• ...ЗАВЪРШЕНИ СА РЕМОНТИТЕ ПО ТРАСЕТО НА ХАСКОВСКАТА ПИСТА - ДУПКИТЕ СА ФРИЗИРАНИ И ЗАПЪЛНЕНИ С АСФАЛТ...

     

  • ...БЪЛГАРСКИЯТ ЕКИПАЖ ДАНИЕЛ ПОПОВ/АНГЕЛ БАШКЕХАЙОВ СТАРТИРАТ ТОЗИ ПЕТЪК В ПЪРВОТО ОТ ПЕТТЕ СИ РАЛИТА ЗА ADAC ОПЕЛ РАЛИ КЪП...

  • ...МИРО АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ С ДЕБЮТНА ПОБЕДА В РАЛИСПРИНТА И В ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ С R5...

Писта

Иван Влъчков с втори тест пред началото на новия сезона

Вторник, 03 Април 2018 | София, RallyXpress
Иван Влъчков с втори тест пред началото на новия сезона

ДВУКРАТНИЯТ шампион от пистовите шампионати в Серия Туринг от последните две години Иван Влъчков (на снимката), днес направи втория си тестов ден в подготовката за новия сезон. Шампионатът на затворен маршрут за 2017 г. започва с необичайно позиционираната в средата на пролетта писта Бургас (12/13 май), на което състезание шампионът и неговият нов партньор в екипа – Давид Будев, ще се представят от името на новоучредения тази година автомобилен спортен клуб Влъчков Рейсинг.

Близо месец след първия тестов ден, шампионът и неговият партньор отново бяха на пистата Дракон-а.

Както и при тестовете в...

До дни управата в БФАС готова с документацията за Лада Къп

Понеделник, 19 Март 2018 | София, RallyXpress
До дни управата в БФАС готова с документацията за Лада Къп

В БЛИЗКИТЕ дни, най-късно до 25 март, пълната документация и техническите регулации за бъдещата Купа Лада, като част от националното първенство на писта, ще бъдат внесени в управата на БФАС, а на първото си събиране, УС ще ги утвърди, така че от началото на първенството, към сериите да се присъединят и истинските легенди на българския автомобилен спорт.

Това стана ясно след събирането в Пловдив на ангажираните най-силно във връщането на легендарните машини в първенството: двамата председатели – на техническата комисия Никола Попов и на комисия писта и затворен маршрут Валентин Бонев и...

Еуфория на Серес, рекордът на трасето строшен на два пъти

Неделя, 11 Март 2018 | Серес, RallyXpress
Еуфория на Серес, рекордът на трасето строшен на два пъти

ТОВА, КОЕТО вчера планираше 32-годишният Слави (Станислав) Добрев (на снимката) – да направи корекция на рекорда на турския пилот Юмит Юклю от август 2017 г., днес перничанинът и неговият партньор в третото издание на Овърдрайв Лап Батъл на пистата Серес Марвин Диенст, сториха на два пъти с невиждания у нас Мерцедес-Бенц GT3 AMG.

Първо германският инструктор буквално разпертушини постижението на турския Нисан GT-R Низмо GT-3, оставяйки на Слави Добрев възможността да коригира постижението на Юклю още един път. Така в рамките само на някакви си 60 минути, двамата пилоти и звездата на митинга в Гърция...

Четиридесет пилоти се гласят да строшат рекорда на Серес

Събота, 10 Март 2018 | Серес, RallyXpress
Четиридесет пилоти се гласят да строшат рекорда на Серес

ЧЕТИРИДЕСЕТ пилоти, които се събраха на гръцката пистата Серес рано тази сутрин, вече въртят обиколки по 3186-метровото трасе. Всички те обаче за момента по-скоро влизат във форма след зимната пауза и се подготвят за следобедните часове, за да се пробват срещу рекорда на един тур, което е и целта на Овърдрайв Лап Батъл.

Засега пистата все още е студена, а на места по шиканите дори е откровено влажно. Така че най-добрите времена тепърва предстоят да бъдат регистрирани.

Да припомним, че най-доброто време на това трасе принадлежи на турския пилот Юмит Юклю (Нисан GT-R Низмо GT-3), поставен на 7 август 2017...

В събота и неделя на Серес: 100% страст, 200% адреналин

Петък, 09 Март 2018 | София, RallyXpress
В събота и неделя на Серес: 100% страст, 200% адреналин

ПЕТ МЕСЕЦА, след като българската спортна автомобилна година бе закрита на пистата Серес с финала от пистовото първенство, този уикенд повече от двадесет стотици „коне“ ще излязат от зимен „сън“ за първата през 2018 г. битка за една обиколка, организирана от Овърдрайв и Премиум Рали София-Свети Влас.

Благодарение на Георги Дончев и членовете на Overdrive.bg., най-редките и най-бързите автомобили в страната ще направят втория си пореден митинг на гръцкото трасе, гарантирайки на пилотите си 100-процентова страст и 200 на сто адреналин по време на близо 20-те часа.

Това почти пълно автомобилно денонощие...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев