• ...ТРИ ОТ ЧЕТИРИТЕ ГЛАВНИ ТИТЛИ В ШАМПИОНАТА НА ЗАТВОРЕНИЯ МАРШРУТ ЗАМИНАХА ЗА ПЛОВДИВ ПРИ КА2 РЕЙСИНГ ТИМ...

  • ...187 МИНУТИ СПОРТНИТЕ КОМИСАРИ РЕШАВАТ КАЗУСА ЗА УДАРА МАЖДУ КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ И ПЛАМЕН КАМБУРОВ...

  • ...ТИХО СТРАТИЕВ И ДОБЧО БОРИСОВ ПРЕДИЗВЕСТЕНИ ШАМПИОНИ, СЛЕД 60-МИНУТНА РАЗВРЪЗКА НА ЕТАПА НОВОСЕЛ 1...

     

Себастиян Ожие казва защо е закъснението

Петък, 06 Октомври 2017 | от Мартин Холмс, Салоу
Себастиян Ожие казва защо е закъснението

ОТ ИЗВЕСТНО време насам световният шампион Себастиян Ожие обяснява, че бъдещето му в световното първенство ще бъде очертано преди ралито на Испания. Това обаче не се случи преди началото на Каталуня-Коста Даурада, не се случва и в момента. Французинът обаче отдели време в Салоу, за да обясни за проблемите, които засега го карат да не е конкретен относно своето бъдеще в световните серии през следващия сезон. „Става много по-бавно, отколкото очаквах“, заяви в началото пилотът на М-Спорт.

Ожие смята, че това е така, защото не е лесно на никого – на големите отбори, на производителите, които обичайно не вземат решенията си бързо.

„Често пъти процесът на обсъждане е доста дълъг между обмена, който протича, като става по-бавен от очакваното“, отбелязва Ожие.

Дали проблемът е, че Ситроен-Спорт казват, че са заинтересовани да имат Ожие за следващата година.

„В мен има нещо, което иска да продължи да бъде конкурентоспособно. Това е основното нещо, което искам.

„Ето защо изследвам възможността, в която трябва да видя къде мога да бъда най-конкурентоспособен и затова се нуждая от добра кола. Така е винаги – имате нужда и от добри хора около вас, нуждаете се от силна мотивация, за да постигнете целите си.

„Мисля за всеки вариант. Бих искал да ви кажа [решението], но точно сега това е седмица, в която имам още по-важни неща. Трябва да се съсредоточа върху този старт, в който искам да постигна добър резултат и искам да направя още една стъпка към следващата ми титла. Това е най-важното сега.“

Себастиян Ожие казва защо е закъснението

снимка: motorsport.com
НА КАКВО СЕ СМЕЕ БИВШИЯТ ПАРТНЬОР… Не е ясно! Дали обясненията на Себ Ожие или пикантен анекдот, разказан от французина, са накарали Яри-Мати Латвала да се киска от сърце?

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.