• ...СЛЕД ТРЕТАТА СИ ГОЛЯМА ТИТЛА В АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ КАТО НАВИГАТОР, ДАВИДОНЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ...

  • ...ДАВИД БУДЕВ С ПЪРВИ ТЕСТ НА НОВ АВТОМОБИЛ НА ГРЪЦКАТА СЕРЕС, ИСКА ДА Е СРЕД ИГРАЧИТЕ НА ТУРИНГ ДОГОДИНА...

     

  • ...ИВАН ВЪЛЧКОВ: ПЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА СЕЗОНА И РЕКОРДНО ПОСТИЖЕНИЕ НА ПИСТАТА СЕРЕС...

Новините

Големите интриги на Серес ще са единствено в Серия Спорт

Четвъртък, 16 Ноември 2017 | София, RallyXpress
Големите интриги на Серес ще са единствено в Серия Спорт

ВСИЧКИ ИНТРИГИ във финала на пистовия шампионат тази събота и неделя ще се въртят единствено около Серия Спорт, последната от трите категории, която остана да решава въпросите си за шампионите и техните асистенти в генералното класиране и в клас RC4 за последното от състезанията за 2017 г. Практически организираната от благоевградския клуб Диамо последна пистова надпревара затваря и силно оспорвания и календар на автомобилния спорт в сезон 2017 г. В сериите Макси и Туринг пилотите на пловдивския КА2 Рейсинг Тим – Константин Маршавелов и Иван Влъчков дублираха званията си още в Бургас.

А заедно...

36 автомобила на писта Серес, ще им асистират и десет Лади

Сряда, 15 Ноември 2017 | Благоевград, RallyXpress
  • обновена
36 автомобила на писта Серес, ще им асистират и десет Лади

ОБЩО 36 АВТОМОБИЛА фигурират в списъка със заявките за финалния старт на шампионата на затворен маршрут тази събота и неделя на гръцката писта Серес. Ако се гледат единствено броят на участниците, няма начин да не направи впечатление, че за първи път в шампионата Серия Туринг е със 17 пилоти при положение, че до този момент в категорията най-много са били участващите автомобили в предишния старт в Бургас – дванадесет. Нека обаче това не заблуждава никого: кризата, която от две години тормози серията, изобщо не е отминала

Увеличението сега се дължи на осмина местни пилоти и тима македонски...

Интригата в Спорт спасена, Веселинов стартира на Серес

Вторник, 14 Ноември 2017 | Русе, RallyXpress
Интригата в Спорт спасена, Веселинов стартира на Серес

ЕДИНСТВЕНАТА голяма интрига в завършващият в неделя в Гърция шампионат на затворен маршрут – това кой ще е шампиона в генералното класиране на Серия Спорт е спасена днес, след като вчера по обед, участвалият в щура гонка с русенските  полицаи пилот на местният АСК Хоби кар Христо Веселинов се оказа без книжка и с конфискувана бегачка. Пълният вариант на информацията за преследването по русенският бул. Христо Ботев можете да видите ТУК, за което първи съобщиха местните електронни издания.

Това пък означаваше, че много малко вероятно е Веселинов, като основен претендентът за титлата и в клас...

Шампионът с 300 км тестове за загрявка пред неделния финал

Неделя, 12 Ноември 2017 | Серес, RallyXpress
Шампионът с 300 км тестове за загрявка пред неделния финал

БЛИЗО 300 ТЕСТОВИ километри навъртя на гръцката писта Серес този уикенд шампионът в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката). „Това е нещо като загрявка за идните събота и неделя, когато отново сме тук за финала на пистовия шампионат“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът на КА2 Рейсинг Тим.

Още от следващия петък отборът на Влъчков отново ще бъде на  същото трасе, когато осигурилият си предсрочно втората титла Влъчков ще кара бойната си Хонда Сивик. В събота и неделя на Серес е финала на националния шампионат по затворен маршрут писта Диамо.

Тестовете вчера и днес,...

В два уикенда гръцката Серес ще е под българска окупация

Петък, 10 Ноември 2017 | София, RallyXpress
В два уикенда гръцката Серес ще е под българска окупация

В ДВАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ уикенда – този и следващия, гръцката писта Серес ще е под тежка българска „окупация“. С писта Диамо в края на идната седмица ще се сложи финала на окастреният с две състезания шампионат на затворен маршрут. Преди там да завършат споровете около титлата в Серия Спорт обаче, лицензираното за стартове на Ф3 трасе приема вторият Трак уикенд, с който традиционно се закрива автомобилния сезон за „непрофесионалистите“. Така че Серес първо ще събере най-лъскавите и вероятно най-бързите спортни автомобили от страната.

Както и през миналата година, митинга ще  предостави...

«  1 2 3 4 5 6  »