• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Писта

53 пилоти отиват на Дракон за четвъртия старт в шампионата

Вторник, 11 Септември 2018 | Стара Загора, RallyXpress
53 пилоти отиват на Дракон за четвъртия старт в шампионата

СТРАХОВЕТЕ НА ЗАРАЛИИ могат да бъдат загърбени, поне що се отнася до броя на заявките на участниците в четвъртия старт от шампионата на затворен маршрут. Ако до вчера след обед, 10 часа преди да  бъде затворен списъкът за регистрация, директорът на състезанието Илия Бояджиев (на снимката) не можеше да си намери място от притеснения заради петте пристигнали заявки, то снощи на куп се изсипаха останалите 48 имена. Така че сега на Бояджиев не остава да мисли, че в това имат пръст онези, които не харесват старозагорското състезание и изтъкват повече лични и корестни причини, отколкото спортни...

Заралии приемат 4-ия кръг от затворения маршрут на Дракон

Понеделник, 10 Септември 2018 | Стара Загора, RallyXpress
Заралии приемат 4-ия кръг от затворения маршрут на Дракон

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, чисто по нашенски, заявките за старта на писта Стара Загора вървят страшно бавно – каза днес за сайта с новините в българския автомобилен спорт директорът на четвъртото състезание от шампионата на затворен маршрут Илия Бояджиев (на снимката).

„За мен е непонятно, напълно неразбираемо, как е възможно да се чака последния момент, за да бъдат изпратени заявките за участие през този уикенд.“

Десет часа преди изтичането на официалния срок за записване (днес в 24:00 ч.) Бояджиев отказва на посочи колко имена има в списъка до момента.

Организационния комитет на възстановената преди...

Георги Дончев се пребори с легендарния Нюрбургринг

Събота, 08 Септември 2018 | София, Прес-служба на Георги Дончев
Георги Дончев се пребори с легендарния Нюрбургринг

ВТОРАТА практическа сесия на българския пилот Георги Дончев (на снимката) от немския шампионат за издръжливост (VLN) на легендарно дългото трасе на пистата Нюрбургринг в Германия премина позитивно и Дончев вече е в очакване на становището на регулаторите за получаване на Нордшлайфе Пермит А.

Поредният уикенд на култовата писта отново бе изпълнен с интригуващи изпитания в преследването на престижния лиценз, който разрешава участие в състезания на смятаната за най-тежката на планетата писта.

Предизвикателната ѝ конфигурация от над 24 километра и повече от 80 завоя изисква специална...

Дончев завърши половината от своята Мисия Нюрбургринг

Четвъртък, 23 Август 2018 | София, Прес-служба на Георги Дончев
Дончев завърши половината от своята Мисия Нюрбургринг

БЪЛГАРСКИЯТ ПИЛОТ Георги Дончев (на снимката) премина през първата част от своята сертификация за лицензирано участие в състезания на прочутата писта Нюрбургринг в Германия. През изминалия уикенд пилотът на  Порше Спортс Къп премина през „уникално и незабравимо изживяване“ на легендарното 24-километрово трасе на Нюрбургринг, наричано Зеления ад, заради ужасяващо предизвикателната си конфигурация от над 80 завоя, повечето от които, наричани на професионален език са „напълно слепи“.

Той взе участие в кръг от немския шампионат за издръжливост (VLN) – първото от двете задължителни...

Влъчков/Маршавелов са 5-и за втория старт GT4 в Словакия

Неделя, 19 Август 2018 | София, Пресслужба на Иван Влъчков
Влъчков/Маршавелов са 5-и за втория старт GT4 в Словакия

БЪЛГАРСКИЯТ пилот Иван Влъчков, който кара в тандем с Константин Маршавелов с болида Sin Car R1 GT4 за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт, завърши днес на 5-и място в своя клас на аматьорите във второто състезание от 4-ия кръг от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Словакия Ринг. Двукратният национален шампион в Серия Туринг стартира първи в класа си и в общото подреждане на стартовата решетка на пистата Словакия Ринг. Но след зелената светлина на светофара, Влъчков се забави.

Това стана причина той да бъде изпреварен от трима съперници, един от които в неговия клас - Мачей...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев