• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Писта

56 ИМЕНА В ЛИСТАТА ЗА ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА В СТАРА ЗАГОРА

Четвъртък, 14 Септември 2006 |
56 ИМЕНА В ЛИСТАТА ЗА ЗАЯВКИ ЗА СТАРТА В СТАРА ЗАГОРА

ОБЩО 56 са имената на пилотите, които до вчера са подали заявки за участие в четвъртия кръг от пистовото първенство на България тази събота и неделя на трасето в Стара Загора. Това съобщиха за RallyXpress хора, свързани с организацията на най-атрактивната писта в календара.

Състезанието е и трети кръг от едномарковия шампионат Купа Шкода Фабия. Ето имената на пилотите по реда на получаване на заявките им:

Костадин Пейчинов (Опел Астра, Х3), Румен Дунев (Форд Пума Супер 1600, А6), Тодор Дунев (Порше 996 Турбо, Х4), Иван Шопов (Опел Корса, Х3), Атанас Божилов (Хонда Сивик Тайп R, N3), Стоян Апостолов (Хонда Силик Тайп R,...

ДВАМА ЗАПЛАШЕНИ С ГЛОБА ОТ ПО 100 ЛВ. ЗА ПРЕСРОЧЕНИ ЗАЯВКИ

Четвъртък, 14 Септември 2006 |
ДВАМА ЗАПЛАШЕНИ С ГЛОБА ОТ ПО 100 ЛВ. ЗА ПРЕСРОЧЕНИ ЗАЯВКИ

ЛИДЕРЪТ в класирането на група Х3 Цветан Илиев (на снимката) и водач в класирането на шампионата Купа Шкода Фабия – Александър Кипрински са заплашени от глоби от по 100 лв. заради изпратените след крайния срок заявки за участие в старозагорския кръг от националното първенство на писта в Стара Загора тази събота и неделя.

Ясно е, че и единият, и другият, ще се наложи да платят наказателната вноска, за да не загубят “без борба” евентуалните си победи в своите класове.

Както заявиха от дирекцията на състезанието, не е изключено да има и още закъснели пилоти, на които също се наложи да се бръкнат, ако...

РУМЕН ДУНЕВ: ВЛИЗАМЕ В ТЕЖЪК ПЕРИОД, ВСЯКА НЕДЕЛЯ ИМА СТАРТ

Сряда, 13 Септември 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: ВЛИЗАМЕ В ТЕЖЪК ПЕРИОД, ВСЯКА НЕДЕЛЯ ИМА СТАРТ

ЗА ЛИДЕРА в пистовото първенство (клас до 1600 кум. см) Румен Дунев (на снимката) започва най-тежкият период от сезон ‘06. “Всяка седмица има старт на един от двата шампионата, в които участваме. Това означава, че с тази техника и този финансов ресурс, с който разполагаме, ще търсим рационалното класиране”, каза за RallyXpress пилотът на Дунев Моторспорт.

Анализът на класирането на Дунев до този момент в шампионата на затворен маршрут показва, че след три поредни победи до момента, той най-вероятно ще спечели и състезанието в Стара Загора този уикенд.

За това дават основания както формата на пилота,...

МИТКО СТОЙЧЕВ: ЧАКАМ С ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ СТАРА ЗАГОРА

Сряда, 13 Септември 2006 |
МИТКО СТОЙЧЕВ: ЧАКАМ С ОГРОМНО НЕТЪРПЕНИЕ СТАРА ЗАГОРА

ДЕБЮТИРАЛИЯТ през април в Русе пловдивчанин Димитър Стойчев (на снимката) твърди, че с огромно нетърпение очаква старта на старозагорското трасе тази неделя. “Естествено ще стартирам в Стара Загора с намерението да спечеля”, заяви за RallyXpress младият пилот.

“Това е любимата ми писта и причината за това е, че край това трасе съм гледал състезанията още от първата гонка”, обяснява Стойчев.

Той обяснява, че причината да харесва този затворен маршрут е както в неговата конфигурация, така и заради голямата и компетентна публика, която се събира вече шеста поредна година на пътния възел в края на...

СТОЕВ/ПАНЧУГОВ: ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СПОРА ОТ ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

Сряда, 13 Септември 2006 |
СТОЕВ/ПАНЧУГОВ: ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СПОРА ОТ ПЛАНИНСКИЯ ШАМПИОНАТ

ИНТЕРЕСНО продължение на спора в клас Х2 от планинското първенство се очаква тази неделя на старозагорското трасе. Шампионът в този клас за 2006 г. Стефан Стоев (на снимката) ще се опита да се намеси в битката за първото място, което след стартовете в Русе, Пловдив и Кюстендил се оглавява от пилота на казанлъшкия ЕФКО Рейсинг Тим Стефан Панчугов.

 

В момента енинецът има 26 т. (победа в Пловдив), докато габровецът е пети – 10 т. след победата си в Кюстендил. Между двамата са съответно Веселин Недевски (13 т.), Яни Дивом (11 т.) и третият от стефановците – старозагорецът Стефан Георгиев (10 т.).

“Повече няма...

«  231 232 233 234 235 236 237 238 239 240  » 
Автобои Неделчев