• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Ситроен определи още пет ралита за Остберг

Четвъртък, 21 Юни 2018 | Париж, RallyXpress
Ситроен определи още пет ралита за Остберг

ОТБОРЪТ на Ситроен Рейсинг завърши определянето на състава на своите пилоти за втората част от сезон 2018 в световния шампионат по рали. От информацията на тима се разбира, че за Мадс Остберг са определени пет от оставащите шест ралита до финала на световните серии тази година. „Липсващото“ състезание за норвежецът ще е испанското Каталуня-Коста Даурада (25/28 октомври) и причината за това е, че в асфалтовото състезание Себастиен Льоб прави трето и последно участие тази година с отбора.

Финансовият покровител на Ситроен Рейсинг - Шейх Халид Ал Касими ще кара във Финландия, Турция и Испания.

Крейг Брийн ще бъде регистриран за същите състезания като Остберг, но от отбора съобщават, че ирландецът ще се състезава и в Испания.

Кариерата на Остберг в Ситроен Рейсинг обхваща 26 предишни старта от WRC, по време на които той е спечелил шампионските точки в последните 18 състезания, като през този период е бил най-резултатният пилот на френския отбор по време на предишното завръщане на норвежеца с екипа в двете последователни години - 2014 и 2015.

Ситроен определи още пет ралита за Остберг

снимка: лична фейсбук страница на мадс остберг
ВСИЧКО ДО КРАЯ, БЕЗ ЕДНО… Ситроен Рейсинг направа разпределението на пилотите за оставащите 6 ралита, Мадс Остберг няма да кара единствено в Испания.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев