• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

WRC

ШАМПИОНЪТ НА ШВЕЦИЯ В ГР. N ПАТРИК ФЛОДИН ЗАЯВЕН ЗА PCWRC

Четвъртък, 04 Януари 2007 |
ШАМПИОНЪТ НА ШВЕЦИЯ В ГР. N ПАТРИК ФЛОДИН ЗАЯВЕН ЗА PCWRC

22-ГОДИШНИЯТшампион на Швеция в гр. N Патрик Флодин (на снимката) официално е номиниран за участие в шампионата на серийните автомобили (PCWRC), който стартира с рали Швеция на 9 февруари. Флодин направи забележителен сезон през миналата година, включително победата в гр. N по време на кандидатското рали Норвегия със Субару Импреза WRX N12.

През миналия сезон Патрик на два пъти завърши втори в гр. N във финландското и британското рали, изпреварен от сина на легендарният пилот от 80-те години Марку Ален – Антон.

Програмата на Флодин ще бъде изпълнявана с автомобил Мицубиши Лансър Ево 9, подготвен във Виена...

ЩАБЪТ НА ПЪРВОТО СВЕТОВНО РАЛИ В ИРЛАНДИЯ ГОТВИ СТАРТ В БЕЛФАСТ

Неделя, 31 Декември 2006 |
ЩАБЪТ НА ПЪРВОТО СВЕТОВНО РАЛИ В ИРЛАНДИЯ ГОТВИ СТАРТ В БЕЛФАСТ

СЛЕД двата успешни теста (октомври 2005 и март 2006 г.) около кандидатстването на рали Ирландия като кръг от световното първенство по рали, щабът на състезанието сериозно обмисля варианта то да остане във вариант, при който се пресича една държавна границата.

Като център на състезанието ще бъде посочен Белфаст, а документите за състезанието, трябва да бъдат изпратени във ФИА до края на януари. Това е крайният срок за да бъдат те утвърдени от Световната комисия по рали. Рали Ирландия трябва да стартира на 16 ноември

 

Остава засега решението на домакините за терен на надбягването да бъде определена...

КРАДЦИТЕ ОЩЕ ДЕБНАТ НОРВЕЖКИТЕ ПИЛОТИ МАДС И МОРТЕН ОСТБЕРГ

Събота, 30 Декември 2006 |
КРАДЦИТЕ ОЩЕ ДЕБНАТ НОРВЕЖКИТЕ ПИЛОТИ МАДС И МОРТЕН ОСТБЕРГ

МАЛШАНСЪТ твърдо върви с двамата норвежки пилоти баща и син Остберг, след като на 28 декември, колата на 19-годишният Мадс Остберг (на снимката) бе открадната. Според норвежки колеги, автомобилът Субару Импреза бил откраднат в нощта, след като бил завършен ремонта. Импреза-та на Мадс бе здраво натрошена по време на Уелс Рали Великобритания.

Бегачката на Остберг била на автовоз, заедно с други автомобили, на път от Гьотеборг за Норвегия, когато била задигната. Останалите автомобили от автовоза останали непокътнати.

Преди години бащата на Мадс – Мортен Остберг (на снимката), също се раздели със...

НОВИ ТРАСЕТА ЗА 75-ОТО ИЗДАНИЕ НА КЛАСИКАТА МОНТЕ КАРЛО

Петък, 29 Декември 2006 |
НОВИ ТРАСЕТА ЗА 75-ОТО ИЗДАНИЕ НА КЛАСИКАТА МОНТЕ КАРЛО

ЗА ПЪРВИ път от 1997 г. скоростните отсечки, използвани на юбилейното рали Монте Карло, ще бъдат преместени в района на Ардеш. Това беше обявено още в средата на годината, когато организаторите на класическата зимна надпревара направиха анализ на гафовете от януари 2006 г. Задръствания и лошо пътно осигуряване станаха причината два от етапите в първия ден да бъдат отменени. Сега посоката на Старата дама е преместена в Централна Франция.

Освен това за финал на Монте Карло се предвижда специален етап по трасето на GP на Монако, шоу за публиката в Княжеството, което не е било използвано като част от...

СИТРОЕН С ВТОРИ ОТБОР В СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО РАЛИ

Понеделник, 25 Декември 2006 |
СИТРОЕН С ВТОРИ ОТБОР В СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО РАЛИ

ЗАВРЪЩАНЕТО на заводския тим на Ситроен с С4 в новото световно първенство ще бъде подкрепено от участието и на втори отбор. Предположението, че британският старт ще е последният официален старт на Ксара WRC се оказа неточно. От следващия шампионат OMV Кронос Ситроен Световен Рали Тим ще бъде сред участниците с два автомобила в десет ралита от програмата.

OMV Кронос Ситроен Световен Рали Тим ще бъде регистриран в категорията МТ. Това практически официално обяснява оставането на австрийската петролна компания като спонсор на Манфред Щол в шампионата, след изключително успешния сезон на екипа...

«  492 493 494 495 496 497 498 499 500 501  » 
Автобои Неделчев