• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Писта

ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ЗАЯВКИ ЗА ТРЕТИЯ КРЪГ ОТ ПИСТОВИЯТ ШАМПИОНАТА

Сряда, 07 Юни 2006 |
 RallyXpress

ДВА ДНИ преди старта на третия кръг от шампионата на България на затворен маршрут заявките вече са 25. Това съобщи днес сутринта за RallyXpress директорът на състезанието и шеф на местната организация на СБА в Кюстендил Валентин Микев. В събота и неделя на пътния възел на изхода на града стартира писта Пауталия.

“Като имаме предвид, че само 13 са пилотите, които ще стартират във второто състезание от шампионата Купа Шкода Фабия, листата със заявките ще се увеличи значително в следващите два дни”, каза Микев (на снимката). Той уточнява, че за разлика от предишните години, официалното откриване на...

СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА УСПЕШЕН ВТОРИ СТАРТ С ФИЕСТАТА

Сряда, 07 Юни 2006 |
СТЕФАН СТОЕВ СЕ ГОТВИ ЗА УСПЕШЕН ВТОРИ СТАРТ С ФИЕСТАТА

ГАБРОВСКИЯТ пилот на АРА Рейсинг Стефан Стоев (на снимката) се надява, че при вторият опит с новия си автомобил Форд-Фиеста (клас Х2) ще има не само повече късмет, но и успех, какъвто автомобила предполага. “Започнах обнадеждаващо на писта Дракон, но прекратих участието си, защото се скъса карето и полуоската”, припомня габровецът своя дебют край Калояново.

В събота и неделя Стоев ще кара на пистата Пауталия край Кюстендил.

“За втория кръг стегнахме колата изцяло – от А до Я, пребоядисахме я, сложихме красивата реклама на спонсорите ни от SECDOOR, нови джанти...” – обяснява Стоев. Той смята, че...

СЪСТЕЗАНИЕ НА ДРАКОНА СТАВА ЧАСТ ОТ ПРАЗНИЦИТЕ НА ОБЩИНА КАЛОЯНОВО

Сряда, 07 Юни 2006 | .
СЪСТЕЗАНИЕ НА ДРАКОНА СТАВА ЧАСТ ОТ ПРАЗНИЦИТЕ НА ОБЩИНА КАЛОЯНОВО
pВ СЪБОТА, 10 ЮНИ, на автомобилното трасе Дракона край Калояново ще бъде организирано специално надбягване, което е част от празниците на Община Калояново, съобщи за общата инициатива на кмета на общината инж. Александър Абрашев (на снимката). “Това ще е импровизирано шоу, но собственикът на трасето Христо Стоилов ще организира нещата така, както той вече добре знае.”, допълни Абрашев.

Както се разбра от самият Христо Стоилов, предвидени са състезания на 400 м, обиколки за време, както и импровизиран парад на ретро автомобили. Стоилов и Абрашев, които вече една година работят за това, писта...

ОТЛАГАТ ОПЕРАЦИЯТА НА БУРГАСКИЯ ПИЛОТ, ЛЕКУВАТ ГО КОНСЕРВАТИВНО

Четвъртък, 01 Юни 2006 | ,
ОТЛАГАТ ОПЕРАЦИЯТА НА БУРГАСКИЯ ПИЛОТ, ЛЕКУВАТ ГО КОНСЕРВАТИВНО

ПИЛОТЪТ на бургаския клуб Вромос-Жакен Радко Петров (на снимката) която трябваше да бъде направена преди четири дни в окръжната болница на града е отложена. Тежко обгореният ляв крак на състезателя, който пострада при невнимателно боравене д електрожен, ще бъде лекуван консервативно.

За промяната в лечението каза самият пилот, който се обади сам по телефона на сайта RallyXpress.

“Вместо да ме оперират в понеделник се събра консилиум и лекарите решиха, че няма да се наложи оперативна намеса”, каза Радко Петров.

Пилотът бе на състезанието край Пловдив миналия уикенд и дори имаше намерение да се пусне...

ДНЕС ОПЕРИРАТ ИЗГОРЕЛИЯ КРАК НА БУРГАЗЛИЯТА РАДКО ПЕРТОВ

Понеделник, 29 Май 2006 | ,
ДНЕС ОПЕРИРАТ ИЗГОРЕЛИЯ КРАК НА БУРГАЗЛИЯТА РАДКО ПЕРТОВ

ДНЕС В БУРГАСКАТА окръжна болница трябва да бъде опериран бургазлията Радко Петров (на снимката) чийто ляв крак пострада преди дни при пожар. “Тя моята е все едно полицай да се самоограби!”, заяви пилотът на Вромос-Жакен, който по професия е огнеборец.

Радко започнал да прави заварка в сервиза, където подготвя автомобила си, без да провери, че го прави точно на място, под което има оставена туба с бензин.

Пламъкът, който избухнал засегна силно левия крак на състезателя, причинявайки изгаряне от трета степен. Радко Петров, по думите на неговия брат Петър К. Петров, бил дори с намерение, въпреки...

«  238 239 240 241 242 243 244 245 246 247  » 
Автобои Неделчев