• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

WRC

Япония с офертата за повторно място в WRC

Сряда, 22 Август 2018 | Сапоро, Хокайдо, RallyXpress
Япония с офертата за повторно място в WRC

РАЛИ ЯПОНИЯ проведе високопоставен старт за кандидатурата си за повторно влизане в WRC, от която самураите излязоха преди осем сезона. Отличителна черта за възраждането е, че събитието ще се премести от северния остров Хокайдо и ще се намира на юг от Хоншу, главния остров на Япония. Онова, което може да се прочете и между редовете на официалното съобщение на сайта на ралито е, че завръщането става възможно и заради успехите на Тойота Газоо Рейсинг Тим след завръщането в световните серии преди две години.
 
Организаторът на събитието се нарича "Комитетът за подготовка на кръга за участие на WRC в...

На какви опции за 2019 разчитат топ-пилотите

Вторник, 21 Август 2018 | от Мартин Холмс/Англия
На какви опции за 2019 разчитат топ-пилотите

ЗНАЕЙКИ, ЧЕ САМО двама от досегашните състезатели в световните серии по рали – победителят от Германия Отт Танак (на снимката) и неговият колега в екипа на Хюндай Моторспорт Андреас Микелсен са с гарантирани договори за идната година, официалният телевизионен оператор на шампионата WRC All Live направи анкета с петима от водещите състезатели, очаквайки да разбере какви са техните надежди за следващото световно първенство. Ето какво отговориха те пред камерите на оператора:
 
:: Крейг Брийн (Великобритания): „Очевидно договорът ми за Ситроен Рейсинг изтича в края на годината, така че...

Танак взима две по ред трима с по 3 победи

Понеделник, 20 Август 2018 | от Мартин Холмс, Босталзее/Германия
Танак взима две по ред трима с по 3 победи

След ожесточена конкуренция през първите два дни, Отт Танак спечели втория си пореден кръг в сериите на WRC в Германия и първото асфалтово събитие за отбора на Тойота. Той е третият пилот в шампионата през тази година, след Себастиян Ожие и Тиери Нювил, който е спечелил по три от деветте старта до момента.

Въпреки нестабилното участие в ADAC Рали Германия, вторият в класирането Тиери Нювил  се премести на две точки по-далеч от Себастиян Ожие в първенството на пилотите. По-късно в състезанието от третото място и от надпреварата отпадна Яри-Мати Латвала, но то бе взето от съотборника му в Toyota Есапека...

Само с три излизания Танак печели авантаж

Четвъртък, 16 Август 2018 | Босталзее, Германия, RallyXpress
Само с три излизания Танак печели авантаж

ПОБЕДИТЕЛЯТ от Несте Рали Финландия Отт Танак (Тойота Ярис WRC, на снимката) взе авантаж преди старта на ADAC Рали Германия, печелейки днес шейкдауна на деветото състезание от световните серии.

Той завърши третото от излизанията си на 5.52-километровото трасе край Сен Вендел с 0.2 сек по-бързо от своя партньор в отбора на Тойота Газоо WRC Яри-Мати Латвала и с 0.6 сек по-добре от времето на петкратния световен шампион Себастиян Ожие (Форд Фиеста WRC).

Вземайки първото място в днешните тестове на състезанието, естонецът показа недвусмислено, че намеренията му в Германия да запише максимума от точки и по...

На ред е германската рали-рулетка в WRC

Вторник, 14 Август 2018 | от Мартин Холмс/Англия
На ред е германската рали-рулетка в WRC

СЛЕД ЧЕТИРИ последователни макадамови ралита, идва ред на германската асфалтова рулетка – 9-ият старт от световните серии на ФИА – ADAC Рали Германия. Това е второто от само двете напълно асфалтови състезания в поредицата от 13 ралита за 2018 г.

За пореден път етапите се разположени на три различни типа терен: лозовите масиви в долината Мозел, военните учебни площадки Баумхолдер и затворените обществени пътни артерии в Северен Саарланд.

Ралито е сурвезния парк отново са базирано в Босталзее, независимо че церемониалният старт, суперспециалния етап и финалът са на 40 км от Сент Вендел.

Това...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев