• ...ШУМЕНСКОТО ЮБИЛЕЙНО РАЛИ НА ФИНАНСОВ КРЪСТОПЪТ: ОРГАНИЗАЦИЯ И СВЪРШЕНА РАБОТА ГИ ИМА, ЛИПСВАТ САМО ПАРИТЕ...

  • ...М-СПОРТ ОСТАНА С АВТОМОБИЛ ПО-МАЛКО, ХЕЙДЪН ПАДЪН ПРАВИ КАТАСТРОФА В ПЪРВИЯ ТЕСТ ПРЕДИ ФИНЛАНДИЯ...

  • РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

Слухове за несигурност за кенийското рали

Неделя, 08 Септември 2019 | от Мартин Холмс, Англия
Слухове за несигурност за кенийското рали

СЛУХОВЕ, появили се по време на шампионатния кръг от програмата на кенийските серии за 2019  миналия уикенд в Нанюки Рали подсказват, че продължава да съществува пълна несигурност по отношение на аспектите на предложеното от Кения световно първенство през 2020 г. Сафари Рали. С това би могло да бъде обяснено защо е налице такова нетипично дългосрочното забавяне от страна на ФИА в пускането на календара на световните серии за следващата година. Изглежда има два въпроса, най-вече засягащи и отнасящи се до датата.

Както изглежда, ФИА настоява събитието да се проведе от средата до края на юли, което е в разгара на сезона на класическото африканско Сафари (юни – септември, бел. ред.).

Тогава обаче наличните места за настаняване са бележат краен недостиг и цените на хотелските и самолетни билети са възможно най-високи.

Освен това се предполага, че се появяват трудности при осигуряването на достъп до етапи, които съветниците от ФИА биха искали да бъдат включени в маршрута.

Нанюки Рали, беше проведено на терени, които са определени за опазване на дивата природа в региона между Нанюки и Исиоло.

В състезанието от самото начало поведе от Карл Тундо (Мицубиши Лансър Ево 10), който не допусна съперниците му дори да го доближат на дистанция за атака.

Слухове за несигурност за кенийското рали

снимка: официален сайт на нанюки рали
НЕДОСТИЖИМ ОТ СТАРТА ДО ФИНАЛА… Карл Тундо дръпна напред още със старта на Нанюки Рали.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев