• ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

  • ...ЗА СПРИНТА КРАЙ ВИДИН ПРЕЗ ТОЗИ УИКЕНД ДОМАКИНИТЕ БИХА ЗАЯВКИТЕ И НА ДВЕТЕ ГОЛЕМИ РАЛИТА СЛИВЕН И БЪЛГАРИЯ...

ДиМак вадят джокера в Рали Турция-Мармарис

Сряда, 12 Септември 2018 | Мармарис, Турция, RallyXpress
ДиМак вадят джокера в Рали Турция-Мармарис

РЕГИСТРИРАНИЯТ доставчик на гуми за световните серии - ДиМак обяви, че ще пусне нови гуми „джокер“ за Турция. Специалната характеристика на новите гуми е с по-отворената шарка на протектора, а при опцията за меки гуми – използване на специалните много меки смеси, изпробвани миналата година върху техните 2017 „гуми-джокер“. Гумите са предназначени за използване не в Турция, а в Уелс Рали Великобритания, чийто старт е три седмици след финала в Мармарис! Правилата за гумите предвиждат техният вариант на „джокер“ да се обявят по това време на сезона.

Допълнителното условие за тази част от регулациите е, че след появата си, тези нови гуми трябва да бъдат използвани до края на годината.

По това време миналата година ДиМак изпълни същата маневра, което доведе до грандиозната победа на компанията и на Елфин Евънс в миналото издание на Уелс Рали Великобритания.

Тези гуми няма да дадат предимство на ефективността на сухите, горещи, скалисти пътища в Турция и ще бъдат далеч от подобно очакване.

Но те се пробват сега, защото в Уелс Рали Великобритания в началото на октомври се очаква, че метеорологичните условията могат да бъдат драстично различни!

ДиМак вадят джокера в Рали Турция-Мармарис

снимка: архив на rallyxpress
С ТУРСКИЯ ОПИТ - ЗА ВТОРА ПОБЕДА У ДОМА… Благодарение на изпробваните през 2017 г. преди старта на Уелс Рали Великобритания гуми ДиМак, Елфин Евънс завърши като първенец на британския старт.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев