• ...ЗАВЪРШЕНИ СА РЕМОНТИТЕ ПО ТРАСЕТО НА ХАСКОВСКАТА ПИСТА - ДУПКИТЕ СА ФРИЗИРАНИ И ЗАПЪЛНЕНИ С АСФАЛТ...

     

  • ...БЪЛГАРСКИЯТ ЕКИПАЖ ДАНИЕЛ ПОПОВ/АНГЕЛ БАШКЕХАЙОВ СТАРТИРАТ ТОЗИ ПЕТЪК В ПЪРВОТО ОТ ПЕТТЕ СИ РАЛИТА ЗА ADAC ОПЕЛ РАЛИ КЪП...

  • ...МИРО АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ С ДЕБЮТНА ПОБЕДА В РАЛИСПРИНТА И В ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ С R5...

Писта

Осем месеца по-късно в Бургас копи-пейст на финала от 2017

Неделя, 13 Май 2018 | Бургас, RallyXpress
Осем месеца по-късно в Бургас копи-пейст на финала от 2017

ИЗВАДЕТЕ ОТ СМЕТКИТЕ първите официални състезания от Купа Енеос и Лада Къп  тази неделя и веднага бихте получите почти 100-процентов вариант на Бургас 2017 г., едва ли не по действащата днес всеобщо схема копи-пейст!

Защото без победителите в групата на Ауди (Венцислав Станев) и най-бързият сред лададжиите (Слави Рупчев), тези, които спечелиха преди 8 месеца край бургаския лиман, сега дублираха победите си: Александър Димитров (Eлена Тим, Хонда Сивик, Спорт), Иван Влъчков (Влъчков Рейсинг, Хонда Сивик, Туринг) и Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг Тим, Мицубиши Лансър Ево 10, Макси, на снимката).

В чата...

2 рекорда в квалификациите, правят ги Влъчков и Камбуров

Събота, 12 Май 2018 | Бургас, RallyXpress
2 рекорда в квалификациите, правят ги Влъчков и Камбуров

ДВА ОТ ТРИТЕ РЕКОРДА, поставени преди година на писта Бургас днес бяха коригирани, а други три може да бъдат записани с утрешна дата, след като се извърти Серия Спорт, както и двете нови серии, които вече са официално в пистовия шампионат на България – Купа Лада и влизащия във втория си сезон трофей на Енеос.

И двете поправки, направени последователно от Иван Влъчков (Влъчков Рейсинг, Хонда Сивик, KI3) и Пламен Камбуров (Автотранс, Мицубиши Лансър Ево 9, НС1) са повече от 2 сек., като и двете миналогодишни постижения са регистрирани по време на вторите сесии на бургаското трасе.

Иван Влъчков си...

Кой ще е вторият кавалер на приза Боби Борисов в Бургас?

Четвъртък, 10 Май 2018 | Бургас, RallyXpress
Кой ще е вторият кавалер на приза Боби Борисов в Бургас?

БУРГАЗЛИИ РЕВНИВО пазят традициите си в организацията на пистовото състезание и тази година, като част от програмата на първия старт от шампионата за 2018 г. те отново ще наградят пилотът, който в това състезание е доказал, че играе по всички правила на феърплея. Такъв пилот бе напусналият ни преди 3 години Боби Борисов (на възпоменателния знак от бургазлии), който именно на третото по ред трасе в града показа една от многото истински страни на спорта и това, че в него преди всичко трябва да бъдеш не бърз и безкомпромисен.

„Този спорт са го измислили джентълмен и за да бъде в него, най-добре е да се...

София Кар М'спорт с първата крачка за 24-те часа Льо Ман

Сряда, 09 Май 2018 | София, RallyXpress
София Кар М'спорт с първата крачка за 24-те часа Льо Ман

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ всичко се развива според намеренията на русенския клуб София Кар Моторспорт, неговият титуляр Росен Даскалов и мениджъра на проекта Владимир Илиев, точно след 390 дни, по време на 87-ото издание на митичното 24-часа на Льо Ман, българският SIN R1 GT-4 трябва да е на пистата с български екипаж, български механици и българска логистика.

При това амбицията на София Кар Моторспорт е това да не е епизодично участие, а поне за три сезона, което предвижда в 90-годишнината на Льо Ман да има и българска следа.

Открита платформа, поставена преди всичко на чисто бизнес основа, но също така и на...

Автомобилно стълпотворение в Бургас: списък от 71 пилоти

Понеделник, 07 Май 2018 | Бургас, RallyXpress
Автомобилно стълпотворение в Бургас: списък от 71 пилоти

ПЪРВИТЕ ПОДРОБНОСТИ, които разкрива списъкът със заявки за писта Бургас, с който се открива пистовото първенство на страната за тази година, показват, че този уикенд на осмото поредно състезателно трасе в града ще бъде истинско стълпотворение.

Заявките, срокът за които изтече днес вечерта, показва внушителната цифра от 71 автомобила, побрани в пет отделни серии.

Към традиционните до миналата година Спорт (21 пилоти), Туринг (13), Макси (10), за първи път тази година се прибавя нововъведената в регламента Купа Енеос (8 автомобила) и направо спиращият дъха списък от 19 Лада.

Според организаторите на...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев