• ...СЛЕД ТРЕТАТА СИ ГОЛЯМА ТИТЛА В АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ КАТО НАВИГАТОР, ДАВИДОНЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ...

  • ...ДАВИД БУДЕВ С ПЪРВИ ТЕСТ НА НОВ АВТОМОБИЛ НА ГРЪЦКАТА СЕРЕС, ИСКА ДА Е СРЕД ИГРАЧИТЕ НА ТУРИНГ ДОГОДИНА...

     

  • ...ИВАН ВЪЛЧКОВ: ПЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА СЕЗОНА И РЕКОРДНО ПОСТИЖЕНИЕ НА ПИСТАТА СЕРЕС...

Писта

Eрменков и Влъчков дублират Зарата, Маршавелов е пробива

Събота, 14 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
  • обновена
Eрменков и Влъчков дублират Зарата, Маршавелов е пробива

АКО В ДНЕШНИТЕ квалификации не Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг Тим, Мицубиши Лансър Ево 10, на снимката), а е Пламен Камбуров (Автотранс, Мицубиши Лансър Ево 9) бе спечелил полпозишъна, то под имената на тримата първенци Стара Загора щеше да бъде поставено истинско индиго.

Но втората сесия в Серия Макси приключи с най-добро време за Маршавелов, като и неговото постижение и тази, записани в сериите Спорт и Туринг, са трите нови рекорда на 2100-мтровото трасето па южния пътен възел в града.

Преди Маршавелов да направи времето си за полпозишъна при второто излизане, още в самото начало на първата...

Печелившият тандем на София Кар МС гост на пистата Бургас

Петък, 13 Октомври 2017 | София, RallyXpress
Печелившият тандем на София Кар МС гост на пистата Бургас

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО успешният тандем на русенския клуб Софи Кар Моторспорт, което направи фурор с появяването си тази година във финалните три кръга на евросериите GT-4 (аматьорска група) – пилотът Иван Влъчков (на снимката) и българският болид SIN R1 GT-4 и менторът на младия пилот – Росен Даскалов ще са гости на бургаското състезание. От утре във ВИП-зоната ще бъде изложен един от автомобилите на Росен Даскалов, както и петте трофея, завоювани от софийския тийнейджър на пистите в Словакия, Холандия и Германия.

Това е най-доброто българско представяне на международната сцена за отминаваща си...

Краят на афиши и плакати, идват електронните портали

Четвъртък, 12 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
Краят на афиши и плакати, идват електронните портали

МНОГО ТОЧНО Е казано в заглавието – дошъл е краят на афиши, плакати, транспаранти, вече е времето на електронните портали – категоричен е уеб-дизайнерът на електронния портал Писта Бургас (виж ТУК) Мирослав Терзиев-Терзо, чиято последна страница от три месеца функционира с такива темпове, че изненадва дори и своя създател.

И също толкова категорично допълва, че за разлика от миналата година, когато електронният вариант на заявките за участие не е бил ползван пълноценно, сега всяка една от постъпилите регистрации е била направена по електронен път.

Това е вторият сайт, който Терзо прави за...

Влъчков официално с книжка, ще е лице в пътната кампания

Сряда, 11 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
Влъчков официално с книжка, ще е лице в пътната кампания

ДНЕС, ПО ВРЕМЕ на официалната пресконференция в залата на Община Бургас, предхождаща старта на предпоследното състезание от шампионата на затворен маршрут, най-младият в историята на пистовите състезания шампион в дисциплината – Иван Влъчков (на снимката), официално получи своя шофьорски лиценз. Той му беше връчен от директора на състезанието и обучаващ в курсовете за шофьори Радко Петров, който реално е и този, който е работил с Иван в курса за водачи и в сферата на безопасността на движението.

„Отделно от днес започваме и кампания по безопасността на движението, така че шампиона в Серия...

Бургазлии с бензиново шоу като в добрите стари времена

Вторник, 10 Октомври 2017 | Бургас, RallyXpress
Бургазлии с бензиново шоу като в добрите стари времена

КОЙТО ОТ МЛАДИТЕ фенове не е виждал какво представляваха пистовите състезания преди около петнадесетина години, може да е сигурен, че предпоследното от състезанията в календара на БФАС от шампионата на затворен маршрут ще е най-добрата ретроспекция на автомобилния спорт. Макар организаторите на Вромос и да са разделили шампионатните серии от бонуса на писта Бургас – купа Лада, 75 машини на една писта не са се събирали от златните сезони на софийското трасе в края на 90-те години на миналия и първите години на ХХI век.

Какви са усилията и ресурсите, хвърлени от Вромос и директорът на...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  »