• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Новините

Сериозен тест и тежък старт за Дончев в рамките на 4 дни

Сряда, 19 Септември 2018 | София, RallyXpress
Сериозен тест и тежък старт за Дончев в рамките на 4 дни

РЕАЛНО ОТ ДНЕС ПО ОБЕД за българския пилот Георги Дончев (на снимката) започват тежкият уикенд на предпоследната септемврийска седмица, в която той ще трябва да направи напрегнат и сериозен еднодневен тест с Порше от отбора на Хюберт Рейсинг Юниън на пистата Хокенхайм.

„След това ще стартирам на същото трасе, за да си получа „сериите шамари“ на пилотите от Порше Карера Къп“, каза днес Дончев, непосредствено преди да замине за Германия.

Без да е максимално конкретен в детайлите, от думите на пилота се разбира, че и теста, и участието му в състезанията в събота и неделя на Хокенхайм е повече...

Обрат на Дракон, Маршавелов декласиран след финала днес

Неделя, 16 Септември 2018 | Калояново, RallyXpress
Обрат на Дракон, Маршавелов декласиран след финала днес

ДВА ЧАСА, СЛЕД края на четвъртия кръг от така нареченият шампионат на затворен маршрут – Стара Загора 2018 г., за победител в Серия Макси бе обявен завършилият на второ място на писта Дракон-а Пламен Камбуров (на снимката).

За това бе съобщено в пресрелийз от отбора на Автотранс, в който се казва:

„Камбуров потегли от първа позиция на стартовата решетка, след като бе най-бърз във вчерашните квалификации. Пилотът на Автотранс Рейсинг Тим бе начело през цялата дистанция, но в самия й край бе неправомерно изпреварен.

„Впоследствие спортните комисари на надпреварата взеха решение по точка 19.1.3 от...

Лидерите с недвусмислени аспирации за новите титли

Неделя, 16 Септември 2018 | Калояново, RallyXpress
Лидерите с недвусмислени аспирации за новите титли

ЧЕТВЪРТИЯТ СТАРТ он тазгодишния календар на т. нар. шампионат „на затворен маршрут“ – градското старозагорското състезание на пистата Дракон влиза в хронологията на сезона с това, че и петимата лидери в сериите недвусмислено обявиха аспирациите си към титлите за 2018 г., печелейки безапелационно победите от старозагорския кръг край Калояново.

:: Резултатите от днешните пет състезания за писта Стара Загора 2018 виж на линка в карето вдясно.

„Не зная какво да кажа от кого съм по-доволен – от себе си и победата тук или от отбора, който беше перфектен“ – обяви за RallyXpress победителят в Серия Спорт...

Без изненади в горещите квалификации на Дракон-а

Събота, 15 Септември 2018 | Калояново, RallyXpress
Без изненади в горещите квалификации на Дракон-а

ДНЕШНИТЕ ПЕТ квалификационни серии (всяка по два старта), с които стартира в днешното горещо четвърто състезание от шампионата на затворен маршрут на писа Дракон – Стара Загора 2018, завършиха без особени изненади.

За втори път след русенското състезание в Серия Спорт най-бърз бе пилотът на домакините от АСК Стара Загора Симеон Симеонов (Хонда Сивик), спечелил и първата, и втората сесия срещу пилота на Елена Тим от Бургас Александър Димитров (Хонда Сивик).

Симеонов – и в двата старта, а Димитров – при първото излизане на трасето, са единствените от групата от 17 автомобила, които успяха да...

Писта Стара Загора дебютира с нов рейс-директор на Дракона

Сряда, 12 Септември 2018 | Стара Загора, RallyXpress
Писта Стара Загора дебютира с нов рейс-директор на Дракона

СТАРОЗАГОРСКИЯТ кръг от шампионата на затворен маршрут ще отбележи двоен дебют този уикенд. Първият, че за цялата си досегашна история от 1999 г. насам, заралии ще домакинстват на калояновското трасе Дракон.

И, втората – точно в този извънградски кръг, състезанието ще има третия си нов рейс-директор.

След именият старозагорски ветеран при навигаторите Иван Тонев, след търновският му колега Валентин Бонев, най-важният и деликатен за всяко автомобилно състезание пост се поема от 38-годишният Тончо Тонев.

„Може да се каже, че съм закърмен с този спорт, от малък съм по състезанията, което няма как...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев