• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

WRC

Ситроен определи още пет ралита за Остберг

Четвъртък, 21 Юни 2018 | Париж, RallyXpress
Ситроен определи още пет ралита за Остберг

ОТБОРЪТ на Ситроен Рейсинг завърши определянето на състава на своите пилоти за втората част от сезон 2018 в световния шампионат по рали. От информацията на тима се разбира, че за Мадс Остберг са определени пет от оставащите шест ралита до финала на световните серии тази година. „Липсващото“ състезание за норвежецът ще е испанското Каталуня-Коста Даурада (25/28 октомври) и причината за това е, че в асфалтовото състезание Себастиен Льоб прави трето и последно участие тази година с отбора.

Финансовият покровител на Ситроен Рейсинг - Шейх Халид Ал Касими ще кара във Финландия, Турция и Испания.

...

Мутон: Безопасността става все по-голяма

Понеделник, 18 Юни 2018 | от Мартин Холмс, Англия
Мутон: Безопасността става все по-голяма

Трийсет и шест години след успеха си в рали Поругалия, когато тя записа втората от четирите си победи в състезание по Световния рали шампионат, Мишел Мутон, сега е делегат по безопасността на ФИА. Изминалите години не са обезсмислили страстта ѝ към спорта, нито чувството за хумор. Попитахме дали старите дни в Португалия са прекрасни спомени за нея. „Преди много време бях забравила за тях. Не, аз се шегувам, винаги с удоволствие се връщам в Поругалия. Ентусиазмът на хората е фантастичен. Щастлива съм. Щастлива съм да се върна на място, където работата ми винаги е била много трудна.“, казва...

Турция’18: нещо изцяло ново в сериите на WRC

Събота, 16 Юни 2018 | Мармарис, Турция, RallyXpress
Турция’18: нещо изцяло ново в сериите на WRC

ПУБЛИКУВАНИТЕ бяха по-рано тази седмица са подробности за турския кръг от световните серии Турция (13/16 септември), който се връща на WRC за първи път от 2010 г. насам. Той предлага първия напълно нов маршрут за световния рали шампионат след седем години, след като първо рали Австралия се премести Кофс Харбър. Това ще бъде седмото място в сериите на шампионата и третата последователна различна дестинация. Седалището ще бъде в Мармарис, където кандидатът на WRC успешно покри критериите през 2017 г.

Надпреварата се обслужва за международни връзки на летище летище Даламан, което е разположено на 100...

Екипите недоволни от правилата за шиканите

Петък, 08 Юни 2018 | Алгеро, RallyXpress
Екипите недоволни от правилата за шиканите

В РАЛИ САРДИНИЯ има нещо необичайно. И това е, че няма шикани! И екипите нямат никакъв шанс да се оплачат. По този повод отборите се опитаха в Сардиния да идентифицират онова, което смятаха за незадоволителен въпрос, извън случайния начин, по който някои отбори бяха наказани за докосване на огражденията, но не и всеки „нарушител“, както това стана в Мексико и Португалия. Но също е факт, че между тимовете няма единомислие за прилагането на такива наказания – нито за начина, нито за оценката на това, дали подобно наказание се следва при всяко докосване на шикана.

Ситроен отбеляза, че наказанията...

Още два сезона в WRC за тима Ситроен Рейсинг

Четвъртък, 07 Юни 2018 | от Мартин Холмс, Алгеро
Още два сезона в WRC за тима Ситроен Рейсинг

ГОВОРЕЙКИ преди началото на рали Италия Сардиния, първото публично изявление, след като Ситроен рейсинг внезапно освободи Крис Мийки от отбора, директорът на тима Пиер Будар (на снимката) разсея съмненията за бъдещето на отбора заявявайки, че Ситроен ще продължи с световните серии със 100-процентова сигурност в следващите два сезона – 2019 и 2020 г. Пред WRC Ол Лайф, Будар заяви, че това е „решение на компанията, включващо всичките ѝ участници“. След новината за Мийки имаше сериозни опасения, че това е последната година на французите в WRC.

Освен това Будар добави: „Наистина ми харесваше да работя с...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев