия рекорд?

Петък, 15 Юни 2018 | Русе, RallyXpress
Кой от пилотите на Енеос Къп ще е автор на първия рекорд?

ЕДИН РЕКОРД предстои да бъде записан за първи път този уикенд на русенското трасе – този на дебютиращата в първенството на страната серия от Енеос Къп – съвместният проект на Омикар-БГ и пловдивския екип на КА2 Рейсинг тим. Листата с най-добри времена на пилотите от новата серия в шампионата на затворен маршрут бе открита в Бургас и продължена на пътния възел Орфей в Хасково. До предстоящият трети кръг „бронзовият“ от първия сезон на проекта – Венци Станев (Ауди А4) има една победа в квалификациите (Бургас) и една най-бърза обиколка - рекордна за бургаското трасе.

В първото състезание Станев...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев