• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Огромна регистрация за Водафон рали Португалия

Петък, 04 Май 2018 | Лисабон, RallyXpress
Огромна регистрация за Водафон рали Португалия

ДЕТАЙЛИТЕ, които бяха публикувани от организаторите на шестия старт от световните серии за временния списък със заявки на екипажите за Водафон Рали Португалия, вече показват, вече показват огромно увеличение на регистрациите спрямо миналата година и на ниво, сравнимо с това на Тур дьо Корс във Франция от миналия месец. Има 14 световни рали автомобила с четири вписани от обора на Хюндай Моторспорт, по един автомобил за всеки един пилот от отбор, както и трима от името на Ситроен Рейсинг, включително Мадс Остберг.

Хейдън Падън е избран от корейците като официален играч, който засега отбелязва по-скоро присъствие, отколкото Сордо.

Има 17 вписвания в придружаващите серии WRC2, както и 14 заявки за първенството на юниорите в WRC.

Разочароващо е това, че не била приета заявката, на индийския пилот Гаувар Жил, се захваща с предизвикателството на WRC R5, спонсорирано от родния производител на гуми MRF тази година.

В листата има 32 автомобила R5, общо 88 автомобила досега (Корсика имаше 92 записа, от които 87 стартираха). За сравнение - 64 стартирали във Водафон Рали Португалия през миналата година.

ФИА все още не е потвърдила одобрението си за този списък.

Огромна регистрация за Водафон рали Португалия

снимка: архив на rallyxpress

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев