• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Писта

УСПЕШЕН СТАРТ НА ДРАКОН-А ПРИ ПЪРВИЯ ЛЮБИТЕЛСКИ ШАМПИОНАТ

Понеделник, 03 Юли 2006 | .
УСПЕШЕН СТАРТ НА ДРАКОН-А ПРИ ПЪРВИЯ ЛЮБИТЕЛСКИ ШАМПИОНАТ
pПЪРВИЯТ любителски шампионат по италианско преследване, който стартира през този уикенд на пловдивската писта Дракон отбеляза успешното начало на ново начинание, инициирано от собственика на трасето край село Калояново Христо Стоилов (на снимката).

“Изключително съм доволен, че първото състезание за директна елиминация премина така, както беше замислено – да даде представа на любителите за правилата, технологията и цялостния облик на надпреварата”, заяви за сайта RallyXpress Стоилов.

Самият факт, че още от първото си издание надпреварата, която по замисъла на пловдивчанина трябва да стане...

ХРИСТО СТОИЛОВ РАЗШИРЯВА СПОРТНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ДРАКОНА

Сряда, 28 Юни 2006 |
ХРИСТО СТОИЛОВ РАЗШИРЯВА СПОРТНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ДРАКОНА

НОВО СЪСТЕЗАНИЕ за любители ще стартира тази събота и неделя на писта Дракона край пловдивското село Калояново – директно елиминиране или както още е известно “италианско преследване”. “Вече имаме над 40 заявки от цялата страна”, каза по телефона за RallyXpress главният организатор на първото любителско състезание Христо Стоилов (на снимката).

Пълната информация за регламента, програмата, заявките, схемата на надпреварата в първия любителски старт за директна елиминация може да бъде намерена на сайта www.dracon.bg

“Идеята е директните елиминации да бъдат провеждани от юни до ноември на дати, които...

СТАНОВИЩЕ НА ДУНЕВ МОТОРСПОРТ ПО ПОВОД ГАФА НА ПАУТАЛИЯ

Вторник, 13 Юни 2006 | .
СТАНОВИЩЕ НА ДУНЕВ МОТОРСПОРТ ПО ПОВОД ГАФА НА ПАУТАЛИЯ
pДНЕС НА електронната поща на сайта RallyXpress се получи становището на клуба Дунев Моторспорт по повод на предсрочно прекратеното състезание от третия кръг на пистовата надпревара край Кюстендил. За да спази задължителният за принципите на сайта толерантен тон, RallyXpress публикува по-долу както факсимилето от изпратеното становище, така и пълният тест на становището на мениджъра на тима Бончо Дунев (на снимката).

RallyXpress е длъжен да посочи категорично, че до този момент няма нито един случай, в който макар измерването на всички пистови състезания да се прави от екип на Дунев Моторспорт, това по...

КОЦЕ ПЕЙЧИНОВ: ЛЕКО ПОПРАВИХ РЕЙСИНГЛИНИЯТА НА ИВАН ШОПОВ

Понеделник, 12 Юни 2006 |
 RallyXpress

В ОБЩАТА серия на автомобилите от група “хобикар” пловдивчанинът Коце Пейчинов (на снимката) извади своя съперник в групата – Иван Шопов от играта, запращайки го след елегантно побутване в едно от островчетата по трасето на писта Пауталия. “Само леко коригирах рейсинглинията му!”, обясняваше на финала бат’Коце на събралите се около него журналисти.

“Понеже сме приятели, ударът беше много лекичък. Ако не бяхме приятели, друг на негово място щеше да мине през таван...”, допълва пилотът на Опел-България.

В същото време, за да изглежда картината на раздувката още по-силна, Шопов (на снимката)...

БОРИС БОРИСОВ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ЗА ПИСТОВА ТИТЛА, ЧАКА НОВА КОЛА

Понеделник, 12 Юни 2006 |
БОРИС БОРИСОВ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА ЗА ПИСТОВА ТИТЛА, ЧАКА НОВА КОЛА

ПИЛОТЪТ на автомобилния клуб B&B Рейсинг Борис Борисов (на снимката) спечели третата си поредна победа в клас А5 от националното първенство на затворен маршрут край Кюстендил. “Карам още едно пистово състезание и мога да смятам, че съм шампион в класа!”, с чувство на увереност твърди Боби Борисов.

Преди победата на пистата Пауталия той спечели първите места на трасето в Русе и на пловдивската писта край село Калрояново Дракон 1. Във всички три състезания до момента, Боби Борисов е и втори в общото класиране на обединената група A и N до 1600 куб. см.

Борис Борисов - спокоен на кюстендилското трасе,...

«  230 231 232 233 234 235 236 237 238 239  » 
Автобои Неделчев