• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Новините

Стан Добрев с победа и приз от DMV и Дънлоп 60 на Монца

Вторник, 03 Юли 2018 | София, RallyXpress
Стан Добрев с победа и приз от DMV и Дънлоп 60 на Монца

БЪЛГАРСКИЯТ пилот Станислав (Стан) Добрев (на снимката), който ат тази година дебютира в германските серии на Гранд Туризмо Туринг Кар Къп завърши третото си поредно участие в надпреварите с победа и приз в категорията на професионалисти и аматьори (Pro-Am) на пистата Монца.

„При това в състезанието на DMV (там Добрев кара с партньора си) направих глупава грешка, която ми костваше близо 30-40 секунди от времето“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт перничанинът. В сериите той стартира под флага на Шутц-Моторспорт и кара Мерцедес AMG GT3.

В двете квалификациите за състезанията...

Иван Влъчков спечели втория старт на Нюрбургринг в GT4

Неделя, 01 Юли 2018 | Нюрбургринг, Прес съобщение
Иван Влъчков спечели втория старт на Нюрбургринг в GT4

ИВАН ВЛЪЧКОВ (на снимката) спечели второто състезание в своя клас (аматьори, Аm) от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Нюрбургринг в Германия. Този сезон Влъчков отново се състезава за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт с болида Sin Car R1. Вчера Иван завърши 3-и, но днес спечели убедително в категорията на аматьорите. Във второто състезание на съкратения вариант на Нюрбургринг Иван стартира втори от всички и първи в своя клас. Той запази тази позиция след старта, а след това стратегически пропусна Ръдест от класа на професионалистите (Pro-Am).

В следващите обиколки...

Влъчков увеличава аванса от първия старт на Нюрбургринг

Събота, 30 Юни 2018 | Нюрбургринг, Германия, RallyXpress
Влъчков увеличава аванса от първия старт на Нюрбургринг

НОВИ 15 ТОЧКИ за третото място в аматьорската група (АМ) прибави днес, на връх своя 19-и рожден ден, българският пилот на София Кар Моторспорт Иван Влъчков (на снимката), завършил първото от двете германски състезания, които са валидни за Купата на Централна Европа в сериите GT-4.

В сутрешните квалификации днес той постигна най-добро време в Аm (1:32.630), а във втората сесия Влъчков подобри с 0.8 времето си - 1:31.792 мин, като се нареди 2-и в общото класиране на професионалисти и аматьори (Pro-Am) и първи в своята категория. Само с 0.086 сек по-бърз беше Шол (Порше Кайман) от класа на професионалистите.

„Нямаше...

Два проблема мъчат Влъчков в свободните тренировки днес

Петък, 29 Юни 2018 | Нюрбургринг, Германия, RallyXpress
Два проблема мъчат Влъчков в свободните тренировки днес

ДВА ПРОБЛЕМА изникнаха днес в началото на първия ден от третия кръг в сериите за Купата на Централна Европа в GT-4, в които този сезон се състезава двойният шампион от първенството на писта у нас в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката).

Утре и в неделя са квалификациите и двата старта от германския кръг на класическата писта Нюрбургринг в планината Айфел.

Първият от тях попречи на пилота на София Кар Моторспорт да направи обичайните километри в първата от двете сесии в свободните тренировки.

Ненадейно болидът на българина – SIN R1GT-4 първо започна да прекъсва, а след това, буквално, мотора...

Победи на мушката на Влъчков в сериите GT-4 на Нюрбургринг

Четвъртък, 28 Юни 2018 | София, RallyXpress
Победи на мушката на Влъчков в сериите GT-4 на Нюрбургринг

ЗАДАЧАТА и намеренията на действащият шампион на страната в Серия Туринг на националното първенство на затворен маршрут Иван Влъчков (на снимката) са две победи в третия кръг от сериите GT-4 за Купата на Централна Европа.

Третият от петте кръга (всеки с по две от отдени квалификации и стартове) е на германската писта Нюрбургринг тази събота и неделя, където от вчера вече се намира екипът на София Кар Моторспорт и основно ремонтираният русенски болид на Росен Даскалов Sin Car R1 GT-4.

В момента, след като от двете предишни състезания (Мост в Чехия и А1 Ринг в Австрия) спечели две победи и след...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев