• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

Давид Будев гарантиран за идния сезон в Серия Туринг

Събота, 02 Декември 2017 | Стара Загора, RallyXpress
Давид Будев гарантиран за идния сезон в Серия Туринг

СЛЕД КРАТКИЯ си дебют тази година в Серия Туринг на националното първенство на затворен маршрут, от следващото първенство 18-годишният заралия Давид Будев (на снимката) ще е гарантиран участник в надпреварата. Това стана ясно вчера, след като баща и син Будеви натовариха на колесар сивия Сивик от екипа Иван Влъчков, за да го паркират в собствения си гараж в Стара Загора. Така шампионът и неговия подгласник в Ротакс Джуниър в първенството на картинг от 2014 г. – Иван Влъчков и Давид Будев, отново се събират в един екип след пауза от два сезона.

Точно преди 10 дни на пистата Серес Будев-младши...

Kрасен Кралев връчи плакет на ММС на пилота Иван Влъчков

Вторник, 28 Ноември 2017 | София,sportal.bg
Kрасен Кралев връчи плакет на ММС на пилота Иван Влъчков

МИНИСТЪРЪТ на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с 18-годишния пилот Иван Влъчков, който постигна сериозни успехи в началото на своята състезателна кариера.

През 2017 г. той дебютира  в европейските серии GT4 с българския отбор София Кар Моторспорт и с българския състезателен автомобил SIN R1 GT-4. Влъчков се нареди на пето място в индивидуалното класиране, а София Кар Моторспорт зае трето място в отборното подреждане.

Министър Кралев връчи на Влъчков почетен плакет на ММС за постигнатите успехи и му пожела още по-силни резултати през следващата година.

На срещата присъстваха също...

Баща и син Будеви подсилват Серия Туринг в идния сезон

Вторник, 21 Ноември 2017 | Серес, Гърция. RallyXpress
Баща и син Будеви подсилват Серия Туринг в идния сезон

ПЛАМЕН БУДЕН и неговият син Давид (на снимката) имат сериозните намерения в идния сезон на пистовия шампионат на България значително да подсилят Серия Туринг. В нея Давид направи дебюта си през тази година, карайки реплика на знаменитото Рено Клио S1600 на Румен Дунев отпреди няколко шампионата. В първенството на Туринг-а и в клас НС3, в които  младият пилот дебютира на хасковското трасе през май, той е съответно 5-и след четири участия и два успешни финала (в Русе и Стара Загора) в първия си сезон.

„Такива са намеренията ни за догодина и търсим начин да направим това със силен и професионално...

Маршавелов затваря годината с победа и на пистата в Гърция

Неделя, 19 Ноември 2017 | Серес, RallyXpress
Маршавелов затваря годината с победа и на пистата в Гърция

ЧЕТВЪРТА ПОБЕДА в шампионата на затворен маршрут записа днес по време на финалното състезание писта Диамо шампионът в Серия Макси Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг Тим, Мицубиши Лансър Ево 10, на снимката), завършвайки най-бързо от шестимата стартирали участници на гръцкото трасе Серес. Осигурилият си титлата още след бургаското състезание пловдивчанин завъртя 35-те километра за 15:01.190 мин. „Беше като тренировка, но най-важното, че бях на Серес заради уважението ми към организаторите“, заяви за сайта с новините в българския автомобилен спорт Маршавелов.

Въпреки по-добрите условия на трасето...

Шампионът Иван Влъчков: пета победа и нов рекорд

Неделя, 19 Ноември 2017 | Серес, RallyXpress
Шампионът Иван Влъчков: пета победа и нов рекорд

ДВУКРАТНИЯТ шампион на България в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката) спечели и петото от седемте планирани състезания от първенството на затворен маршрут, побеждавайки днес за първи път и на гръцкото трасе Серес. Това е единадесетото поредно състезание от миналото първенство насам (от писта Русе 2016), в което 18-годишният софийски абитуриент завършва най-бързо от конкуренцията. „Изобщо не беше лесно състезание“, категорично заявява шампионът за тази и миналата година, независимо че на финала на писта Диамо той премина с 34.920 сек преди ветеранът и вицешампион за годината Стоян Апостолов...

«  1 2 3 4 5 6  »