• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Писта

КУПА ШКОДА ФАБИЯ: КАМБУРОВ НАЙ-БЪРЗ НА ПИСТА ПАУТАЛИЯ

Неделя, 11 Юни 2006 | .
КУПА ШКОДА ФАБИЯ: КАМБУРОВ НАЙ-БЪРЗ НА ПИСТА ПАУТАЛИЯ
pВТОРИЯТ кръг от едномарковия шампионат Купа Шкода Фабия завърши с убедителна победа на софийският пилот Пламен Камбуров (на снимката). Във днешния трети старт от пистовото първенство на страната той спечели убедително първото място с време 19:34.739 мин.

Втори, на секунда и половина от него се класира появилият се след близо 3-годишно отсъствие от пистовите трасета Емил Виденов, трети е първенецът от пловдивското състезание Александър Кипрински – на 4.247 сек от Камбуров.

Следват – Борис Григоров (1:54.038), стартиралият от последната редица Николай Диков (19:54.805), Красен Желев (20:03.329), Георги Стойков...

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КЮСТЕНДИЛ: ДВА ПЪТИ ДУНЕВ И ГЕОРГИ ТАНЕВ

Неделя, 11 Юни 2006 |
 RallyXpress

КЮСТЕНДИЛСКАТА мокро-суха гоненица на трасето Пауталия днес завърши по възможно най-предвидимия начин. Две от първите места бяха спечелени от братята Румен Дунев (Форд Пума Супер 1600, група А и N до 1600 куб. см) и Тодор Дунев (Порше 996, група „хобикар”) и Георги Танев (GT Рейсинг Тим, Субару Импреза WRX STi N10 ). Това бяха най-бързите пилоти в неделното състезание.

С дъх на шампанско: (отляво надясно) – Стоян Апостолов, Румен и Тодор Дуневи и Георги Танев.

Снимка: RallyXpress

Практически Румен Дунев и Жоро Танев стъпиха на финалната права към титлите в генералното класиране на двата обединени класа, след като и...

ЖОРО ПЕЙЧЕВ: ПИТАХ ЗА ТАКЪВ ВАРИАНТ, КАЗАХА „НИЕ РЕШАВАМЕ!”

Неделя, 11 Юни 2006 |
ЖОРО ПЕЙЧЕВ: ПИТАХ ЗА ТАКЪВ ВАРИАНТ, КАЗАХА „НИЕ РЕШАВАМЕ!”

ТРЕТИЯТ в класирането на автомобилите от група А и N над 1600 куб. см – Георги Пейчев (на снимката) обясни пред RallyXpress , че още по време на техническата конференция в събота е задал въпроса за процедурата по време на „мокро” състезание.

„Отговорът, който получих от г-н Ангел Руменов бе категоричен и ясен: „Ние решаваме!”

Пейчев допълва, че процедурата при такова състезание е крайно точна – пилотираща кола излиза начело на колота, вкарва колите в бокса за смяна на гумите, след което води колоната, отбива се в бокса и всеки пилот, от позицията си преди извеждането, стартира с летящ старт.

„Имам едно...

ПРОЛИВЕН ДЪЖД В ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ В КЮСТЕНДИЛ

Събота, 10 Юни 2006 |
ПРОЛИВЕН ДЪЖД В ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ В КЮСТЕНДИЛ

ПРОЛИВЕН дъжд, който започна рано сутринта днес, продължи почти непрекъснато по време на първата квалификация за стартовите места в третия кръг от първенството на страната на писта. Лошото време започна още по време на техническия и административен преглед и продължи почти до самия край на сесиите днес.

Напълно според очакванията в клас над 1600 куб. На обединената група А и N победата в първата квалификация бе за Георги Танев ( GT Рейсинг Тим, Субару Импреза WRX STi N1 0), който разви следна скорост от 103.027 км. Танев постигна време от 59.402 сек в 18-ата обиколка.

Георги Танев - убедително каране в първата...

РУМЕН ДУНЕВ НАСТЪПВА ЗДРАВО В ПЪРВАТА СЕСИЯ НА ПИСТА ПАУТАЛИЯ

Събота, 10 Юни 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ НАСТЪПВА ЗДРАВО В ПЪРВАТА СЕСИЯ НА ПИСТА ПАУТАЛИЯ

ПИЛОТЪТ на Дунев Моторспрот Румен Дунев (Форд Пума Супер 1600) направи зверска езда в първата сесия от квалификациите в третия кръг на шампионата на затворен маршрут. Точно както и на пловдивското трасе Дунев и останалите шестима пилоти от групата до 1600 куб. см стартираха в една обща серия с тези от коли над 1600 куб. см.

Този път прекият двубой между него и Георги Тонев ( GT Рейсинг тим) завърши с авантаж на Жоро, който успя да изпревари Дунев с 0.841 сек. Макар двамата да са в различни групи, закачката им е още от писта Дракон, където Румен бе по-бърз от Танев на два пъти.

Дунев завърши квалификацията с...

«  238 239 240 241 242 243 244 245 246 247  » 
Автобои Неделчев