• ...ШУМЕНСКОТО ЮБИЛЕЙНО РАЛИ НА ФИНАНСОВ КРЪСТОПЪТ: ОРГАНИЗАЦИЯ И СВЪРШЕНА РАБОТА ГИ ИМА, ЛИПСВАТ САМО ПАРИТЕ...

  • ...М-СПОРТ ОСТАНА С АВТОМОБИЛ ПО-МАЛКО, ХЕЙДЪН ПАДЪН ПРАВИ КАТАСТРОФА В ПЪРВИЯ ТЕСТ ПРЕДИ ФИНЛАНДИЯ...

  • РУСЕНСКОТО ПИСТОВО СЪСТЕЗАНИЕ: НЕВИЖДАН БРОЙ НА РЕГИСТРАЦИИ - 60 АВТОМОБИЛА СЕ ГОТВЯТ ЗА ДУНАВСКИЯ УИКЕНД...

Вместо тестове за i20, Адамо търси стартове

Неделя, 04 Август 2019 | от Мартин Холмс, Юваскийла
Вместо тестове за i20, Адамо търси стартове

ДИРЕКТОРЪТ на Хюндай Мотоспрот Андреа Адамо (на снимката), заяви, че неговият екип се е включил в серията междинни състезания, които нямат шампионатни ангажименти (Естония, Ипър, Вогес и Алба) поради комбинация от възможности. „От една страна - да направим повече километри с колата, което ни позволява да проверим надеждността на новите компоненти, които тестваме за следващите сесии, преди да ги хомологираме. Както знаете, ние имаме ограничен брой тестови дни, така че всъщност не искам да ги губя, за да се навъртят километри само с колата.

От друга страна, обяснява Адамо, участията в Италия, Белгия и Франция ни позволи да имаме много по-висока аудитория в национални състезания, много гости, журналисти и много по-голяма реклама на марката Хюндай в тези страни, където отборът има много активни дейности и комуникации.

„Разбира се във Франция, в Италия и в Торино и отново в Белгия предизвика особено високо внимание и за марката Хюндай, което е много важно.

2019 FIN Breen

снимка: официален сайт на хюндай моторспорт
СИЛНА ПРЕДФИНЛАНДСКА КАМПАНИЯ… С такъв актив и успехите в неангажиращи шампионатни състезания екипажите на Андреа Адамо влязоха в деветото рали от световните серии. Зад нея обаче се крият реални километри на изпитания, които босът на корейския тим намери начин да спести от лимитираните за всеки тим тестове.

„Така че смятам, че това беше много изключително голяма възможност. Подобно на това в Естония, където Хюндай Балтик ни помогна много и рекламата там беше огромна за нас по време на рали, което беше много добре организирано между другото “.

:: ОФИЦИАЛНО: СЕБАСТИЯН ОЖИЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ С ФИНАЛА НА 2020

ШЕСТКРАТНИЯТ световен шампион Себастиен Ожие обяви оттеглянето си в края на 2020 г., обяснявайки ефекта от изминалите години, като по този начин зачеркна своите шансове да изпревари рекорда на Себастиен Льоб от девет световни титли. Ожие заяви каза пред журналисти в Юваскийла, че пенсионирането ще съвпадне с края на настоящия му договор с Citroen. Той каза, че иска да се занимава с голф, който току-що започна да играе и за когото намери, че пристрастява…

Вместо тестове за i20, Адамо търси стартове

снимка: интернет
СЕГАШЕН ШАМПИОН И БЪДЕЩ ГОЛФЪР… Себ Ожие има нова страст, за кояо ще отделявремето си след като изкара следващите 19 ралита от световните серии.

::ИНФОМБЮРО::ИНФОРМБЮРО::ИНФОРМБЮРО::ИНФОРМБЮРО::ИНФОРМБЮРО

» Бивш световен шампион в уелското рали. Организаторите на тазгодишния Уелс Рали Великобритания обявиха, че бившият световен шампион Маркос Грьонхолм ще присъства на тазгодишното издание, но за съжаление това трябва да е само за промоционални цели, а не като състезател.

» Японски традиционализъм. Подробно за ноемврийския централно Аичи-Гифу Рали, тестването на Рали Япония, за което се очаква да бъде включено в календара на WRC 2020, домакините обявиха региона за неговото провеждане в област, която е близка до тази, използвана от миналогодишния кандидат рали Шинширо. Тестът за догодина ще бъде източно от Нагоя.

2019 FIN Latvalajm» Яри-Мати Латвала: Направих грешка! Ето как финландецът (на снимката) обяснява спуканата гума през първия ден, когато водеше в общото класиране и беше на върха на колоната на Несте Рали Финландия: „Това стана в десен завой. Миналата година бяха поставени бетонни ограничения от вътрешната страна на завоя, за да се спре „сеченето“ на завоите, но тази година отстраниха бетона. Така че си отбелязах в бележките „по-бързо“ и това беше моята грешка. Ударих се в скала с големина на топка и повредих колата.

Крис Мийки, говорейки за отпадането, каза: „Ние ударихме масивна скала на пета предавка, която счупи окачването (на снимката долу). На същото място като Латвала.

2019 FIN Meeke Crash

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев