• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

WRC

ПОПОВИ С ОЩЕ ПРОБЛЕМИ, 30-МИНУТЕН СЕРВИЗ ГИ СПАСЯВА ОТ ОТПАДАНЕ

Събота, 28 Октомври 2006 |
ПОПОВИ С ОЩЕ ПРОБЛЕМИ, 30-МИНУТЕН СЕРВИЗ ГИ СПАСЯВА ОТ ОТПАДАНЕ

СЕРИОЗНИ съмнения за поредна втора повреда на турбината в рамките на два дни изправиха на нокти българският екипаж на ОМ V Рали Тим днес сутринта при първото преминаване на легендарният скоростен етап Банистър Норд 1 (17.71 км). Пет километра преди финала, преди преминаването на двата емблематични скока и следващото ги водно препятствие братята Ясен и Дилян Попови дойдоха несигурно заради разко падналата мощност на Мицубиши-то и това не остана незабелязано нито от коментаторите на скоростния етап, нито за импровизираното жури от зрители, които оценяваха по десетобалната система красотата на...

СКЪСАНИЯТ МАРКУЧ НА ТУРБОТО ДАВА ОТГОВОР ЗА 10 000 ЕВРО

Събота, 28 Октомври 2006 |
СКЪСАНИЯТ МАРКУЧ НА ТУРБОТО ДАВА ОТГОВОР ЗА 10 000 ЕВРО

ПОВРЕДАТА може да е резултат от попаднали малки частици в двигателя, а това означава, че 10 000 могат да бъдат хвърлени на боклука”, обясняваше тревогата си Ашахер. Не само парите, но и престижът на Щол Рейсинг Тим, на ОМ V Рали Тим и, разбира се, на двамата българи бе заложен на карта и издръжливостта на “деветката”. Напрежението в бокса на братята стигна най-високата си точка в минутите, преди екипажът да се появи в Ленгли парк, за да се вземе решение дали екипажът да спре участието си или да продължи.

“Най-вероятно ще се наложи да спрем. 90 на сто съм сигурен, че така ще стане - твърдеше мениджърът...

ТУРБОТО СПРЯ БЪЛГАРИТЕ, ОТПАДАТ ДВЕ ОТСЕЧКИ СЛЕД ВТОРИ РЕМОНТ

Събота, 28 Октомври 2006 |
 RallyXpress

ВЪПРЕКИ всички усилия на екипажа на ОМV Рали Тим – братята Ясен и Дилян Попови (Мицубиши Лансър Ево 9) да продължат участието си в рали Телстра-Австралия, българите бяха принудени да напуснат най-добре организираното и интересно състезание, в което двамата някога са стартирали. Причината екипажът да се превърне в част от компетентната публика край Пърт, стана прословутото турбо, което мъчеше братята още от втория ден на ралито.

Само две отсечки, след като “деветката” на Попови за втори пореден път в два дни бе ремонтирана, турбината престана да се върти.

В средата на вчерашния втори ден от...

ПРОБЛЕМ С БЕНЗИНОВИТЕ ПОМПИ СПИРА БРАТЯ ПОПОВИ В ПЪРВИТЕ СУПЕРСПЕЦИАЛНИ

Петък, 27 Октомври 2006 |
 RallyXpress

EКИПАЖЪТ на ОМV Рали Тим Ясен и Дилян Попови започнаха с проблем участието си в рали Телстра-Австралия. Малко след като стартираха в двете преминавания на супе-специалния етап Пърт Супер на местния хиродрум Глостър, колата на българите започна да прекъсва. Напълно новият автомобил изглеждаше като поразен от астма по време на дългият ляв завой преди старт/финала, Мицубиши-то очевидно губеше своята мощност.

“Напълно неочаквано, още в първите метри на отсечката, се появи проблем с електрическата система на колата – каза Ясен Попов (на снимката). - Все едно не стига гориво и бензиновите ни помпи...

В ТРЕТИЯ ДЕН НА АВСТРАЛИЯ ПОПОВИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ СЪС “СУПЕР-РАЛИ”

Петък, 27 Октомври 2006 |
В  ТРЕТИЯ ДЕН НА АВСТРАЛИЯ ПОПОВИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ СЪС “СУПЕР-РАЛИ”

БРАТЯТА Попови – Ясен и Дилян, ще продължат участието си в рали Телстра-Австралия по системата супер-рали. Причината за това е поредицата от необясними повреди, които се появиха в чисто новото Мицубиши Лансър Ево 9 още със старта на първия скоростен етап вчера на хиподрума Глостър в Пърт. Решението така да продължи участието си българския екипаж беше взето преди час, когято в присъствието на представител на техническата комисия започна ремонта на автомобила.

На скоростната отсечка Мъри Саут 1 двамата завършиха с автомобил, работещ на 3 цилиндъра и при невероятен разход на гориво.

“На...

«  497 498 499 500 501 502 503 504 505 506  » 
Автобои Неделчев