• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Писта

На Серес с макс-максималисти, 44 автомобила във финал 2018

Сряда, 14 Ноември 2018 | Благоевград, RallyXpress
На Серес с макс-максималисти, 44 автомобила във финал 2018

ЧЕТИРИДЕСЕТ и четири автомобила ще оформят стартовите списъци в трите последни старта на групите Макси, Туринг и Спорт, както и края на двата шампионата в купите Енеос и Лада този уикенд на гръцкото трасе Серес.

Това обаче става, след като организатор на единствения пистов кръг извън страната – Георги Стоянов (на снимката) изкарал близо половин ден преди крайния срок за регистрация, гледайки инфарктният до онзи момент списък от само 16 имена.

„И в последния момент се изсипаха всичките останали заявки“, уточни за RallyXpress благоевградчанинът, единственият от организаторите в страната, правещ...

Влъчков качва едно стъпало нагоре, в Серес ще бъде Макси

Вторник, 13 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Влъчков качва едно стъпало нагоре, в Серес ще бъде Макси

ТРИКРАТНИЯТ шампион на България в сурия Туринг на пистовите състезания у нас и най-ефективен пилот през последните три сезона в скоростното първенство Иван Влъчков (на снимката) ще смени и автомобила, и серията за финалния старт от календара тази събота и неделя на гръцкото трасе Серес.

Пилотът на Дамасцена-Алба ще направи дебютното си състезание при максималистите, в чиято серия ще участва с русенския болид на Росен Даскалов SIN R1 GT4, с който студентът от совия се съсезава втора година в евроепйските серии на GT.

Решението Влъчков да замени шампионския си Хонда Сивик с русенския спортен...

На Серес Дончев и Овърдрайв ще закриват скоростния сезон

Петък, 09 Ноември 2018 | София, Прес-служба на Георги Дончев
На Серес Дончев и Овърдрайв ще закриват скоростния сезон

Повече 50 супер коли и стотици фенове на високите скорости си дават среща на грандиозен Лап Батъл на пистата в Серес утре и в неделя. Както обикновено, входът е свободен, а Порше Кайман GT4 става рейс такси!

Така в уикенда ще бъде затворено последното за сезона издание на Овърдрайв Лап Батъл, инициативата на пилота Георги Дончев и специалистите по представянето на автомобили от Овърдрайв.

След вълнуващия сезон на писти в Бърно, Хокенхайм и Нюрбургринг, феновете на супер автомобилите от вече доказания формат си дават среща на най-близката до България скоростна писта за шумно и ефектно...

Три титли има след Дракона, другите четири–ясни в Серес

Неделя, 28 Октомври 2018 | Калояново, RallyXpress
Три титли има след Дракона, другите четири–ясни в Серес

ТРИ ОТ СЕДЕМТЕ титли в шампионата на затворен маршрут бяха определени днес в средата и самия край на неделния състезателен ден от петото в календара състезание тази година – писта Дракон.

Първият, който взе онова, което по право му принадлежеше още след Бургас, бе двукратния до днес след обед шампион в Серия Туринг Иван Влъчков (на снимката, Дамасцена Алба, Хонда Сивик), затворил трилетката си с третата поредна титла.

Студентът от НСА го направи с онази лекота, с която преди това навъртя четири първи места тази година и поредицата от спечелени квалификации и победи в състезанията през...

Лидерите първи и в двете сесии на пистата Дракон

Събота, 27 Октомври 2018 | Калояново, RallyXpress
Лидерите първи и в двете сесии на пистата Дракон

АБСОЛЮТЕН ДУБЪЛ на постигнатото в първите квалификации на пистата Дракон направиха днес пилотите, които още с излизането на трасето регистрираха най-бързите времена и спечелиха сесиите си. Това направиха последователно Христо Чаков (Енеос Рейсинг Академия), който първи си осигури полпозишъна за утре. Последва го Симеон Симеонов (Стара Загора) в серия Спорт, двойният шампион в Туринг-а Иван Влъчков (Дамасцена Алба), Константин Маршавелов (КА2 Рейсинг Тим, на снимката горе) и Оги Патенов (Русе Кар Моторспорт) при лададжиите.

:: Виж стартовите места на първите
четирима в отделните серии по-долу.


...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев