• ...ШУМЕНСКОТО ЮБИЛЕЙНО РАЛИ НА ФИНАНСОВ КРЪСТОПЪТ: ОРГАНИЗАЦИЯ И СВЪРШЕНА РАБОТА ГИ ИМА, ЛИПСВАТ САМО ПАРИТЕ...

  • ...М-СПОРТ ОСТАНА С АВТОМОБИЛ ПО-МАЛКО, ХЕЙДЪН ПАДЪН ПРАВИ КАТАСТРОФА В ПЪРВИЯ ТЕСТ ПРЕДИ ФИНЛАНДИЯ...

  • РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

31 заявени екипажи за Турция Мармарис

Вторник, 20 Август 2019 | от Мартин Холмс, Англия
31 заявени екипажи за Турция Мармарис

ТРИДЕСЕ И ЕДИН са автомобилите, които са регистрирани за старта на Рали Турция Мармарис, единадесети кръг на Световното първенство по рали 2019 (13/15 септември). Тази година събитието не е валидно за световното първенството за юниорите, така че без тези екипажи, равнището на заявките е сравнимо с това през миналата година. 27 участника са претенденти за шампиона от световните серии на Международната автомобилна федерация (ФИА), само четирима са състезатели, които не играят в шампионата първенство, включително лидерът на Шкода Николай Грязин.

Има единадесет световни рали автомобила, включително трета позиция за М-Спорт с Понтус Тидеман, единствено Ситроен ще е представен в този кръг от два екипажа.

Сред 18-те автомобила R5 (доста над половината от общия брой) са три марки: Фиеста Ево за Грийнсмит, „Педро“ и Гаурав Жил, и две „еволюции“ на Фабия – за Рованпера и Копецки.

Освен двамата пилоти на Шкода Моторспорт, единствено Грийнсмит е регистриран за надпреварата в WRC2 Pro. Домакините са представени от шест екипажа, докато в същото време само две са заявките на автомобили с две задвижващи колела.

31 заявени екипажи за Турция Мармарис

снимка: архив на rallyxpress
ПРОВЕРКА НА ЗДРАВИНАТА В ТЕЖКИЯ МАКАДАМ… Предполага се, че една от причините за участието на Копецки е тестове на променената Ево върху терените на един от най-тежките макадами в световните серии.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев