• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Финал! 6 старта за Льоб с Хюндай Моторспорт

Четвъртък, 13 Декември 2018 | Лондон, RallyXpress
Финал! 6 старта за Льоб с Хюндай Моторспорт

ДЕВЕТКРАТНИЯТ световен шампион Себастиян Льоб (на снимката) е приел предложението за участие в световните серии с редуцирана програма за 2019 г. за отбора на Хюндай Моторспорт. Това е скрепено с двугодишен договор с корейците, първият за Льоб тим, който не е част от групата на френския автомобилен гигант Пежо-Ситроен Автомобили (PSA). Следвайки корейската политика на смесване и събиране, Льоб става част от потвърдена четворка за шампионата, както и Дани Сордо, който ще участва с 8 кръга през 2019 г.

Тиери Нювил и Андреас Микелсен са потвърдени като основната част от отбора, докато М’Спорт в същото време декларира, че също имат "открит диалог" с Хейдън Падън.

Очаква се Льоб да бъде част от плана на Хюндай да спечели шампионата на производителите, докато Нювил отново е претендент за титлата на при пилотите.

До този момент новият отбор на Себастиян Льоб не е спечелил в WRC, тъй като тяхната дейност е рестартирана през 2014 г.

Финал! 6 старта за Льоб с Хюндай Моторспорт

снимка: архив на rallyxpress
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИЗВЪН РОДНИЯ ТИМ… С редуцирана програма за сериите догодина, Себ Льоб за първи път излиза от рамките на френската автомобилна група PSA.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев