• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Писта

СТАРТЪТ ПОД БОЯНА РЕШАВАЩ ЗА ТИТЛИТЕ В ДВЕ ГРУПИ И ТРИ КЛАСА

Четвъртък, 28 Септември 2006 |
 RallyXpress

В ДВЕ ГРУПИ и два от класовете на националното първенство на затворен маршрут тази неделя ще се решат титлите за 2006 г. на трасето под Бояна. При победа или класиране на второ място в петия кръг от пистовата надпревара, Румен Дунев (Дунев Моторспорт, Форд Пума Супер 1600) ще си осигури предсрочно титлите в група А и N до 1600 куб. см и клас А5. Същото се отнася за Борис Борисов (B&B Рейсинг Тим, Форд Пума) в клас А5.

Третият пилот, който може да си гарантира шампион, който може да си гарантира титлата е Стоян Апостолов (Елена Рейсинг Тим, Хонда Сивик Тайп R). Както Дунев и Борисов, бургазлията е с 4 победи в клас N3...

ПОСЛЕДЕН ЛИ ЩЕ Е 16-ИЯ СТАРТ НА СОФИЙСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ?

Четвъртък, 28 Септември 2006 |
ПОСЛЕДЕН ЛИ ЩЕ Е 16-ИЯ СТАРТ НА СОФИЙСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ?

СЪЩЕСТВУВАТ доста сериозни съмнения, че шестнадесетото по ред автомобилно състезание на затворен маршрут под Бояна може да се окаже и последното за софийската публика. Причините – прозаични финансови и административни. По време на днешната пресконференция, заместник-председателят на БФАС инж. Георги Славейков (на снимката) поясни, че от общината са определили плащането на такси за “парко-места” по време на надбягването.

“За момента не знаем каква е таксата”, обясни Славейков. Това е първият случай, в който от 16 години насам БФАС ще трябва да плаща и такава такса.

От друга страна, само за да...

КИПРИНСКИ И КАМБУРОВ: ГЛОБА И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНО

Четвъртък, 28 Септември 2006 |
КИПРИНСКИ И КАМБУРОВ: ГЛОБА И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОСЛЕДНО

ДВАМАТА пилоти – Александър Кипрински и Пламен Камбуров, които по време на старозагорското състезание от шампионата за Купа Шкода Октавия направиха грандиозно боксово изпълнение, са наказани от Управителния съвет на БФАС с последно предупреждение и парична глоба. Това стана известно днес по време на пресконференцията за състезанието от първенството на затворен маршрут тази събота и неделя.

Въпреки, че по време на самата старозагорска надпревара всички шефове, които станаха свидетели на конфликта между Кипрински и Пламен Камбуров, бяха категорично за суровите мерки, решението на...

СЛЕД 7 ДНИ ТАНЕВ НА “КОНТРОЛЕН”, ЛЕКАРИТЕ КАЗВАТ КОГА ДА КАРА

Понеделник, 18 Септември 2006 |
СЛЕД 7 ДНИ ТАНЕВ НА “КОНТРОЛЕН”, ЛЕКАРИТЕ КАЗВАТ КОГА ДА КАРА

СЛЕДВАЩИЯТ понеделник пилотът на Петрол GT Рейсинг Тим Георги Танев (на снимката) ще трябва да мине през контролен преглед при лекарите. Тогава ще бъде ясно кога най-рано състезателят ще може да кара. RallyXpress научи това от бащата на Жоро и мениджър на тима Богдан Танев.

“Със сигурност пропускаме Ю рали, въпросът е дали ще можем да се появим на писта София на 31 септември”, каза по телефона Танев-старши.

Както първи писа RallyXpress, пилотът се е контузил сериозно в лявата ключица по време на тренировки, която травма го извади автоматично за гръцкото и сръбското рали, а и поставя под въпрос и участието му в...

ПЛАМЕН СТАЙКОВ: ЗА Ю РАЛИ СМЕНЯМ И НАВИГАТОРА, И КОЛАТА

Понеделник, 18 Септември 2006 |
ПЛАМЕН СТАЙКОВ: ЗА Ю РАЛИ СМЕНЯМ И НАВИГАТОРА, И КОЛАТА

КЪРДЖАЛИЙСКИЯТ пилот Пламен Стайков (на снимката) ще се раздели с досегашния си партньор от Шумен Петър Илиев и на стартиращото в петък сръбско рали Ю, ще бъде воден от предишния си ко-пилот Александър Благоев. RallyXpress научи това от самия Стайков.

“За решителното състезание сменям не само колата, но и навигатора – каза Стайков в телефонен разговор днес след обед. – За да съм взел такова решение за най-важния за мене кръг, значи съм го премислил добре.”

За отбелязване е особено рискования ход на Стайков, който във възловото състезание прави две кардинални промени – и на автомобила, и на...

«  228 229 230 231 232 233 234 235 236 237  » 
Автобои Неделчев