• ...СЛЕД ТРЕТАТА СИ ГОЛЯМА ТИТЛА В АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ КАТО НАВИГАТОР, ДАВИДОНЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ...

  • ...ДАВИД БУДЕВ С ПЪРВИ ТЕСТ НА НОВ АВТОМОБИЛ НА ГРЪЦКАТА СЕРЕС, ИСКА ДА Е СРЕД ИГРАЧИТЕ НА ТУРИНГ ДОГОДИНА...

     

  • ...ИВАН ВЪЛЧКОВ: ПЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА СЕЗОНА И РЕКОРДНО ПОСТИЖЕНИЕ НА ПИСТАТА СЕРЕС...

Писта

ТИХОМИР ЗЛАТКОВ СЕ ВРЪЩА В ИГРАТА ОТ ПИСТАТА КРАЙ ПЛОВДИВ?

Сряда, 24 Май 2006 |
ТИХОМИР ЗЛАТКОВ СЕ ВРЪЩА В ИГРАТА ОТ ПИСТАТА КРАЙ ПЛОВДИВ?
ГОДИНА, СЛЕД като спечели откритото състезание на пистата Дракона край пловдивското село Калояново, един от асовете на българския автомобилен спорт – Тихомир Златков (на снимката) отново ще се появи на трасето. Осем месеца след победата му в клас Х4 на тази писта, той ще кара пред публика в събота и неделя.

“Наистина Форд-ът не е изваждан от есента на 2005 г. Смятам, че ще успея да се оправя за събота”, каза по телефона за RallyXpress Тихомир Златков.

В момента той и един от неговите механици работят по скоростната кутия. “Аз непрекъснато си работя нещо по колата” – уточнява Златков.

Преди година на...

УТРЕ СУТРИН – ПОСЛЕДЕН СРОК ЗА ЗАЯВКИ ВЪВ ВТОРИЯ ПИСТОВ СТАРТ

Вторник, 23 Май 2006 |
УТРЕ СУТРИН – ПОСЛЕДЕН СРОК ЗА ЗАЯВКИ ВЪВ ВТОРИЯ ПИСТОВ СТАРТ

УТРЕ В 10 Ч СУТРИНТА изтича последният срок за заявяване на участието на пилотите във втория кръг от първенството на затворен маршрут писта Дракон 1. Официално срокът е до края на работния ден днес, но Христо Стоилов казва, че организаторите могат да си позволят известно отлагане до утре. През този уикенд пловдивското трасе край пловдивското село Калояново ще отбележи първото официално състезание на пистата като кръг от националното първенство.

“Времето между рали Виктори-София и Дракона е малко, искам да дам възможност на всички пилоти, които финишираха в София и искат да се пуснат на в...

СТАРТИРАТ ГОНКИТЕ В ШАМПИОНАТА ЗА КУПА ШКОДА ФАБИЯ

Вторник, 23 Май 2006 |
СТАРТИРАТ ГОНКИТЕ В ШАМПИОНАТА ЗА КУПА ШКОДА ФАБИЯ

ЕДНОМАРКОВИЯТ шампионат Купа Шкода Фабия направи полудебют на пистата Русе в края на април. На Приста обаче имаше една 8 автомобила и практически първенството ще започне през този уикенд, месец по-късно, на пистата Дракона край пловдивското село Калояново.

По тази причина не е ясен и пълният списък на пилотите, които за първи път ще се присъединят към осмината, направили състезателния си тест в русенското надбягване.

Ясно е, че към Теодор Тодоров (№1), Георги Караджов (№2), Николай Диков (№3), Красен Желев (№4), Петър Динков (№5), Александър Кипрински (№7) и Бирис Григоров (№8), ще се прибавят, по...

ФОЙЕРВЕРКИ В НАВЕЧЕРИЕТО, РЕТРО-КОЛИ МИНАВАТ НА ФИНАЛА

Вторник, 23 Май 2006 |
ФОЙЕРВЕРКИ В НАВЕЧЕРИЕТО, РЕТРО-КОЛИ МИНАВАТ НА ФИНАЛА

ГОЛЯМО ВЕЧЕРНО шоу за участниците във втория кръг от националното първенство на затворен маршрут готвят организаторите на писта Дракона за този уикенд. С това шоу трябва да бъде отбелязано официалното признаване на състезанието край Калояново като първи официален кръг от шампионата на България на писта.

Вечерта преди състезанието домакините са предвидими като добавка на шоуто и красива заря с фойерверки по време на партито за участниците в ресторант-градината Евъргрийн. Останалите изненади Христо Стоилов засега запазва в тайна.

Като част от развлекателната програма на състезанието ще...

ПИЛОТ СТАРТИРА ДЕН СЛЕД АБИТУРИЕНТСКИЯ СИ БАЛ В ПЛОВДИВ

Вторник, 23 Май 2006 |
ПИЛОТ СТАРТИРА ДЕН СЛЕД АБИТУРИЕНТСКИЯ СИ БАЛ В ПЛОВДИВ

ПОБЕДИТЕЛЯТ от първия кръг в пистовите състезания, 18-годишният ученик от Професионалната гимназия по механотехника проф. Цветан Лазаров Димитър Стойчев (на снимката) ще се яви на старта на писта Дракона само ден, след като Митко е бил абитуриентската си вечер в хотел Санк Петербург.

“Събирането е вечерта на 25 май, на следващия ден ще почивам и в събота съм на пистата”, начерта за сайта RallyXpress програмата си младият пилот.

На русенското трасе, още с първото си участие Стойчев записа три последователни рекорда – стана най-младият пилот, който участва в пистово състезание у нас, а след това...

«  228 229 230 231 232 233 234  »