• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Писта

ПЛАМЕН СТАЙКОВ: ЗА Ю РАЛИ СМЕНЯМ И НАВИГАТОРА, И КОЛАТА

Понеделник, 18 Септември 2006 |
ПЛАМЕН СТАЙКОВ: ЗА Ю РАЛИ СМЕНЯМ И НАВИГАТОРА, И КОЛАТА

КЪРДЖАЛИЙСКИЯТ пилот Пламен Стайков (на снимката) ще се раздели с досегашния си партньор от Шумен Петър Илиев и на стартиращото в петък сръбско рали Ю, ще бъде воден от предишния си ко-пилот Александър Благоев. RallyXpress научи това от самия Стайков.

“За решителното състезание сменям не само колата, но и навигатора – каза Стайков в телефонен разговор днес след обед. – За да съм взел такова решение за най-важния за мене кръг, значи съм го премислил добре.”

За отбелязване е особено рискования ход на Стайков, който във възловото състезание прави две кардинални промени – и на автомобила, и на...

КРУМ ДОНЧЕВ: НЕ МИНАВАМЕ ПРЕЗ СОФИЯ, ГОНИМ КЪМ БАЙНА БАЩА

Понеделник, 18 Септември 2006 |
КРУМ ДОНЧЕВ: НЕ МИНАВАМЕ ПРЕЗ СОФИЯ, ГОНИМ КЪМ БАЙНА БАЩА

ВТОРИЯТ във временното класиране на националното първенство по рали и втори в завършилия вчера в Гърция осми кръг от европейския шампионат – рали ЕЛПА, Крум Дончев (на снимката) дори няма да мине през София. “Със Стойко направо гоним Байна Баща, че нямаме никакво време”, каза за RallyXpress пилотът на Интерспийд-Нова генерация.

“Не съм и мечтал за такава мъжка битка с Митко, каквато им показахме на гърците – обяснява Дончев. – Направо им скрихме топката... Странното е, че направихме фурор в едно от топ-ралита от европейския шампионат, а не можем да спечелим българското рали!”

Според Крум...

ДИМИТЪР ИЛИЕВ: КАРАХМЕ СТАРИ ГУМИ, СЕГА ЩЕ ТЪРСЯ ОТ КОЛЕГИ

Понеделник, 18 Септември 2006 |
ДИМИТЪР ИЛИЕВ: КАРАХМЕ СТАРИ ГУМИ, СЕГА ЩЕ ТЪРСЯ ОТ КОЛЕГИ

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ успех в кариерата си на автомобилен състезател – победата в рали ЕЛПА Гърция вчера, пилотът на БАМС Димитър Илиев (на снимката) е записал използвайки само стари гуми. Това сподели лично пилотът пред RallyXpress днес, пристигайки за кратко в София и преди утрешната пресконференция, която екипажът и отбора ще дадат от 12 ч. в Пресклуб България.

“Само взимам багажа за Сърбия и веднага след срещата с медиите заминавам за Байна Баща, защото нямаме никакво време - обясни Митко Илиев. – Сега ще се наложи да търсим гуми от колеги за сръбското рали, защото за нас ЕЛПА, колкото и да беше добро, дойде...

КИПРИНСКИ/КАМБУРОВ: ПЪРВИ РУНД НА ТРАСЕТО КРАЙ ЗАРАТА

Неделя, 17 Септември 2006 |
КИПРИНСКИ/КАМБУРОВ: ПЪРВИ РУНД НА ТРАСЕТО КРАЙ ЗАРАТА

БЛАГОДАРЕНИЕ на пловдивския дилър на Ивеко – фирмата КаргоПровифил, RallyXpress разполага с 11 кадъра от боксовия мач на старозагорското трасе, изигран само в един рунд между Сашо Кипрински и Пламен Камбуров. Крошетата и балтиите, които Кипрински раздава са резултат от преднамерения таран на Камбуров по време на състезанията от Купа Шкода Фабия.

По-долу RallyXpress стоп-кадри от любителска видеокамера, което обяснява и недоброто качество.

Според информации, с които разполага RallyXpress , въпросът ще бъде разгледан на специално заседание на БФАС и вероятно решението ще бъде предоставено на Апелативната...

РУМЕН ДУНЕВ – БЕЗ КОМПРОМИС В 4-ИЯ КРЪГ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО

Неделя, 17 Септември 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ – БЕЗ КОМПРОМИС В 4-ИЯ КРЪГ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО

ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА победа от началото на сезона в пистовия шампионат записа пилотът на Дунев Моторспорт Румен Дунев (на снимката), който днес в Стара Загора затвори с една обиколка 8 ос съперниците си, преди да финишира като победител в група А и N до 1600 куб. см.

„Не, не се напрягах изобщо по време на състезанието, дори щадях автомобила – обясни Дунев след финалната 12-ата обиколка на пистата в Стара Загора.- Ако се създава впечатлението, че съм увеличил темпото във втората част, то е защото останалите пилоти изостанаха от мен в постиженията си за една обиколка.”

Състезанието в групата до 1600 куб. см...

«  230 231 232 233 234 235 236 237 238 239  » 
Автобои Неделчев