• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Писта

Иван Влъчков спечели втория старт на Нюрбургринг в GT4

Неделя, 01 Юли 2018 | Нюрбургринг, Прес съобщение
Иван Влъчков спечели втория старт на Нюрбургринг в GT4

ИВАН ВЛЪЧКОВ (на снимката) спечели второто състезание в своя клас (аматьори, Аm) от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Нюрбургринг в Германия. Този сезон Влъчков отново се състезава за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт с болида Sin Car R1. Вчера Иван завърши 3-и, но днес спечели убедително в категорията на аматьорите. Във второто състезание на съкратения вариант на Нюрбургринг Иван стартира втори от всички и първи в своя клас. Той запази тази позиция след старта, а след това стратегически пропусна Ръдест от класа на професионалистите (Pro-Am).

В следващите обиколки...

Влъчков увеличава аванса от първия старт на Нюрбургринг

Събота, 30 Юни 2018 | Нюрбургринг, Германия, RallyXpress
Влъчков увеличава аванса от първия старт на Нюрбургринг

НОВИ 15 ТОЧКИ за третото място в аматьорската група (АМ) прибави днес, на връх своя 19-и рожден ден, българският пилот на София Кар Моторспорт Иван Влъчков (на снимката), завършил първото от двете германски състезания, които са валидни за Купата на Централна Европа в сериите GT-4.

В сутрешните квалификации днес той постигна най-добро време в Аm (1:32.630), а във втората сесия Влъчков подобри с 0.8 времето си - 1:31.792 мин, като се нареди 2-и в общото класиране на професионалисти и аматьори (Pro-Am) и първи в своята категория. Само с 0.086 сек по-бърз беше Шол (Порше Кайман) от класа на професионалистите.

„Нямаше...

Два проблема мъчат Влъчков в свободните тренировки днес

Петък, 29 Юни 2018 | Нюрбургринг, Германия, RallyXpress
Два проблема мъчат Влъчков в свободните тренировки днес

ДВА ПРОБЛЕМА изникнаха днес в началото на първия ден от третия кръг в сериите за Купата на Централна Европа в GT-4, в които този сезон се състезава двойният шампион от първенството на писта у нас в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката).

Утре и в неделя са квалификациите и двата старта от германския кръг на класическата писта Нюрбургринг в планината Айфел.

Първият от тях попречи на пилота на София Кар Моторспорт да направи обичайните километри в първата от двете сесии в свободните тренировки.

Ненадейно болидът на българина – SIN R1GT-4 първо започна да прекъсва, а след това, буквално, мотора...

Победи на мушката на Влъчков в сериите GT-4 на Нюрбургринг

Четвъртък, 28 Юни 2018 | София, RallyXpress
Победи на мушката на Влъчков в сериите GT-4 на Нюрбургринг

ЗАДАЧАТА и намеренията на действащият шампион на страната в Серия Туринг на националното първенство на затворен маршрут Иван Влъчков (на снимката) са две победи в третия кръг от сериите GT-4 за Купата на Централна Европа.

Третият от петте кръга (всеки с по две от отдени квалификации и стартове) е на германската писта Нюрбургринг тази събота и неделя, където от вчера вече се намира екипът на София Кар Моторспорт и основно ремонтираният русенски болид на Росен Даскалов Sin Car R1 GT-4.

В момента, след като от двете предишни състезания (Мост в Чехия и А1 Ринг в Австрия) спечели две победи и след...

Шампионът Иван Влъчков вече записан студент в Академията

Сряда, 27 Юни 2018 | София, RallyXpress
Шампионът Иван Влъчков вече записан студент в Академията

ДВУКРАТНИЯТ ШАМПИОН на България за последните две национални първенства на затворен маршрут в Серия Туринг и клас НС3 и шампион по картинг за 2014 г. Иван Влъчков (на снимката с Жан Тот, на входа на НСА) от днес може да се смята за пълноправен студент в Националната спортна Академия Васил Левски в София, след като в ранния след обед, в присъствието на своя баща и мениджър Стамен Влъчков, пилотът подаде документите си в канцеларията на Академията. Разбира се, специалността на Влъчков, която ще изучава в следващите ще е авто-мото.

„Остава да изчакаме по обяд на 16 юли, за да видим обявеното общо...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев