• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

WRC

Огромна регистрация за Водафон рали Португалия

Петък, 04 Май 2018 | Лисабон, RallyXpress
Огромна регистрация за Водафон рали Португалия

ДЕТАЙЛИТЕ, които бяха публикувани от организаторите на шестия старт от световните серии за временния списък със заявки на екипажите за Водафон Рали Португалия, вече показват, вече показват огромно увеличение на регистрациите спрямо миналата година и на ниво, сравнимо с това на Тур дьо Корс във Франция от миналия месец. Има 14 световни рали автомобила с четири вписани от обора на Хюндай Моторспорт, по един автомобил за всеки един пилот от отбор, както и трима от името на Ситроен Рейсинг, включително Мадс Остберг.

Хейдън Падън е избран от корейците като официален играч, който засега отбелязва...

Уелс Рали преодолява кризата на маршрута

Петък, 27 Април 2018 | Лондон, RallyXpress
Уелс Рали преодолява кризата на маршрута

СМЯТА СЕ, че Международната автомобилна федерация (ФИА) е одобрила компромисни предложения, които ще облекчат кризата, която официално отлагаше обявяването на маршрута на този кръг от световните серии. По-рано през годината организаторите на Уелс Рали Великобритания разбраха, че ще им бъде разрешено да организират пауърстейджа върху асфалт, което решение идваше от излезлия в пенсия Директор на Ралитата във ФИА Ярмо Махонен. Спортните правила обаче изискват т. нар. телевизионен етап да бъде „представителна част“ от събитието.

Британският кръг се определя като събитие върху чакъл, от...

Рали Аржентина както винаги непредвидимо

Сряда, 25 Април 2018 | от Мартин Холмс/Англия
Рали Аржентина както винаги непредвидимо

38-ОТО ИЗДАНИЕ на рали Аржентина отново се базира на популярния крайбрежен курорт Вила Карлос Пас. Има няколко промени в маршрута, ако се правят сравнения с миналата година. Строежът на предложеното място за „супера“ в град Кордоба означава, че откриването с този етап е преместено обратно в Вила Карлос Парк, докато има промяна в посоката на трите традиционни последни етапа.

Двойният етап Копина (СЕ 16, 16.43 км), известен с пресичането на мостовете, увиснали на железните вериги над наклонената планинска река, сега трябва да се изкачи.

В същото време етапът Джулио Чезаре, известен с пейзажа си с...

Още два нови старта за Остберг и Ситроен C3

Петък, 20 Април 2018 | Париж, RallyXpress
  • обновена
Още два нови старта за Остберг и Ситроен C3

СПОМЕНЪТ ЗА изненадващата победа на Мадс Остберг (на снимката) във Водафон Рали Португалия през 2012 г. се съживяват със съобщението на Ситроен Рейсинг, че норвежецът ще кара със заводски автомобил Ситроен C3 WRC в още два от стартовете за световните серии тази година. Първото ще е португалското състезание, а след това норвежецът ще направи дубъл в рали Сардиния. Да припомним, че Остберг и Форд Фиеста RS WRC спечели в Поругалия 7 часа след финала, когато Мико Хирвонен бе декласиран заради нередовна част в своя Ситроен.

Една година по-късно и в продължение на два шампионата, Мадс Остберг бе пилот на...

ФИА отхвърли плановете за ремонт в Уелс Рали

Четвъртък, 19 Април 2018 | Лондон, RallyXpress
ФИА отхвърли плановете за ремонт в Уелс Рали

НАМЕРЕНИЯТА на организаторите за обновяване на тазгодишния маршрут на Уелс Рали Великобритания (макадам!, очевидно са отложени, след като международната федерация отхвърли предложенията, които организаторите направиха във връзка с пауърстейджа, с който завършва ралито на Острова. Намерението бе да се организира пауърстейдж върху асфалтов частен туристически път около склона на височината Големия Орм, който е близо до Ландъндо и така да се разшири маршрутът.

Целта на домакините е била, използвайки правомощия по силата на новото законодателство за обществените пътища, скоростният етап...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев