• ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

  • ...ЗА СПРИНТА КРАЙ ВИДИН ПРЕЗ ТОЗИ УИКЕНД ДОМАКИНИТЕ БИХА ЗАЯВКИТЕ И НА ДВЕТЕ ГОЛЕМИ РАЛИТА СЛИВЕН И БЪЛГАРИЯ...

Новините

Влъчков качва едно стъпало нагоре, в Серес ще бъде Макси

Вторник, 13 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Влъчков качва едно стъпало нагоре, в Серес ще бъде Макси

ТРИКРАТНИЯТ шампион на България в сурия Туринг на пистовите състезания у нас и най-ефективен пилот през последните три сезона в скоростното първенство Иван Влъчков (на снимката) ще смени и автомобила, и серията за финалния старт от календара тази събота и неделя на гръцкото трасе Серес.

Пилотът на Дамасцена-Алба ще направи дебютното си състезание при максималистите, в чиято серия ще участва с русенския болид на Росен Даскалов SIN R1 GT4, с който студентът от совия се съсезава втора година в евроепйските серии на GT.

Решението Влъчков да замени шампионския си Хонда Сивик с русенския спортен...

На Серес Дончев и Овърдрайв ще закриват скоростния сезон

Петък, 09 Ноември 2018 | София, Прес-служба на Георги Дончев
На Серес Дончев и Овърдрайв ще закриват скоростния сезон

Повече 50 супер коли и стотици фенове на високите скорости си дават среща на грандиозен Лап Батъл на пистата в Серес утре и в неделя. Както обикновено, входът е свободен, а Порше Кайман GT4 става рейс такси!

Така в уикенда ще бъде затворено последното за сезона издание на Овърдрайв Лап Батъл, инициативата на пилота Георги Дончев и специалистите по представянето на автомобили от Овърдрайв.

След вълнуващия сезон на писти в Бърно, Хокенхайм и Нюрбургринг, феновете на супер автомобилите от вече доказания формат си дават среща на най-близката до България скоростна писта за шумно и ефектно...

Три титли има след Дракона, другите четири–ясни в Серес

Неделя, 28 Октомври 2018 | Калояново, RallyXpress
Три титли има след Дракона, другите четири–ясни в Серес

ТРИ ОТ СЕДЕМТЕ титли в шампионата на затворен маршрут бяха определени днес в средата и самия край на неделния състезателен ден от петото в календара състезание тази година – писта Дракон.

Първият, който взе онова, което по право му принадлежеше още след Бургас, бе двукратния до днес след обед шампион в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката, Дамасцена Алба, Хонда Сивик), затворил трилетката си с третата поредна титла.

Студентът от НСА го направи с онази лекота, с която преди това навъртя четири първи места тази година и поредицата от спечелени квалификации и победи в състезанията през...

Лидерите първи и в двете сесии на пистата Дракон

Събота, 27 Октомври 2018 | Калояново, RallyXpress
Лидерите първи и в двете сесии на пистата Дракон

АБСОЛЮТЕН ДУБЪЛ на постигнатото в първите квалификации на пистата Дракон направиха днес пилотите, които още с излизането на трасето регистрираха най-бързите времена и спечелиха сесиите си. Това направиха последователно Христо Чаков (Енеос Рейсинг Академия), който първи си осигури полпозишъна за утре. Последва го Симеон Симеонов (Стара Загора) в серия Спорт, двойният шампион в Туринг-а Иван Влъчков (Дамасцена Алба), Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг Тим, на снимката горе) и Оги Патенов (Русе Кар Моторспорт) при лададжиите.

:: Виж стартовите места на първите
четирима в отделните серии по-долу.


...

Христо Чаков взима първата квалификация на Енеос-ите

Събота, 27 Октомври 2018 | Калояново, RallyXpress
Христо Чаков взима първата квалификация на Енеос-ите

САМО ШЕСТ автомобила от предварително заявените 53 коли за съботните квалификации не се появиха на днешните административна и техническа „контроли“ на трасето Дракон край Калояново, с които стартове започва предпоследното състезание от шампионата на писта тази година. 47 са пилотите, които ще карат на пистата, търсейки за неделя по-добри стартови позиции. В трите серии и двата едномаркови шампионата разпределението е: 7 автомобила в Макси, 7 в Туринг и двойно повече в Спорт – 14 участника.

Във втория шампионат за Купа Енеос на Рейсинг Академията на КА2 Рейсинг Тим бройката е спазена – 8 Ауди...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев