• ...ШЕСТИМА ПИЛОТИ - ТУРЧИН, РУМЪНЕЦ И ЧЕТИРИМА ОТ ДОМАКИНИТЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ АДМИНИСТРАТИВНАТА ПРОВЕРКА...

     

  • ...ЗАЯВКИТЕ ЗА ЮБИЛЕЯ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ МИНАХА 40,  28 ПИЛОТИ РЕГИСТРИРАНИ ЗА НАЦИОНАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО...

  • ...ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ НА ПЛАНИНСКО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: ИЛИ 45 АВТОМОБИЛА, ИЛИ 48 С ЧАКАНИТЕ ТРИМА МАКЕНОДСКИ ПИЛОТИ...

Шкода МС утре показва новата R5, версия 2019

Понеделник, 26 Ноември 2018 | Млада Болеслав, RallyXpress
Шкода МС утре показва новата R5, версия 2019

ЧЕШКИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ Шкода Моторспорт ще свали пред пресата утре, 27 ноември, покривалото от последната версия на всепобеждаващият Шкода Фабия R5. Това ще стане по време на специална пресконференция, посветена на моторните спортове, на която още ще станат известни и плановете за работа през последните месеци, както и в предстоящо време, за което в Млада Болеслав са се концентрирали върху тестовете и развитието на автомобила за следващото световно първенство. В Шкода Фабия R5, версия 2019, има една основна разлика.

А тя е, че колата ще бъде построена около нова платформа на шасито (същата, която се използва и за Фолксваген Поло GTi R5).

Това означава, че за бъдещият автомобил ще се иска напълно нова хомологация, като в момента не е известна предложената за хомологационната процедура дата, така и графикът за доставка до клиентите, очакващи колата някъде в средата на идната година.

Междувременно в новините се появява също и известна загриженост, касаеща предложената от M-Спорт актуализирана версия на Форд Фиеста R5.

Също така се очаква с нетърпение плановете за официалния конкурс на Шкода Моторспорт през 2019 г., включително евентуално участие в WRC2Pro, както и списъка от пилоти, които ще се състезават за световните шампиони в придружаващата серия.

Шкода МС утре показва новата R5, версия 2019

снимка: интернет
ЕДИН ОТ МАЛКОТО кадри на Шкода Фабия R5, версия 2019, попаднал в мрежата през последните два месеца.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев