• ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

  • ...ТРЕТИЯТ ОТПАДНАЛ - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ, ФОРДЪТ ИЗДЪХВА ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ЧЕШМАТА НАД СЛИВЕН...

Писта

ТОДОР ДУНЕВ: ГОТОВИ СМЕ С ПОРШЕТО, НЕ СЪМ ПРАВИЛ ТЕСТОВЕ

Сряда, 13 Септември 2006 |
ТОДОР ДУНЕВ: ГОТОВИ СМЕ С ПОРШЕТО, НЕ СЪМ ПРАВИЛ ТЕСТОВЕ

ДНЕС ПО ОБЕД пилотът на Дунев Моторспорт Тодор Дунев (на снимката) завърши ревизията на своето Порше 996 Турбо, с което шампионът за 2005 г. в общото класиране на група Х ще стартира в неделното състезание на пистата Стара Загора.

“Не съм карал автомобила от пистата в Кюстендил – каза за RallyXpress Тодор Дунев. – Имахме намерения да направим тестове на пистата Дракона край Калояново, но така и не успяхме да стигнем до трасето на Христо Стоилов.”

Както каза Тодор, основното внимание, което той и екипът му са отделили при ревизирането на автомобила е било скоростната кутия.

В момента Тодор Дунев е на 6 т....

УТРЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ СРОК ЗА ЗАЯВКИ ЗА СТАРОЗАГОРСКАТА ПИСТА

Вторник, 12 Септември 2006 | ,
УТРЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ СРОК ЗА ЗАЯВКИ ЗА СТАРОЗАГОРСКАТА ПИСТА

В СРЯДА 13 СЕПТЕМВРИ, с изтичането на работния ден приключва и последният срок за заявките за старта на старозагорската писта тази събота и неделя. Това заяви Пенчо Стратиев (на снимката), който е шеф на местния клон на СБА и главен организатор на четвъртото състезание от националния шампионат на затворен маршрут.

В момента организирането на състезанието върви почистването на трасето и неговото разчертаване.

„Всъщност големи строителни или ремонтни работи не правим както подготовка за състезанието – каза Стратиев за RallyXpress . – Големите неща бяха свършени преди две години. Сега само...

СТАРОЗАГОРЕЦЪТ СТЕФАН ГЕОРГИЕВ МИНА В КАТЕГОРИЯТА ДЯДО

Вторник, 29 Август 2006 |
СТАРОЗАГОРЕЦЪТ СТЕФАН ГЕОРГИЕВ МИНА В КАТЕГОРИЯТА ДЯДО

НА ГОЛЕМИЯ християнски празник Голяма Богородица (стар стил) синът на старозагорския шампион в ралитата, пистовите и планинските състезания Стефан Георгиев (на снимката) – Венци, стана баща. В Стара Загора снахата на Стефан Георгиев – Мария, роди красивата Стефани.

“Внучката е висока, стройна (52 см, 3.200 кг) и, разбира се, много красива”, каза щастливият дядо Стефан за RallyXpress.

Така заедно със Стоян Апостолов от Бургас, в пистовите състезания ще участва още един дядо – Стефан Георгиев.

ВТОРАТА ПОКАНА ЗА ИТАЛИАНСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ДРАКОН-А

Четвъртък, 20 Юли 2006 |
ВТОРАТА ПОКАНА ЗА ИТАЛИАНСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ДРАКОН-А

БЛИЗО МЕСЕЦ, след като на писта Дракон край пловдивското село Калояново Христо Стоилов (на снимката) организира първото любителско състезание за директни елиминации, тази събота и неделя се очаква второто аматьорско надбягване на единственото специализирано трасе в страната.

"Италианско преследване" ще се проведе съгласно регламента от първото състезание, проведено на 28 юни. Подробностите могат да бъдат намерени на разработвания в момента сайт на пистата Дракона (http://www.dracon.bg).

Квалификациите са в събота, 22 юли, а директните елиминации (известни още като „италианско преследване” са в...

УСПЕШЕН СТАРТ НА ДРАКОН-А ПРИ ПЪРВИЯ ЛЮБИТЕЛСКИ ШАМПИОНАТ

Понеделник, 03 Юли 2006 | .
УСПЕШЕН СТАРТ НА ДРАКОН-А ПРИ ПЪРВИЯ ЛЮБИТЕЛСКИ ШАМПИОНАТ
pПЪРВИЯТ любителски шампионат по италианско преследване, който стартира през този уикенд на пловдивската писта Дракон отбеляза успешното начало на ново начинание, инициирано от собственика на трасето край село Калояново Христо Стоилов (на снимката).

“Изключително съм доволен, че първото състезание за директна елиминация премина така, както беше замислено – да даде представа на любителите за правилата, технологията и цялостния облик на надпреварата”, заяви за сайта RallyXpress Стоилов.

Самият факт, че още от първото си издание надпреварата, която по замисъла на пловдивчанина трябва да стане...

«  228 229 230 231 232 233 234 235 236 237  » 
Автобои Неделчев